Šta je novo?

Google Pixel 6

Now this doesn't fully discount the possibility of a September 13 event - after all, Sony is known to wait many months after announcing a new device before it starts pre-orders.

Which means that if the October 28 release date pans out, the most likely time for an announcement would be on October 18 or 19 (a Monday and Tuesday, respectively).

Pa i nema baš toliko, sad su na Beta 4, izbacili su jedan fix za njega već, što može biti Release Candidate verzija, ako i nije znači da je eventualno jedna verzija ostala. Većinom i izlazi novi Android početkom septembra.

Vid' stvarno. Znači menjali su nešto u planu, sećam se slike sa početka testiranja 12-ice gde je navedena Beta 4 kao poslednja, posle nje je bio RC, i onda Release.

Brzo će i taj kraj oktobra pa da vidimo gde smo

Već mesec sam na beti, ne čini se da će skoro 12 finalna, bar ne po utisku koji ostavlja beta "4.1". Što se dizajna tiče pustili su deo, većina app još nije pokupila Material You dizajn, tako da će biti gusto i za Android da puste ovog meseca, kamoli 6 seriju telefona, mada videćemo.

Htedoh da napišem da je fake, jer nema šanse da neka Google kamera ima ovako nerealne i prenapucane boje a onda sam se setio da su prešli na Samsung Isocell senzore.
A možda se i neko malo zaigrao u snapseed-u, zbog boljeg clickbait efekta.

Poslednja izmena:
Nedajboze da budu ovako samsungovski ofarbane.

"Fake and gay", sto bi se reklo. 😅 Ni stariji Samsung flagship telefoni nemaju ovako prezasicene boje.
Mene najvise zanima na sta ce da lici taj custom SoC, za kamere verujem da ce biti vrhunske.

I gmail odlično izgleda!

Poslednja izmena:
Konačno i stock Android da liči na nešto. Prijatno sam iznenađen, samo što su phone i messages aplikacije verovatno ostale kanal na nivou prvog ios-a...

Sdm888 i novi exynos koriste 1 x X1 jezgro i greju se solidno, biće zanimljivo ako Tensor bude koristio 2 x X1.

Uvek Google zategne soc u smislu da ga ne iskoriste u fullu. Biće to sve ok :)

To jeste, čak i famozni sdm810 se nije pregrevao u Nexus 6p ako se dobro sećam. Imaju na raspolaganju tri vrste jezgara, umešani su razvoj i hardvera i softvera tako da imaju dosta prostora za optimizaciju. Ove godine imaju priliku da pokažu kako jedan flagship pixel treba da izgleda. Konačno i mnogo veći senzor, periskop kamera, 5000mah baterija. Hype je baš veliki. Ako se ispostavi da posle par meseci ne bude nekih problema ozbiljno ću ga razmotriti za sledeći telefon.

Znajući google, nešto će da zeznu...al kupuje se u svakom slučaju da se proba 😇🤗

Naravno da ne odobravam velike cene za telefone, ali ako mogu Samsung, Xiaomi,...što ne bi i oni...

Google-Pixel-6-Green-1200x800.jpg

Google-Pixel-6-Pro-Silver-980x653.jpg

Google-Pixel-6-Orange-980x653.jpg

Google-Pixel-6-Pro-Gold-980x653.jpg

Poslednja izmena:
Ja i dalje ne verujem da ce "mali" model da unakarade ovolikim bezelima...covece kao S20 FE da gledam al bukvalno.

Ja i dalje ne verujem da ce "mali" model da unakarade ovolikim bezelima...covece kao S20 FE da gledam al bukvalno.
+1
Običan 6 ima užasne bezele. Dok je 6 Pro prelep. 😍
Sreća pa će da zacepe cenu kao da prodaju svemirski brod.

Navikao sam na zakrivljeni ekran. Nikakvih problema nemam sa njim, jako mi je prijatno korišćenje sa gestures. 😅 Rado bih ponovo kupio telefon sa zakrivljenim ekranom, samo da nema notch i ogromne bezele. Možda jer mi telefon nema baš toliko zakrivljen ekran, ono kao Mate 30 pro serija i waterfall fore ne bih mogao da koristim.
Nadam se da neće imati šugavi CPU i neke glupe boljke i zakidanja Pro model. Možda mu se vremenom slegne cena na 500-600e. 😅

I think this may be the first hands on video leak of a Google Pixel 6 Pro.

Vrh Dno