Šta je novo?

Google Pixel 7

Pixel 7, zakacen na razne bt audio uređaje (automobil, kućnoi bt audio pojačalo....) dovodi do toga da wifi konekcija postaje nestabilna i suviše spora.

84/14 - bt isključen
0.46/13 - bt ukljucen

Ima li neko ideju o čemu se radi?

Meni sa maskom radi sve ok. Ja koristim za blic.
Isto 😂
Pixel 7, zakacen na razne bt audio uređaje (automobil, kućnoi bt audio pojačalo....) dovodi do toga da wifi konekcija postaje nestabilna i suviše spora.

84/14 - bt isključen
0.46/13 - bt ukljucen

Ima li neko ideju o čemu se radi?
Bluetooth always uses 2.4GHz spectrum, and so the two radios will compete for access to the radio spectrum, causing the problems.
Nakači se na 5ghz i nema problema. Tačnije razdvoj na ruteru te dve mreže ako već nisi.

To je poznata boljka i koliko znam nema veze sa specificnim telefonom, meni se to desavalo i na starim telefonima. Na pixel 6 nisam merio brzinu, samo sam par puta koristio BT slusalice kuci dok sam na wifi-u..

Ja od kad sam presao na WIFI 5ghz nisam se osvrnuo, prastari 2.4ghz i gomila uredjaja u kuci na njemu su samo pravili guzvu i protok je bio generalno znatno losiji. Nije bilo sanse da ostvarim maksimalnu brzinu koju mi nudi internet provajder.

Ja od kad sam presao na WIFI 5ghz nisam se osvrnuo, prastari 2.4ghz i gomila uredjaja u kuci na njemu su samo pravili guzvu i protok je bio generalno znatno losiji. Nije bilo sanse da ostvarim maksimalnu brzinu koju mi nudi internet provajder.
I realno sada je velika većina uređaja već na 5ghz.

Jel moze u PM kontakt nekog pouzdanog sa KP za Pixel 7?

Praktično sam resio da uzmem 7 i zbog cene i zbog veličine, ali sad vidim da na kp, razlika u ceni izmedju 7 i 7 pro se spustila na malo vise od 100 e, pretpostavljam da u takvoj situciji nema smisla uzeti 7, pa i da se zanemari velicina?

Praktično sam resio da uzmem 7 i zbog cene i zbog veličine, ali sad vidim da na kp, razlika u ceni izmedju 7 i 7 pro se spustila na malo vise od 100 e, pretpostavljam da u takvoj situciji nema smisla uzeti 7, pa i da se zanemari velicina?
Meni je na primer bitnija veličina i ravan ekran od zum kamere. Pa je meni pixel7 taman.

Meni je na primer bitnija veličina i ravan ekran od zum kamere. Pa je meni pixel7 taman.
Iskreno nisam ni ja fan zakrivljenih ekrana, ali ovaj na 7 pro je sasvim okej. Taman je malo zakrivljen za lepše upravljanje svajpovanjem i tjt.

Jel slike ima samo ovaj folder "slike" kako ih ja zovem vetrenjače, ili ima kao na ostalim androidima folder "galerija"?

Pozz piplz...od skora imam pixel 7...ima li resenja za aplikacije kone ne mogu da se instaliraju a ima ix gomila...? Jel postoji neka apka koja konveruje 32 bit apk failove u 64 bit ili koje je resenje?

Prilozi

• Screenshot_20230216-162543.png
    Screenshot_20230216-162543.png
    93.8 KB · Pregleda: 32
Pozz piplz...od skora imam pixel 7...ima li resenja za aplikacije kone ne mogu da se instaliraju a ima ix gomila...? Jel postoji neka apka koja konveruje 32 bit apk failove u 64 bit ili koje je resenje?
Po onome sto se pise po internetu moras da rutujes telefon. Lakse ti je da pises Najkiju i njihovim hostaplerima sto im je aplikacija 32bitna :D

Jel instalirao neko esim kao drugu karticu u MTS mreži? Imam problem da mi kartice nije aktivna jutros od 9h od kad sam bio u poslovnici

Evo ja turistički u Švedskoj, druga priča sa radom mreže jer je oficijelno podržana zemlja....
Eh gde mi živimo.
Milina videti u radnju uđeš ono izloženi pixeli, sluške, punjači, sat itd..

Bolje ovako, gerila

U Njemackoj pixel 7 pro ispod 700€, sve sam blize navedenom, vrhunske kamere za ovu cijenu, mislim da je odlicno! Mada nisam siguran , ici na pixel 7 radi kompaktnosti ili ici na ipak na pro.

U Njemackoj pixel 7 pro ispod 700€, sve sam blize navedenom, vrhunske kamere za ovu cijenu, mislim da je odlicno! Mada nisam siguran , ici na pixel 7 radi kompaktnosti ili ici na ipak na pro.
Zavisi šta ti odgovara, veći ili manji telefon. Zakrivljen ili ravan ekran...sa pro modelom dobijaš telefoto kameru.

Sada koristim Xiaomi Mi 10T pro, definitivno ne da je veci od njega, nadam se dobrom upgrade-u sa Xiaomi-a. Zakrivljen ekran je gotivniji, sa telefoto kamerom se dobija i fleksibilnost pri fotkanju.

Zakrivljen display.je najveća glupost koju su ,ikada, mogli da smisle.
Odaje ,kao, premijum utisak, a telefon ne možeš da držiš normalno u ruci..
Znam da na Pixel-u nije toliko zakrivljen, ali je zakrivljen 💪

Lepsi je osecaj kad je zakrivljen ekran i drugacije je.
Najbolje bi bilo da je kao kod iphona, i veci i manji model ima top specifikacije, a ovo, ako hoces bolje specifikacije ogranicen si samo na veci model.

Vrh Dno