Ne, naravno, prodaju na limitiranom tržištu, i usput imaju nebuloznu cenovnu politiku, poslednji Google telefon koji sam ja kupio je Nexus 6P. Bilo je doduše i dobrih outlet ponuda za Pixele u Nemačkoj koliko se sećam, ali davno sam prestao da ih pratim.Zar Pixel ne može da se kupi preko Play Store u svakoj zapadnoj zamlji?
😬 Znaci po njemu ni sledeca godina nece biti Bog zna sta za Android flagship telefone......., a za dolazeće 2022 flagship SD čipsetove kaže da trenutno (u fazi razvoja) imaju čak i veće probleme od aktuelnog SD888.
Sto se flagship chipset-ova tice, odavno bilo koji ima dovoljno snage za bilo sta, softver je taj koji kaska za hardverom.😬 Znaci po njemu ni sledeca godina nece biti Bog zna sta za Android flagship telefone...
😬 Znaci po njemu ni sledeca godina nece biti Bog zna sta za Android flagship telefone...
Sudeći po njegovim objavama kao i iskustvima ljudi na ovom forumu, iz godine u godinu je sve teže pronaći neki flagship bez mane. Svaki od njih ima po neki nedostatak (pregrevanje, potrošnja, prijem signala, loš video itd) . Takođe kad uz sve to dodamo stvari poput notch-a, zakrivljenog ekrana, ili prevelikih dimenzija, koje ne odgovaraju svakom, čini se da je odabir telefona nemoguća misija.😬 Znaci po njemu ni sledeca godina nece biti Bog zna sta za Android flagship telefone...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari