Вероватно ниси користио бржи уређај...Potpisujem ovo što je 2SaiNt4U napisao.
Koji bagovi?
Kod mene, nema restarta, nema problema sa otključavanjem, nema laga...
.
Na poslu svi koristimo jabuke. Nebo i zemlja je razlika u korist Android UI. Gotovo da mi je mučenje korišćenje iOS-a. I naravno, prepun je bagova. Administrator sam cisco Meraki Device Management i koristimo svi Apple uredjaje, otuda moje iskustvo sa jabukama. Puno bagova i niko se ne žaliSlažem se sa par postova gore. Brzi to jest fluidniji telefon nisam koristio. Možda je samo Apple fluidniji od njega, ali za to poređenje morao bih da ga koristim neko vreme.
Poredio sam ga sa s22+ i bilo je nebo i zemlja u korist p6pro.
Posle poslednjeg updejta nemam ni jedan bug i zamerku na te
Motorolin my ui poput starog oxygena skoro pa čist AOSP takođe.Kao što reče Loznica, posle Samsung UI, ovo je banjaBez zezanja, ti par sitnih bagova imam, ali jako zanemarljivo u poređenju sa brzinom rada, i celokupnim UI iskustvom.
I moram odati priznanje za OnePlus i Oxygen 11( ostale verzije nisam koristio, jer su kopija kineskog ColorOs) koji je po svemu jako sličan pikselu (mislim na OS).
Pa Tensor i jeste prepakovani Exynos.Mislim da je problem više u šestici odnosno njegovom čipsetu nego u operativnom sistemu.. nešto im ne ide sa izradom hardvera.. bolje da su obratili TSMC-u za SOC nego Samsungu koji nešto i ne blista na tom polju sa svojim exynosom..
Upravo tako, prepakovana grejalicaPa Tensor i jeste prepakovani Exynos.
Ma naravno, nema telefona koji se danas manje ili više ne greje.. nego me više nervira što plasiraju neku priču sa tensorom poput applea sa bionicom i huaweia (nekad) sa kirinom a pozadina je sasvim drugačija.. da su se oslonili na qualcomm ili tsmc verujem da im ne bi trebalo toliko apdejta da bi ispeglali stvar (sudeći po sadržajima changeloga prethodnih ažuriranja).. samsungov ekran npr je sasvim druga priča.. toliko od mene, ne posedujem ni p6 ni p6p da bih mogao malo dublje da diskutujem 😁Nisam primetio ni jednog momenta da je pix6 pro nesto specijalno topliji od recimo SE3 koji koristim kao sluzbeni, niti da je bilo padova u performansama i na sred sunca tokom koriscenja google maps recimo, ok, bude topao, ali nista spec se lose ne desava.
Nakon junskog update-a, jos sve samo lepse radi i fluidnije, ponekad se primeti fps drop, ali mislim da je vezan za samu aplikaciju (Chrome), samo tu sam primecivao...
Nisam primetio ni jednog momenta da je pix6 pro nesto specijalno topliji od recimo SE3 koji koristim kao sluzbeni, niti da je bilo padova u performansama i na sred sunca tokom koriscenja google maps recimo, ok, bude topao, ali nista spec se lose ne desava.
Nakon junskog update-a, jos sve samo lepse radi i fluidnije, ponekad se primeti fps drop, ali mislim da je vezan za samu aplikaciju (Chrome), samo tu sam primecivao...
Pa niko nije tvrdio da ce svako imati lose iskustvo ali ovo sto se desava je dovoljno da vise nikad ni ne pokusam da uzmem google tel. Na kraju sam uzeo ip13pm i sve samo radi. Mislim dovoljan je samo jedan los batch telefona da se pusti u slobodnu prodaju i da sami sebi pucaju u nogu. Inace pored tog fatal flaw nisam imao problema ss pixelom i standardnim zamerkama. Ali da je obavljanje obicnog poziva neizvodljivo to je nedopustivo na stranu baterije, kamere, otisci prsta i sl. Jos sam ga uzeo od kolege sa foruma I nisam bas siguran da je bilo sve ok sa tel po njegovim recima iako je nov sa sve folijama, racunom iz De, kutijom itdPotpisujem ovo što je 2SaiNt4U napisao.
Koji bagovi?
Kod mene, nema restarta, nema problema sa otključavanjem, nema laga...
.
zena ima iphone 13 pro. pixel 6 pro po meni fluidniji.Slažem se sa par postova gore. Brzi to jest fluidniji telefon nisam koristio. Možda je samo Apple fluidniji od njega, ali za to poređenje morao bih da ga koristim neko vreme.
Poredio sam ga sa s22+ i bilo je nebo i zemlja u korist p6pro.
Posle poslednjeg updejta nemam ni jedan bug i zamerku na telefon.
Slažem se, apsolutno. Drugačiji način korišćenja utiče na bateriju, drugačiji softver na bagove, loša serija utiče na sve i svašta....Pa niko nije tvrdio da ce svako imati lose iskustvo ali ovo sto se desava je dovoljno da vise nikad ni ne pokusam da uzmem google tel. Na kraju sam uzeo ip13pm i sve samo radi. Mislim dovoljan je samo jedan los batch telefona da se pusti u slobodnu prodaju i da sami sebi pucaju u nogu. Inace pored tog fatal flaw nisam imao problema ss pixelom i standardnim zamerkama. Ali da je obavljanje obicnog poziva neizvodljivo to je nedopustivo na stranu baterije, kamere, otisci prsta i sl. Jos sam ga uzeo od kolege sa foruma I nisam bas siguran da je bilo sve ok sa tel po njegovim recima iako je nov sa sve folijama, racunom iz De, kutijom itd
Тако забоде и ванцед....Evo jedan bug, da ne bude da samo hvalimu pitanju je YouTube aplikacija, u poslednje vreme kad god udjem u nju, i uglavnom bude skroz u ćošku minimizovana, i dok se ne izbaci iz recent neće raditi kako treba.
Sve to stoji ali pixel nije zvanicno podrzan kod nas = mozes da se slikas za garanciju. A nemogucnost obavljanja poziva je po mom misljenju obesmisljavanje uredjaja po imenu telefon😂 salu na stranu osim toga je stvarno ok i pixel6 ultra povoljno resenje i pre bih ga uzeo u odnosu na s22/ip13 obicni ako se moze naci za 500ak €. Vrv best buy. Ali sve navedeno ne znam kako moze nekoga da natera da iskesira toliki novac i rizikuje da ne obavlja bazicnu funkciju. Skupa lutrija. A kome radi perfektno slazem se da nema boljeg androida za taj novacSlažem se, apsolutno. Drugačiji način korišćenja utiče na bateriju, drugačiji softver na bagove, loša serija utiče na sve i svašta....
Ja jedino sa čime se ne slažem je komentarisanje ovde kako je telefon loš, užas, bagovit - od strane nekoga ko telefon nije ni imao priliku da koristi. Nevezano da li je to Pixel, Samsung ili Nokia 3510.
Ovo mi je prvi Pixel, nisam puno telefona izmenjao od 2010, na svake dve godine otprilike sam uzimao novi. I na osnovu dosta komentara ovde napisanih od (većine) koji nisu imali/nemaju telefon nije bilo daleko da totalno odustanem od kupovine. Iskreno, debelo bih se zeznuo da sam odustao.
da bi uklonio mdm moraš rutovati telefon.. da bi rutovao telefon moraš otključati bootloader.. da bi otključao bootloader moraš podesiti "oem unlocking" a to je nemoguće na uređaju sa mdm-om..Da li neko ima iskustva sa otključavanjem mdm-a kod pixela 6 i ako moze da pojasni o čemu se tu zapravo radi, pošto treba da mi stigne taj telefon, a uzet je u inostranstvu preko firme pa nisam siguran da li je otključan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari