Potpuno tačno. Možda je u jednom ili dva slučaja bolja fotografija ispala na iPhone-u. Moguće da je bilo muzgavo ali rukovao sam sa oba telefona tih dana tako da je koliko-toliko ravnopravno. Nisam se trudio da bilo šta precizno radim, već više u trči i fotografiši fazonu, kao što većina i radi, ništa "tap to focus" nikakva preciznost. Ovo su takvi rezultati, da sad izvadiš telefon na "brzaka" i "opališ" fotografiju.@pecavuk
Na fotografijama koje ai postavio, p6 ima definitivno bolji white balance i generalno bolje boje..
Samo kod zadnje fotke na iphone, ima taj gloom kao kad je staklo kamere muzgavo od otisaka prstiju? Nemoguće da je toliko nečisto za taj telefon.
A i takodje, ima taj takozvani WYSIWYG,..Potpuno tačno. Možda je u jednom ili dva slučaja bolja fotografija ispala na iPhone-u. Moguće da je bilo muzgavo ali rukovao sam sa oba telefona tih dana tako da je koliko-toliko ravnopravno. Nisam se trudio da bilo šta precizno radim, već više u trči i fotografiši fazonu, kao što većina i radi, ništa "tap to focus" nikakva preciznost. Ovo su takvi rezultati, da sad izvadiš telefon na "brzaka" i "opališ" fotografiju.
I u takvom kontekstu i korišćenju Pixel je dao ubedljivo bolje rezultate. Svako ko hajpuje ovo procesiranje je potpuno u pravu, radi nestvarno.
Nisam hteo odmah da komentarišem, dao sam mu par dana.Javi da li primećuješ koliko fluidnije radi ?
I naravno bateriju. Deluje da skraćuje SOT za oko 1h. Mada možda se tripujem.
battery health?Kopiraju Samsung i te druge , od kada to ima S serija kod Samsunga lol
battery health?
nisam znao za taj detalj.. sad me zbunjuje ono Rahmanovo "at least on Pixel".. kako god, priželjkovao sam ovaj "feature" odavno![]()
How to check battery health in Samsung
Good usage hobbits of a Samsung phone can increase the Battery life. Here we have how to check battery health in Samsung phone with code.samsungcarecentre.com
Pa da taj kao centar gde vidiš ram memoriju , security , bateriju itd
Pa i mene raduje da Google na pixelima napravi tako nešto samo još da stave pregled potrošnje baterije kao unlimited stavku a ne samo zadnja 24h 🤣nisam znao za taj detalj.. sad me zbunjuje ono Rahmanovo "at least on Pixel".. kako god, priželjkovao sam ovaj "feature" odavno![]()
Jok. Moras dodatno da se otvoris za istu, sto je strasno. Treba malo da se ugledaju na xiaomi i slicne!Dolazi li ikakva futrola uz Pixel 6?
Pa sad, dobiješ i uz samsung telefone ali kupljene u Koreji, Tajvanu (porer Kine).to samo braca kinezi daju (folije i dodatke)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari