Upravo zato i rade sopstveni SoC, da mogu podršku dužu i bolju da garantuju, Qualcomm je taj koji ne može da isprati više od 3 godine nadogradnje i podrške, mislim da je MKHDB to spominjaoA je li ima podršku kao iPhone, jer ne kapiram ovo kako Android grupacija očekuje da se plaćaju Apple cene, bez Apple nivoa podrške?
Plus što SoC nije najjači na tržištu itd. Apple se provlači sa svojim glupostima, jer Android ne ume da bude konkurencija.
Zato što Apple ima najjači SoC plus optimizaciju, što se prenosi u dugovečnost istog uređaja. Ako dajem 1000 evra za telefon, onda best of the best jedino ima smisla.Šta će mu najači SoC kad je optimizacija odlična(baš kao i na Apple telefonima)?
Sekundarni, daš članu porodice itd. U krajnjem slučaju neki ne menjaju telefon dok ne moraju.Ja ne znam šta ljudi toliko dizu famu oko podrške pa podrške, telefon da držim više od 3g apsolutno šanse nema, kakve crne 4 i 5. Pa pre cu da ga razbijem, baterija crkne 2x i ne znam šta, nego da ga koristim sa full podrškom posle 5g.
Pa lakše ćeš prodati Samsung flagship, kom je istekla podrška, nego bilo koji Pixel. Mada, ovde na benchu, svaki telefon relativno lako može da se proda pa i Pixel tako da to nije nikakav problem.
Samo da ne bude mnogo slabiji chipset od SD870/888 mada softver čini čuda.![]()
Google's "custom" Tensor SoC might be just an unreleased Exynos
The chipset will be manufactured by Samsung, but it seems like there's more to that company's participation in the project.www.gsmarena.com
Navodno je 8% brži od SD855, odnosno 25% sporiji od SD888, tako da uz 12GB RAM-a i odličan softver tu teško da može da bude problema u smislu brzine. Uz takav softver i količinu RAM memorije bi i matori SD835 bio dobar za prosečnu upotrebu (ne računam najnovije igre sa napucanom grafikom i veoma brz rendering, mada i za to svakako može da posluži stari SD835).Samo da ne bude mnogo slabiji chipset od SD870/888 mada softver čini čuda.
Google 6: 90HzNadam se da imaju 120hz ekrane.
Nema ništa od toga, Google iz svojih razloga ne prodaje telefone ni na daleko jačim tržištima od Srbije. Tako da i ako bude nekad bićemo među poslednjima.Питам се када ће неко званично почети да увози Google телефоне. Било би лепо да се могу купити нормално - у радњи, са гаранцијом и да буде обезбеђен сервис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari