Koje sluške za 500e?🤣🤣🤣Prvi utisci kamera brutalno dobra. Jednostavno noćni mod su uradili nestvarno dobro. Danju je još bolje i tu nema reči. Šta mi smeta: žale se mnogi da kad su na spikerfonu čuju neke zvukove i to se baš često dešava bukvalno pola pola neupotrebljivo što za ovu klasu je nedopustivo iskreno. Ne znam u čemu je problem ali meni ta opcija treba jer 90% razgovora radim tako. Drugo što mi baš smeta je baterija koja jedva da izgura dan bar za sada posle 4 punjenja i dalje nisam nimalo zadovoljan baterijom. Morala je biti bolja. Grejanja nema tj ima al ništa značajno ni u igrama ni ovako. A da nekad iz nekog razloga ne želi da se poveže na wifi dok se ne restartuje a dešava se često. Treće baš je klizav i pod hitno mora neka maska inače ima da ode mnogo brzo bar kod mene koji ne pazim mnogo telefone gde i kako stavljam. Ekran super i po suncu i ovako nema zamerki nikakve. Voleo bi da je brže punjenje telefona jer za sad opet napominjem baterija ne izgura bar kod mene ceo dan ili jedva i to mi baš baš smeta.Ima par bugova sa instagram aplikacijom gde preleti priče za sekund a ne treba ali to je možda do aplikacije same. Sluške nisam otvarao i mislim da ideu na kp jer realno za moje potrebe i xiaomi sluške rade poso. A da jesam pomenuo kolko je klizav ako nisam evo opet kliza se baš baš. Večeras baš uporedjivali fotke sa S22 i definitivno pravi bolesno dobre slike tu ja bar nisam video ništa slično i bolje a možda ima (iphone ne uzimam u obzir jer sam fan androida još čistog uff). Kompaktan je i lepo stoji u ruci nije veliki uopšte čak je idelnih mera. A da face id tj unlock neće da radi uvek kada je loše svetlo danju nema problem i super je ali noću pa nekad radi al nije to to. Otisak radi uvek bez promašaja ali jeste malo sporiji nekad i preko sekunde treba kao da zalaguje ali radi lepo samo eto nije baš brz. Moj nema dva sim slota već će mora da idem esim za drugu karticu isto po meni minus. Sd kartica nije mi mana jer imam gdrive dovoljan. Šta znam za 500e ako prodam sluške nema bolje kupovine definitivno i to mog se kladim u večeru sa bilo kime.
p,s, ludim što ne stavljaju punjače uz mob. to mi je takvo zicarenje da mi je smešno čak.
Iskreno od svega samo mi smeta baterija (i loš spikerfon) što je slaba baš sve ostalo je do modela i prihvatljivo. Al ko voli da se zeza po ceo dan na telefonu igra igre i slično nije za njega osim ako neće da nosi pored sebe i prenosnu bateriju. Svakako ovaj model i nije namenjem hard core igračima igrica na telefonu.
Šta me je najviše oduševilo su kamere koje su al stvarno brutalno dobre al baš baš !!!
Koliko je to sati između punjenja i koliko ga koristiš?
Stavim ga na punjač kad krenem u krevet.Koliko je to sati između punjenja i koliko ga koristiš?
Ima i za 625, pada mu cena dosta brzoEno Pixel 7 na KP za 630 evra. Jel to neka promocija u Mađarskoj pa ga daju jeftinije?
Pa realno 7 regularan je skoro isti kao 7 pro, samo manji i bez zuma.Bas gledam. Nadam se da ce konacno opet napraviti neki manji model sa ovakvim hardverom
Moguće i zato sam prešao na flip 4 pravo osveženje letnjih dzepova.Sta vam je sa tim manjim dimenzijama u svakoj temi za mobJel moguce da vam je sve to preveliko, keva moja nije primetila razliku kad sam joj dao Mi9t (imala neki mali huawei Y nesto, pre toga).
Otidi jednom na klizanje npr sa s22u ili pixel 7 pro u dzepu i bice ti jasno. Jednostavno za mene je to ogromno i ometa mi lagodno kretanje.Sta vam je sa tim manjim dimenzijama u svakoj temi za mobJel moguce da vam je sve to preveliko, keva moja nije primetila razliku kad sam joj dao Mi9t (imala neki mali huawei Y nesto, pre toga).
Ne bi verovao koliko ljudi na planinarenju ozbiljni usponi nose S21, S22 Ultra zbog kamere, kupiš malu pederšu u Iglu Šport i ne primetiš telefon.Otidi jednom na klizanje npr sa s22u ili pixel 7 pro u dzepu i bice ti jasno. Jednostavno za mene je to ogromno i ometa mi lagodno kretanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari