Kao neko ko je na p40pro+, jok, mislim da razlika u kamerama nije tolika, osim ako bas wide kamera ti ne treba. Optika, tj zoom, ce jos god dve biti na strani p40p.Mogu i ja, ali mi ovih slobodnih 90GB stalno ide gore-dole. Izadjem da snimam dronom i brzo smanjim. Dosta aplikacija, neke od njih ne koristim ali povremeno ih se setim.
Neke koristim za video obradu.
A video snimci su sve veći i veći kako je telefon bolji.
Bas se ozbiljno razmišljam da predjem na Pixel 6 pro. Imam opciju za polovan iz Nemačke.
Šta mislite, vredi li da P40Pro na Pixel 6Pro?
Pogledajte prilog 374796
od kad sam kupio telefon - prve nedelje kad je izasao - ovde u US koristim dual sim - jedna fizicka kartica - yettel - u roamingu preko t-mobile , druga verizon - e-sim - problema bez. Mislim da su pushovali preko nekog vec update-a u skorije vreme da mogu i obe kartice da budu e-sim - sto je super fora.Je li koristi neko dual-sim i kako funkcioniše na ovom telefonu?
Ja sam ne esimu.Našao sam u tweet feedu i uradio sve kako je u uputstvu, ali mi ne ide, tj ne dobijam VoLTE provisoned... Ima li veze što sam na eSIMu?
SuperBrate moj dobri.
Biraj, večera, pivo šta god. Biraj gde te vodim.
Radi iz prve bez restarta telefona ili kačenja na komp.
Pokrenuo sam ovu app preko wifi debugging opcije, instalirao ovu drugu, kliknuo enable volte i istog trenutka je radio volte (dobio čak i u opcijama telefona da ga ručno gasim palim).
Ovo će mi olakšati mnogo i bukvalno rešiti sve probleme koje imam sa ovim telefonom.
Telefon sada uspostavlja vezu, kao što i treba sa volte, za manje od sekunde, prima pozive i piše konačno HD kada si na pozivu sa nekim ko to podržava takođe.
Pratiću kako radi kod dužih poziva ili nešto, ali ne bi trebalo da ima problema, jer sve radi kao fabrički što se kaže.
Sada moj Pixel postaje savršen konačno.
Takođe mi ako možeš reci, gde pratiš ovakve stvari? Mnogo bi mi značilo da mogu i ja da pratim.
U mts-u je po defaultu aktivna na omorika i soko tarifama, msm da druge tarife ni ne podržavaju.Volte usluga mora biti kod operatera prvo aktivna? Kako reaguju kad im se traži uključenje za pixela?
Hvala Bogu, rešilo mi je sve muke za ovaj fon.Super
Bukvalno slucajno naleteh dok sam skrolovao twitter
Sad ne morate root-ujete telefon za VoLTE![]()
Jel ti i A1 aktivirao?Upravo probao p7 pro, na istoj sam tarifi u A1, sve aktivirano na telefonu, ali ne pise voLTE kada zovem nekoga... Da li moram biti siguran da i ta druga strana koga zovem ima omogucenu opciju?
Ne pise ni meni, ali telefon ostaje na lte dok si u razgovoru. Ne gledaj da li ti pise ovde ili u onom secret meniju, ako je u opcijama stiklirano i ako ti fon ostaje na lte u toku razgovora, to je to. Ne treba druga strana nista da ima, vazno je sa tvoje strane.Upravo probao p7 pro, na istoj sam tarifi u A1, sve aktivirano na telefonu, ali ne pise voLTE kada zovem nekoga... Da li moram biti siguran da i ta druga strana koga zovem ima omogucenu opciju?
Pa nema ni mts a radi. Nisu imali ni oneplus pa mi je i na njemu radilo. Samo nek ti oni aktiviraju na broju, lako ćeš ti.Kotaktirao sam prijateljicu koja radi za korporativne korisnike tamo, ona ima kontakt sa njihovom tehnikom pa je prosledila, svakako Pixele nemaju uopste kao podrzane uredjaje na listi... pa ce mozda i to da se promeni![]()
Na sta tacno mislis?Jel to funkcioniše i na drugim telefonima ili samo na Pixelu?
Kazi im da koristis Samsung S22Kotaktirao sam prijateljicu koja radi za korporativne korisnike tamo, ona ima kontakt sa njihovom tehnikom pa je prosledila, svakako Pixele nemaju uopste kao podrzane uredjaje na listi... pa ce mozda i to da se promeni![]()
Pa da li može i na OnePlusu da se aktivira volte ovakoNa sta tacno mislis?
Ovaj metod je samo za Pixele, od 6 pa na gore.
Ne bas ovako sa ovim linkom i aplikacijom, ali ima isto nacina da se bez root-a aktivira. Ne znam koji model imas, ali ja sam imao na mom 7T Pro aktivirano.Pa da li može i na OnePlusu da se aktivira volte ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari