dnevne -skoro da nema razlike, noćne -u nijansama.. ps nisam koristio sve uređaje.. https://www.dxomark.com/smartphones/#sort-camera/device-Da li postoji vidna razlika između kamera(kvalitet fotografija) Pixel 4, 5, 5a i šestice(obična šestica, ne Pro verzija)?
Ima li neko ko je koristio sva tri uređaja?
Postojanje mdm-a uglavnom govori u prilog da je tel dobijen od firme i za skidnaje istog moras ici preko firme i njihove IT sluzbe pod uslovom da je legalno prodat a neko je zaboravio da skine tel sa remote managemnta.Da li neko ima iskustva sa otključavanjem mdm-a kod pixela 6 i ako moze da pojasni o čemu se tu zapravo radi, pošto treba da mi stigne taj telefon, a uzet je u inostranstvu preko firme pa nisam siguran da li je otključan.
Da li neko ima iskustva sa otključavanjem mdm-a kod pixela 6 i ako moze da pojasni o čemu se tu zapravo radi, pošto treba da mi stigne taj telefon, a uzet je u inostranstvu preko firme pa nisam siguran da li je otključan.
obzirom da je p6 u pitanju, verzija mu je 12 i tu nema pomoći ako si mislio na adb komande i sl. kao što reče @adachi jedino da juri firmu koja je ubacila mobile device manager u firmver pa da reši problem ali od toga nema leba uglavnom.Javi kad stigne telefon koja je verzija Androida i nemoj da apdejtuješ ništakad podešavaš telefon, podešavaj ga bez kartice i wi-fi, jer ako je zaključan, a povezan na net, onda će ti se resetovati telefon u roku od sat vremena, od momenta kad se prijaviš na Google nalog
obzirom da je p6 u pitanju, verzija mu je 12 i tu nema pomoći ako si mislio na adb komande i sl. kao što reče @adachi jedino da juri firmu koja je ubacila mobile device manager u firmver pa da reši problem ali od toga nema leba uglavnom.
Imao i koristio P 4,5,6. Kao sto kaze @2SaiNt4U i ja bi isao na P4 plus ima face unlock koji radi odlicno.Da li postoji vidna razlika između kamera(kvalitet fotografija) Pixel 4, 5, 5a i šestice(obična šestica, ne Pro verzija)?
Ima li neko ko je koristio sva tri uređaja?
Nisam mislio da može nešto više da me iznerivra od uklanjanja headphonejack iz telefona, ali su se brzo setili. Jedva čekam sledeći glupi trend.Bukvalno ću da odustanem od kupovine zbog jebenog punjača koji mora da se naknadno uzima...
Kakva su to goovna, svi redom, van jebene pameti. Proda ti telefon i nemaš sa čime da ga puniš.
Kinezi daju super brze punjače uz telefone. Ima izbora kome klot Android nije najbitniji.Bukvalno ću da odustanem od kupovine zbog jebenog punjača koji mora da se naknadno uzima...
Kakva su to goovna, svi redom, van jebene pameti. Proda ti telefon i nemaš sa čime da ga puniš.
Bolje kupi 13 Pro Max onda.
Nećeš se usrećiti sa baterijom na ovogodišnjim i prošlogodišnjim Android flagship-ovima (sem npr Realme GT2 Pro).
Bacio pogled, e ono su popusti.. a ne kao kod nas reklamiraju fazon ultra mega giga popust a ustvari spuste cenu za 3000 rsdEno u mediamarktu snizenje, P6 440e, a P6 pro 630e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari