Nije ali ako te ne mrzi odradi ... sta znam meni radi lepo , prvo je bila 12.1 pa beta 13 pa stable 13 ..Factory reset je obavezan u slučaju A12 na A13?
Yep, tu je, vibracija je bila na off (tako sam držao i na A12).
Sada kada se isključi vibracija u opcijama, nestane i ta vibracija pri otključavanju.
Mislim da su kod nas podeljena iskustva....neki ne primećuju nešto od toga a neki primećuju....Ja konkretno sa baterijom nemam problem, ali po mojim kriterijumima FP ne radi kako treba....Što se signala tiče ja sam na beta carier service app...a tu su svakodnevni apdejti....i primetne oscilacije vezane za njih...ali generalno zadovoljan sam......Razmisljam se da uzmem Pixel 6 ovih dana, ali video sam da se pominje par stvari koje mogu biti problem, tipa bas losa baterija na mobilnom netu, los signal ili nepostojeci signal u nekim zabacenijim podrucjima, mapa/GPS se pogube cesto kad ides kroz tunel ili slicno (treba mu predugo vremena da dodje sebi gps posle toga)..
Kakva je situacija sa tome kod nas, to su mozda neke stvari specificne za US ne znam, uglavnom sam za njih vidjao da se to pominje..
Mislim da su kod nas podeljena iskustva....neki ne primećuju nešto od toga a neki primećuju....Ja konkretno sa baterijom nemam problem, ali po mojim kriterijumima FP ne radi kako treba....Što se signala tiče ja sam na beta carier service app...a tu su svakodnevni apdejti....i primetne oscilacije vezane za njih...ali generalno zadovoljan sam......
Ako ti VOLTE znači ne može u Srbiji....
Čekaj sedmicu, očigledno je da prva generacija tensora brljavi (doduše najveći deo bagova ili čega već poprave kroz apdejte).Da li cekati pixel 7 ili kupiti sad 6 obicnu za 500e ?! Oce li mi neko reci koliko su cijene bile u Srb kad je izasla 6-ca ?
6ica nikad nije izašla zvanično u Srbiji. Imaš na oglasima jednu za 400e sad (ne znam odakle si).Da li cekati pixel 7 ili kupiti sad 6 obicnu za 500e ?! Oce li mi neko reci koliko su cijene bile u Srb kad je izasla 6-ca ?
Iz CG sam ali imam tipa koji mi donosi tako stvari kad mi treba. Inace, ova 6-ca od 400e je prodata6ica nikad nije izašla zvanično u Srbiji. Imaš na oglasima jednu za 400e sad (ne znam odakle si).
Iz CG sam ali imam tipa koji mi donosi tako stvari kad mi treba. Inace, ova 6-ca od 400e je prodata
Mislio sam na cijene na KP, kad je izasla 6-ca koliko je bila ?
Kod nas je bio 700e kada se pojavio na oglasima.Da li cekati pixel 7 ili kupiti sad 6 obicnu za 500e ?! Oce li mi neko reci koliko su cijene bile u Srb kad je izasla 6-ca ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari