Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Imam Nord 2T i ne bih da rutujem ništa. Pogotovo ako ima aplikacija
Kad te pitaju koji telefon koristis ti njih pitaj koje one podrzavaju i reci e taj imam, nemaju oni tamo parametre za telefon vec samo da ukljuce uslugu...Kotaktirao sam prijateljicu koja radi za korporativne korisnike tamo, ona ima kontakt sa njihovom tehnikom pa je prosledila, svakako Pixele nemaju uopste kao podrzane uredjaje na listi... pa ce mozda i to da se promeni![]()
Jel si siguran? U Jetelu imajuKad te pitaju koji telefon koristis ti njih pitaj koje one podrzavaju i reci e taj imam, nemaju oni tamo parametre za telefon vec samo da ukljuce uslugu...
U yetelu evo ja sada ispratio upustvo i pojavio se volte u prevodu automatski je omogucen volte nisam zvao njih imam 4g kartcu odavno, mislim da svakako treba da ti se pojavi opcija volte a dal ce ti dati da je cekiras je pitanje u zavisnosti od operatera dal je pustena uslugaJel si siguran? U Jetelu imaju
I na globaltelu od drugara na iphonu ima opcija volte a ne moze da je cekira verovatno je povezano posto je to u stvari a1 mrezaPogledajte prilog 375140
I dalje ne radi u a1.
Ima, zbog bržeg uspostavljanja veze, plus eto zbog mog problema sa sporim prebacivanjem na 3g i dostupnosti.I da li volte ima smisla ako druga strana nema omogućen?
Ovo je bio prelomni trenutak da se odlucim za ovaj telefon. Probao sam VoLTE i realno je osetna razlika za pozive.Meni je itekako trebalo, sad je sve na svom mestu. Zadovoljan + prezadovoljan haha
Stvarno je fon baš po mojoj meri, samo mi je iskreno VoLTE falio da uživam potpuno u istom.Ovo je bio prelomni trenutak da se odlucim za ovaj telefon. Probao sam VoLTE i realno je osetna razlika za pozive.
Videh da je Gugl izbacio februarsku zakrpu koja pegla bagove sa bluetoothomTako da eto za nekih 560 koliko je obicna 7, odlicna kupovina
![]()
Ja sam imao Pixel 5a i imao je svojih mana ali je sve to lepo radilo, onda je pao sa 1.5m visine i iako je imao Spigen armor futrolu, pukao je LCD. Poznata mana u dizajnu, gde je neki imbecil od inzenjera zakljucio da je ok da LCD panel bude tako dizajniran i isecen da dodiruje coskove kucista. Ljudima je pucao LCD i sa pola metra pada. Idiotski van svega, pogledas telefon ni pecka ali eto LCD ima straftuStvarno je fon baš po mojoj meri, samo mi je iskreno VoLTE falio da uživam potpuno u istom.
Uhm pixel 5a ima AMOLED, nema LCD 😁Ja sam imao Pixel 5a i imao je svojih mana ali je sve to lepo radilo, onda je pao sa 1.5m visine i iako je imao Spigen armor futrolu, pukao je LCD. Poznata mana u dizajnu, gde je neki imbecil od inzenjera zakljucio da je ok da LCD panel bude tako dizajniran i isecen da dodiruje coskove kucista. Ljudima je pucao LCD i sa pola metra pada. Idiotski van svega, pogledas telefon ni pecka ali eto LCD ima straftu
Tako da se nadam da Pixel 7 nema tu budalastinu sa ekranomSvakako kupujem finu futrolu, zlu ne trebalo
Jos jedna stavka kojom sam se odusevio je eSIM podrska, brilijantno za putovaja jer su eSIM paketi za internet znatno jeftiniji od klasicnih SIM kartica za net
![]()
Meni je pao sa pola metra na parket u spigen rugged Armour case-u koji koristim uvek na svakom fonu, i ništa nije bilo. Sad ***, padovi su uvek kako ti zapadne.Ja sam imao Pixel 5a i imao je svojih mana ali je sve to lepo radilo, onda je pao sa 1.5m visine i iako je imao Spigen armor futrolu, pukao je LCD. Poznata mana u dizajnu, gde je neki imbecil od inzenjera zakljucio da je ok da LCD panel bude tako dizajniran i isecen da dodiruje coskove kucista. Ljudima je pucao LCD i sa pola metra pada. Idiotski van svega, pogledas telefon ni pecka ali eto LCD ima straftu
Tako da se nadam da Pixel 7 nema tu budalastinu sa ekranomSvakako kupujem finu futrolu, zlu ne trebalo
Jos jedna stavka kojom sam se odusevio je eSIM podrska, brilijantno za putovaja jer su eSIM paketi za internet znatno jeftiniji od klasicnih SIM kartica za net
![]()
Ne znam zašto pitaju, njihovo je da upale, nebitno je šta koristiš. Al ajd..Lol, poslao sam poruku agentu (ili kako već) A1 na sajtu da mi uključe volte. Pita na kom uređaju, rekoh na S23 Ultra. Stigla poruka posle 2min da je uključeno, telefon je Mi 10 😁
Uhm pixel 5a ima AMOLED, nema LCD 😁
Dobro sad detalji, ja sve to zovem LCD pa drugi tipovi. Kao sto svi udarnu busilicu zovemo HiltiLol, poslao sam poruku agentu (ili kako već) A1 na sajtu da mi uključe volte. Pita na kom uređaju, rekoh na S23 Ultra. Stigla poruka posle 2min da je uključeno, telefon je Mi 10 😁
Uhm pixel 5a ima AMOLED, nema LCD 😁
Zaboravih da kazem, jos sad kad omoguce dual esim, milina.Ja sam imao Pixel 5a i imao je svojih mana ali je sve to lepo radilo, onda je pao sa 1.5m visine i iako je imao Spigen armor futrolu, pukao je LCD. Poznata mana u dizajnu, gde je neki imbecil od inzenjera zakljucio da je ok da LCD panel bude tako dizajniran i isecen da dodiruje coskove kucista. Ljudima je pucao LCD i sa pola metra pada. Idiotski van svega, pogledas telefon ni pecka ali eto LCD ima straftu
![]()
Au kakvi pilicari... Imas li da pozajmis neki fon koji ima volte "da urade proveru" ?A ja sam upravo sada dobio sledeću poruku:
"Dragi korisnice, dodatnom proverom je utvrdjeno da SIM kartica na broju nije u uredjaju koji je podrzan za koriscenje VOLTE usluge. Ukoliko dodje do promene uredjaja koji jeste podrzan za ovu vrstu usluge, ista ce se moci ktivirati. Vas A1"
Rekao sam da imam S20![]()
Ko ti je kriv kad nemaš S23 Ultra 😁A ja sam upravo sada dobio sledeću poruku:
"Dragi korisnice, dodatnom proverom je utvrdjeno da SIM kartica na broju nije u uredjaju koji je podrzan za koriscenje VOLTE usluge. Ukoliko dodje do promene uredjaja koji jeste podrzan za ovu vrstu usluge, ista ce se moci ktivirati. Vas A1"
Rekao sam da imam S20![]()
Mislim da je to komplikovanije nego da stavim karticu u neki Samsung telefon i tražim Volte aktivacijuMozda je sumanut predlog ali ako promenis device name u podesavanjima da nazoves telefon drugacie mozda tu promenu i ocita mobilni operater. Deluje ludo pa mozda i upali
![]()
How to change your Android device's name on the Play Store, Google Assistant, and more
Tired of seeing generic device names for your phone, tablets, and other products? Here's how to easily change the device name for any Android product.www.androidpolice.com
Neko je spomenuo u temi o Pixelu, ne znam sada gde, da je omogućeno?Zaboravih da kazem, jos sad kad omoguce dual esim, milina.
Neko je spomenuo u temi o Pixelu, ne znam sada gde, da je omogućeno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari