Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
I ja sam tako mislio. Od kako sam kupio Mi 10 bukvalno nijednom mi se nije desilo da slučajno pritisnem zakrivljeni deo ekrana dok palcem pokušavam da dohvatim nešto skroz levo. Šta znam, valjda je dobro izbalansirana sigurna zona. Ne bih imao ništa protiv i da mi sledeći telefon bude zakrivljen, a i deluje više premium nekako.Uh, uglavnom koristim telefon jednom rukom i onda kad treba da pritisnem nesto na levoj strani ekrana uvek pritisnem i nesto korenom palca na desnoj..
takodje ivice telefona su prilicno tanke tako da kad hoces bolji grip, i kaziprstima pokupis nesto na samom rubu ekrana..
Holding pages for the Pixel 6 are already live for each of the following local Google Store sites: USA, Canada, Australia, UK, France, Germany, Japan, and Taiwan.
Ne znam koliko je realno da bude fail, posle toliko godina razvoja ali videćemo. Bitno je da ne bude krš u smislu potrošnje i stabilnosti.Imam neki osećaj da će ovaj procesor biti krš.
Huawei je ostavio bas veliki prazan prostor, a ovaj Pixel je važniji od ranijih bas zbog ovog SoC-a. Nema šanse da ga Google ostavi samo sa USA i Z. Evropu. Ovo će pre ili kasnije ići worldwide. Ako ne 6, onda 7.Još samo da bude dostupan i kod nas u prodaji...
The details stem from Rick Osterloh in an interview with Germany’s Der Spiegel.
Osterloh: We haven’t been in the flagship smartphone segment for the past two years – and before that, not really. But the Pixel 6 Pro, which will be expensive, was designed specifically for users who want the latest technology. That’s an important, new approach for us, and we believe it will help us be attractive in new market segments. But the Pixel 6 also belongs to the upper segment and can keep up with competing products. I would describe it as a “mainstream premium product”.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari