Registrovah se da vidim kako da rijesim ovaj problem sa mrezom... Citah i prosle strane, vidim predlaze se root ili ovo da se gasi VoLTE kod operatera...
Elem, mobilni net uopste ne radi, iako on prikazuje H+ / LTE / 3G / itd stoji znak uzvika pored. Sto je najjace, kad ocu da posalje poruku na whatsapp - to nekako i prodje, al ako ocu da surfujem netom, ne moze. Taj znak uzvika se automatski gubi cim upalim WiFi. Ista stvar za mrezu i pozive - WiFi on, signal mreze full, nema znaka uzvika i sve radi super. Cim ugasim WiFi, prikaze se signal full i znak uzvika i u poziv posle 30 sec ako i toliko, druga osoba ne moze da me cuje ili obrnuto.
Evo prijavljujem se i za ovu beta carrier service da vidim oce li sta to pomoc. Od ostalog sve sam probao cini mi se - APN settings iscackao, airplane mode on off, reset network/wifi itd. Probao sam tu karticu u drugi telefon, radi sve normalno. Jos samo da probam drugu mrezu u moj telefon da vidim mijenja li sto.
Al ozbiljni kiks, ne mogu vjerovat... jos vidim desava se to i u neke starije verzije...
Inace, CG mreza.
Neka solucija? 😅