Šta je novo?

Google Pixel 6

Meni radi savršeno bez resetovanja. Ako imas mogućnosti i volje, nije lose to uraditi, uvek znači osveženje

Gomila aplikacija je na telefonu podešeno, što potrebnih što nepotrebnih a opet nekad ih koristim...

Kada dođe update, probaću bez fr, pa kako bude.

Uradio update bez fr (prijavio se na betu, povukao update, odjavio se sa bete).

Ne vidim neku veliku razliku u ovih 10-ak minuta, jedino što se odmah primeti je onaj budjavi gesture bar (ili kako se već zove, na dnu ekrana) sada deblji...

Tako sam i ja isto uradio.
Deluje da je možda malo više snappy, ali sve u svemu bolje što je android 13 samo zatezanje android 12, trebalo im je nešto tako.

Vibracija prilikom otključavanja telefona otiskom prsta je nestala ili je samo kod mene tako?

Kod mene je tu. Mada sam ja izbrisao otiske i dodao nove posle updejta.

Yep, tu je, vibracija je bila na off (tako sam držao i na A12).

Sada kada se isključi vibracija u opcijama, nestane i ta vibracija pri otključavanju.

Yep, tu je, vibracija je bila na off (tako sam držao i na A12).

Sada kada se isključi vibracija u opcijama, nestane i ta vibracija pri otključavanju.

kako si iskljkučio tu vibraciju? Na unlock? postavio sam to pitanje pre neku stranu.

Razmisljam se da uzmem Pixel 6 ovih dana, ali video sam da se pominje par stvari koje mogu biti problem, tipa bas losa baterija na mobilnom netu, los signal ili nepostojeci signal u nekim zabacenijim podrucjima, mapa/GPS se pogube cesto kad ides kroz tunel ili slicno (treba mu predugo vremena da dodje sebi gps posle toga)..

Kakva je situacija sa tome kod nas, to su mozda neke stvari specificne za US ne znam, uglavnom sam za njih vidjao da se to pominje..

Koliko mi Rise to wake baguje na android 13, dođe mi da uradim factory reset .. :/
50% vremena ne radi. Jako iritira

Razmisljam se da uzmem Pixel 6 ovih dana, ali video sam da se pominje par stvari koje mogu biti problem, tipa bas losa baterija na mobilnom netu, los signal ili nepostojeci signal u nekim zabacenijim podrucjima, mapa/GPS se pogube cesto kad ides kroz tunel ili slicno (treba mu predugo vremena da dodje sebi gps posle toga)..

Kakva je situacija sa tome kod nas, to su mozda neke stvari specificne za US ne znam, uglavnom sam za njih vidjao da se to pominje..
Mislim da su kod nas podeljena iskustva....neki ne primećuju nešto od toga a neki primećuju....Ja konkretno sa baterijom nemam problem, ali po mojim kriterijumima FP ne radi kako treba....Što se signala tiče ja sam na beta carier service app...a tu su svakodnevni apdejti....i primetne oscilacije vezane za njih...ali generalno zadovoljan sam......
Ako ti VOLTE znači ne može u Srbiji....

@Boris Lozac

Imaš u ovom testu to što te zanima, možda ne u potpunosti ali ova ekipa je jedna od retkih koja testira GPS i neke druge funkcije, na malo drugačiji način.
Sa druge strane, testovi kamera (i utisci o istim) su im skoro pa beskorisni, ali to je manje bitno.

Nemojte se uvek "hvatati" za loše stvari kod pojedinaca, daleko više ima onih kojima dobro radi...
Ko zna šta su sve instalirali i kako koriste telefon. Promenio sam dosta telefona (Pixel nisam još koristio), i uvek je bilo onih kojima ti isti telefoni nisu dobro radili, a ja te probleme nism imao.
Dok ga ne probaš i ne koristiš nećeš znati kako radi...

Baš naprotiv, treba se hvatati za probleme, najlakše je "deliti med i mleko " o skupo plaćenom telefonu (ne kažem da si ti od tih ljudi)...imao sam i 6 i 6 pro i dan danas mi je neshvatljivo da su onako očajan fp napravili (čujem da se popravio u međuvremenu). Takođe u 22 temi su pojedini slušali ove što im telefon nikad nije štucnuo pa kupili isti i posle imaju problem (iako je po korisnicima sa foruma više njih bilo sa problemom nego bez).
Takođe se nadam da će sa A13 omogućiti da se ukloni nesretna strelica ispod tastature kod pixela.

Mislim da su kod nas podeljena iskustva....neki ne primećuju nešto od toga a neki primećuju....Ja konkretno sa baterijom nemam problem, ali po mojim kriterijumima FP ne radi kako treba....Što se signala tiče ja sam na beta carier service app...a tu su svakodnevni apdejti....i primetne oscilacije vezane za njih...ali generalno zadovoljan sam......
Ako ti VOLTE znači ne može u Srbiji....

Cekaj mozda glupo pitanje ali jel VOLTE podrazumeva i audio pozive sa vibera/whatsapa itd? Jel to radi kad sam na mobilnoj mrezi?

Valjda taj samsungov modem nije najsjajniji, otud i potencijalni problemi sa mrezom, mobilnim netom i sl.

Citajuci iskustva drugih, otprilike vidim da se velika vecina slaze i iskusili su to da se telefon prekomjerno grije. Eto eventualnih problema sa baterijom usled toplote. Nije ni cudo sto su punjenje razvukli na 2h.

Mene vise 'brine' to grijanje nego bagovi sa FP i tome slicno

Vratio se sa mora pre 10 dana gde je bas bilo toplo i suncano, nisam video ni jednom da se pregrejao 6 pro- ono da izbaci notifikaciju da se pregrejao sto se desavalo ljudima... bude vruc u ruci, ali nisam dosao do toga da to utice bilo kako na performanse. Sa mrezom nikada problem ni u roamingu ni u Srbiji (A1) kao i sa baterijom, sve kao i pre 6 meseci. Na FP ili sam navikao pa zaista ne primecujem da me uspori, ali je brz i precizan. Snimao drift u Cacku 4k dosta pre neki dan i prvi put od kada imam telefon da sam morao u 20h da stavim na punjac da dopunim... :)
Mnogi su pljuvali sve pixele, imam ih od dvojke sve i izgleda da sam zaobisao sve felere i nedostatke o kojima se uvek prica cim izadje google telefon, opet kazem, mozda se to bas eto meni potrefilo, ali jedva cekam 7pro, do tada mozda ostavim sebi jedan 6a bas da vidim razliku i bas da probam da ga otkljucam sapom svog psa na FP :)

Meni se konstantno na moru grejao, verovatno zato što je bio slab 4g na plaži. Ni wi fi nije bio bolji..
A tačno sam znao kada kreće da se pregrejava(nije moglo da se oseti na dodir jer je bio u kejsu), to jest izvali se odmah jer smanji refresh rejt na 60hz :) i tek posle nekog vremena napiše da je previše vruć i da bi bilo dobro da se malo ostavi da se rashladi :)

P.s. koliko je gadno koristiti mob ma 60hz. Jezivo

Da li cekati pixel 7 ili kupiti sad 6 obicnu za 500e ?! Oce li mi neko reci koliko su cijene bile u Srb kad je izasla 6-ca ?

Postovi obrisani, molim obratiti pažnju na izražavanje, svako nastavljanje može da utiče loše po korisnika.

Vrh Dno