Da, posle tog, dobio sam Spatial Audio opciju u podešavanjima svakog uparenog blutut uređaja. Btw, ima male razlike u zvuku, zavisno na čemu slušaš...Misliš na update od 24Mb?
Da, one dobijaju isto ažuriranje za Spatial Audio pri pokretima glave. Navodno ima benefita manje ili više za bilo koje sluške/zvučnike, a neki to mnogo bolje koriste, pa se oseti razlika...Mislim da se najveća razlika primeti na njihovim buds pro skuskama.
Pretpostavljam da je tu pravi efekat, ali navodno i u muzici. Ja na AirPods vidim malu razliku u dubini sa i bez opcije, strimovao sam sa Deezera. Čini mi se da ne tripujem, mada...Sad testiram sa Buds Pro, ne znam gde mogu da primetim to, u video sadrzaju?
Upravo to poslednje, ja sam se 5 puta odlucivao i jos toliko puta odustajao od kupovine, sto vise citao bilo je teze.Da li meni može neko da objasni da li je mit, nekonzistentnost u uređajima i iskustvima, ili samo popularno jadikovanje oko priče o Tensoru i njegovim termalnim karakteristikama?
Znači već nedeljama kako planiram da kupim svoj prvi Pixel (6 ili 6a) u životu, pročitao sam tonu iskustava po internetu...
Negde pišu da im se Pixel jedino zagreje onako jače tokom set up-a i prvih par dana dok se telefon uspostavi... Onda negde pišu da je normalno da uvek bude topao, ne vruć, nego logično topao jer je Tensor "powerhouse" i stoga je logično da stvara toplotu... Drugi pak kažu to je prevashodno jer je made by Samsung.
Onda ima onih koji pišu da im je telefon uvek hladan sem kad je punjaču ili se duže snima, a drugi pak pišu da telefon leti throttluje i usled bazičnog korišćenja, a da je kamera upotrebljiva vrlo kratko...
Pa ja kao potencijalni kupac ne znam kako da prihvatim opšti utisak? Da li su Pixeli sa ovim Tensorom telefoni koji se greju više nego što je uobičajeno kod drugih, da li je uređaj sa kojim u specifičnim situacijama moraš imati na umu njegovu termalnu prirodu, ili pak to varira od telefona do telefona tj. osobe do osobe?
Izvinjavam se što prosto pitanje preopširno postavljam ali bukvalno imam osećaj da nekad prikupljanje previše utisaka umesto da olakša odluku oko izbora samo je oteža.
Pusti ti te teorije, u praksi ovo je naj'glaće' iskustvo na Androidu..Nije da nema mnogo efikasnijih SoCeva od Tensora. Tensor je gori i od SD888, Gen 1...koji su poznati kao neefikasni, ima 2 'problematicna' X1 jezgra za razliku od Snapdragona.
To je teoretski, za grijanje zavisi od navika korisnika.
Modem im je los, nije Qualcomm-ov valjda vec Samsungov, koji se pikazao dosta losije.
Ja ne bih isao na te SoCeve ako ne moram, pogotovo rizik bez garancije, moze raditi dobro, a moze i...
Jos kad dodam problematicni fingerprint sensor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari