Šta je novo?

Google Pixel 7

Stiglo.
Imam samo foliju neku kao hydrogen, ne znam da li ću znati da je stavim.
Case-ovi stižu sa alija ali svakako čekam spigen da nabavim. Ne znam da li ima neki za prvu pomoć tipa u Ušću ili slično?

Prilozi

• Screenshot_2022-11-06-02-25-30-37_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    Screenshot_2022-11-06-02-25-30-37_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    114.6 KB · Pregleda: 136
Napokon beli :) da te lepo služi :)
Furaj ga nagog neko vreme, nije od zlata :)

Napokon beli :) da te lepo služi :)
Furaj ga nagog neko vreme, nije od zlata :)
To i planiram, nego nisam stigao danas da ga setup i stavim foliju, sutra ću.
Svakako je plan da bude go dok ne stigne sa alija i spigen posle.
Uzeh beli jer nisam nikad imao beli fon i kao ajde hoću beli da probam malo..

I hvala, nadam se da će služiti barem kao oneplus 7t pro.

Spigen liquid uzeh da imam bas kada mi zatreba case ponekad... Jako sam zadovoljan maskicom, tanka taman, preporuka.
Evo nakon nekog vremena koriscenja 7 pro (od izlaska), jedino sto sam primetio kao manu recimo, malo je teze izduvati prasinu koja se skupi u zvucniku glavnom jer je manje prorez, i definitivno nisu trebali metal da stave na okvir kamere, mikroogrebotine postoje vec nakon 5 dana, nista uocljivo specijalno ali je cinjenica da postoje... Ostalo, izuva. :)

Evo furam ga full golog, nemam ni foliju ni case dok ne uzmem. Pa ćemo videti stanje normalnog korišćenja bez ičega dok ga ne spakujem u case.
Klizav je jako, ostalo sve ok. Baš lepo leži u ruci.
Malo mi treba da se naviknem na swipe za back jer je malo drugačije nego na oneplus-u, vrv zbog drugačije zakrivljenosti ekrana ali sve ostalo top. Baš klizi fon ovako u korišćenju, kamere nisam stigao da probam ali šta ima da se doda, zna se kakve su haha
Samo sam video da ima milion opcija za koje trenutno nemam vremena..

Jel postoji opcija da se stave navigacioni tasteri i da se menjaju pozicije back dugmeta i recent menu?

Jel postoji opcija da se stave navigacioni tasteri i da se menjaju pozicije back dugmeta i recent menu?
Tasteri da, da se menja pozicija msm da ne. Možda ima neka opcija u developer options ili nešto, ali sistemski nema.

Jedno vreme sam samo koristio swipe umesto navigacionih tastera, ležalo mi je ok. Čak ni ne mogu da se setim što sam se vratio na tastere. Old fart :D

Samo iskreno, ja nemam punjac kompatibilan za "brzo punjenje" pixela. Imam onaj warp od oneplus-a ali ga puni regularnom brzinom.
Svakako mislim da mu je eto mala mana to sto nema brzo punjenje kao dosta drugih modela telefona. Osetno brze se punio moj OnePlus 7T Pro..
Preporuke za okej punjac koji podrzava brzo punejnje za 7 pro?

Bilo koji koji ima PD standard.
Možda najbolje da se uzme onaj xiaomi punjač GaN 65w

samo kucaj na google , imas taj sa dva izlaza koji je oko 4000din, a imas valjda i sa jednim koji je oko 3k. Shop je standardni da ga ne reklamiramo ovde :)

Xiaomi 65W GaN brzi punjač (Type-A + Type-C) EU​

Preporuka za taj Xiaomi, imam 2 komada i rade besprekorno. "Super fast charging" radi na Samsungu bez problema.

Odlicno, nasao sam ovaj sa dva ulaza i A i C za 3500 pa cu to i da uzmem. Hvala.

Samo iskreno, ja nemam punjac kompatibilan za "brzo punjenje" pixela. Imam onaj warp od oneplus-a ali ga puni regularnom brzinom.
Svakako mislim da mu je eto mala mana to sto nema brzo punjenje kao dosta drugih modela telefona. Osetno brze se punio moj OnePlus 7T Pro..
Preporuke za okej punjac koji podrzava brzo punejnje za 7 pro?

Pixel valjda ni nema neko brzo punjenje? Tako da je verovatno svejedno koji uzmes samo da nije nesto no-name.. Ja koristim za 6-icu onaj sto je dosao uz Mi9T, ne znam tacno koliko je brz, 9T je punio bas brzo, pixel jedno 3 puta sporije..

Pixel valjda ni nema neko brzo punjenje? Tako da je verovatno svejedno koji uzmes samo da nije nesto no-name.. Ja koristim za 6-icu onaj sto je dosao uz Mi9T, ne znam tacno koliko je brz, 9T je punio bas brzo, pixel jedno 3 puta sporije..
Pa ima barem 30w ako se ne varam? Svakako treba mi punjač ovaj brzi pa ću koristiti i za punjenje ajfona i za Pixel da ne vučem dva bricka.

Nema. Isto je sve kao i na Pixel 6, 6 pro. Čak su i wireless charging limiti isti.
Fast wired charging rates (up to 20W on Pixel 7 and up to 23W on Pixel 7 Pro) are based upon use of the Google 30W USB-C® Charger plugged into a wall outlet.
Wireless charging rates up to 20W (Pixel 7) and up to 23W (Pixel 7 Pro) charging with Google Pixel Stand (2nd gen) (sold separately). Actual results may be slower.

Neverovatno telefon od 1000$ se slomi kao kineska igračka.
Treba da razmišljam kad sedam da mi telefon ne bude u nekom džepu.
Razmišljao sam ga uzeti ali ovo kad sam video nema šanse. Ostajem na Oneplus 8T i iP13 Pro dok se ne pojavi S23 Ultra sa SD da imaš krštenu garanciju.
Nije čudo što Apple dere zadnje 2,3 generacije Andorid telefona kao da idu unazad, sem 3kw punjača i beskorisne 500mpx kamere.

Meni je telefon uvek u prednjem džepu.
Nisam video da je pukao baš lako na testu, iPhone uređaji su pucali kao suva kifla.
Nemam 200kg, da vršim toliki pritisak kad se sagnem a i ne nosim vruće pantalone.

Poslednja izmena:
Pa koliko ja vidim, niti se slomio niti je lako
Lepo je rekao onaj lik za apple vs android bagove i probleme, kad se apple lomio kao da je od stakla niko nista, sad kad je na jedvite jade uspeo da izazove da pixel naprsne odmah najveci problem na svetu.
Ja ne znam da li ce iko doci u situaciju da ovako nategne fon da mu ovo izazove, ali ajde, svako gleda i bira sta njemu odgovara.

Lepo je rekao onaj lik za apple vs android bagove i probleme, kad se apple lomio kao da je od stakla niko nista, sad kad je na jedvite jade uspeo da izazove da pixel naprsne odmah najveci problem na svetu.
Ja ne znam da li ce iko doci u situaciju da ovako nategne fon da mu ovo izazove, ali ajde, svako gleda i bira sta njemu odgovara.
Ima nas koji se penjemo po planini svašta može poći naopako.
Meni je puklo zadnje staklo na Oneplus 6 iako je bio u armor case i nije bio lomljiv uređaj.
Samsung flagship serije ne sećam se da su pucale na ove testove. Slažem se da većini apsolutno nebitno

Ima nas koji se penjemo po planini svašta može poći naopako.
Meni je puklo zadnje staklo na Oneplus 6 iako je bio u armor case i nije bio lomljiv uređaj.
Samsung flagship serije ne sećam se da su pucale na ove testove. Slažem se da većini apsolutno nebitno
I ja se pentram i svašta nešto, nosio sam i spigen rugged Armour i naked telefone i nikad ništa nisam polomio. ***, desi se šta da ti kažem. Dok mi je npr iPhone 13 poslovni koji je bio naked malo grublje spušten odmah pokazao tačkicu na aluminijumu na ramu, al je nebitna stvar jer se meni desilo a drugima nije.

Ali da se pravi medved od muve, to ne volim.

Da li ste gledali kako da omogućite volte, konkretno za mts?

Valjda ne može bez roota? Bila je već priča oko toga.

Sada bas gledam u Pixel 6 temi. Da li je moguce da mora root da bi se VoLTE omogucio... 😐

Vrh Dno