Potpuno tačno. Možda je u jednom ili dva slučaja bolja fotografija ispala na iPhone-u. Moguće da je bilo muzgavo ali rukovao sam sa oba telefona tih dana tako da je koliko-toliko ravnopravno. Nisam se trudio da bilo šta precizno radim, već više u trči i fotografiši fazonu, kao što većina i radi, ništa "tap to focus" nikakva preciznost. Ovo su takvi rezultati, da sad izvadiš telefon na "brzaka" i "opališ" fotografiju.@pecavuk
Na fotografijama koje ai postavio, p6 ima definitivno bolji white balance i generalno bolje boje..
Samo kod zadnje fotke na iphone, ima taj gloom kao kad je staklo kamere muzgavo od otisaka prstiju? Nemoguće da je toliko nečisto za taj telefon.
A i takodje, ima taj takozvani WYSIWYG,..Potpuno tačno. Možda je u jednom ili dva slučaja bolja fotografija ispala na iPhone-u. Moguće da je bilo muzgavo ali rukovao sam sa oba telefona tih dana tako da je koliko-toliko ravnopravno. Nisam se trudio da bilo šta precizno radim, već više u trči i fotografiši fazonu, kao što većina i radi, ništa "tap to focus" nikakva preciznost. Ovo su takvi rezultati, da sad izvadiš telefon na "brzaka" i "opališ" fotografiju.
I u takvom kontekstu i korišćenju Pixel je dao ubedljivo bolje rezultate. Svako ko hajpuje ovo procesiranje je potpuno u pravu, radi nestvarno.
Nisam hteo odmah da komentarišem, dao sam mu par dana.Javi da li primećuješ koliko fluidnije radi ?
I naravno bateriju. Deluje da skraćuje SOT za oko 1h. Mada možda se tripujem.
battery health?Kopiraju Samsung i te druge , od kada to ima S serija kod Samsunga lol
battery health?

samsungcarecentre.com

samsungcarecentre.com
				nisam znao za taj detalj.. sad me zbunjuje ono Rahmanovo "at least on Pixel".. kako god, priželjkovao sam ovaj "feature" odavno
How to check battery health in Samsung
Good usage hobbits of a Samsung phone can increase the Battery life. Here we have how to check battery health in Samsung phone with code.samsungcarecentre.com
Pa da taj kao centar gde vidiš ram memoriju , security , bateriju itd
Pa i mene raduje da Google na pixelima napravi tako nešto samo još da stave pregled potrošnje baterije kao unlimited stavku a ne samo zadnja 24h 🤣nisam znao za taj detalj.. sad me zbunjuje ono Rahmanovo "at least on Pixel".. kako god, priželjkovao sam ovaj "feature" odavno

Jok. Moras dodatno da se otvoris za istu, sto je strasno. Treba malo da se ugledaju na xiaomi i slicne!Dolazi li ikakva futrola uz Pixel 6?
Pa sad, dobiješ i uz samsung telefone ali kupljene u Koreji, Tajvanu (porer Kine).to samo braca kinezi daju (folije i dodatke)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari