Šta je novo?

Google Pixel 6

Izlaze prvog ponedeljka u mesecu.

Ukacih akg slusalice od samsunga sa adapterom i nece da prebaci zvuk na iste sa youtube_a...pomoc ?

Nemam zvuk.
Ispise gore sa je povezan analogni uredjaj a sve i dalje ide preko zvucnika.

Verovatno ti adapter nije kompatibilan.

Ja imam neki usbc na 3.5" i ne radi.

Usbc slušalice, kupljene na pumpi na autoputu letos kada sam išao na more (neka kung fu marka) rade.

Da neki adapteri nisu kompatibilni sa pixelom, dva sam porucio sa alli-ja, jedan radi drugi ne radi..

Samsungov adapter? Jel postoji to uopste :) Ovo su neki random sa alli-a..

Da da. Postoje Samsung Type-C na 3.5" adapteri.

Ja ga imam i radio je na skoro svim telefonima drugih proizvođača, osim na jednom, ali ne mogu sad da se setim na kojem...
Nisam baš siguran, ali mislim da nije radio na Motoroli Edge 20 Pro.

Pixel Camera Services je ažuriran, evo vidim i kod mene na P6...

"Enable Pixel Camera features on 3rd party apps

Pixel Camera Services is a system component that brings Pixel Camera features like Night Sight to some 3rd party apps that you’ve granted permission to use your camera. This component is pre-installed on your device and should be kept up to date to ensure you have the latest image processing updates and other bug fixes.

Requirements - Pixel 6 or Pixel 6 Pro running Android 12 with the March security patch. Some features are not available on all devices."

Да ли има нека апликација за Пикселе уз помоћ које може да се раздвоји јачина тона за позиве и поруке?

Ako ti je bitno da ti se pozivi čuju, a notifikacije ne, onda stavi "None" za notifikacije u podešavanjima. To je neko rešenje...

Потребно ми је да се нотификације чује дупли јаче од позива....

Da li je neko instalirao sd maid pro i uspesno dozvolio sve potrebne dozvole ?
Poslednja dozvola da cisti kes iz aplikacija...ne mogu da provalim gde da kliknem u accecobility...

Piši developeru, reci koji problem imaš. Ako ne uspeš tako da rešiš, nećeš ni rešiti. Imao sam SDMaidPro, imao sam dosta nerešenih bug-ova,na drugom telefonu. Nije uspeo da ih reši, pa sam dobio novac nazad, šta da radim sa nefunkcionalnom aplikacijom .

Da li je neko instalirao sd maid pro i uspesno dozvolio sve potrebne dozvole ?
Poslednja dozvola da cisti kes iz aplikacija...ne mogu da provalim gde da kliknem u accecobility...

Ta poslednja dozvola je da dozvolis da aplikacija bez tvog znanja ima interakciju sa ostalim aplikacijama. Nije pametno uključiti, idi samo skip i radiće. E sad, googlaj "alow restricted app permissions" ima objasnjeno kako da dozvolis, ako insistiras. Ja to iskreno ne bi radio.

"Long term review" (po jutjuberskim standardima, 2 meseca je longterm 😄)

Jedini 'bagovi' koje ovaj telefon ima su vezani za proximity senzor verovatno, sto se ogleda u tome da svako treće četvrto vadjene iz dzepa bude ugasen ekran (ne vidi se AOD) i ne reaguje tapkanje po ekranu vec mora power button da se stisne.. Dodje on sebi i sam posle neki, 4, 5, 6 sekundi.
Takodje i nekad se zbuni i ostane upaljen lock screen pun minut (trebalo bi da se gasi posle nekoliko sekundi kad ne diras), i nekad umesto nameštenih 30sek za gašenje ekrana, potraje isto ceo minut..

E da, i dva puta se onako solidno zakucao, u smislu kucam nešto i kasni tekst par sekundi, multitasking bude bas mlitav, oba puta samo sam ubio sve aplikacije i sve se vratilo na normalu..

To su stvari koje sam primetio, sve ostalo sjajno..

Ja samo mogu da kazem da je kamera odlicna kako u dnevnim tako i u nocnim uslovima.
Imam P6Pro i Note20Ultra.
Po meni je bolja kamera na P6Pro.
Gugl Src Bar mi smeta,system je malko dosadan.
Dugme za paljenje je trebalo biti ispod dugmeta za volume ap i daun.
Nekada je touch sensitivity uzas na displeju.Proximity zeza da.
Elem da,ako neko ima da proda neku original masku,nek pise u inbox :D

"Long term review" (po jutjuberskim standardima, 2 meseca je longterm 😄)

Jedini 'bagovi' koje ovaj telefon ima su vezani za proximity senzor verovatno, sto se ogleda u tome da svako treće četvrto vadjene iz dzepa bude ugasen ekran (ne vidi se AOD) i ne reaguje tapkanje po ekranu vec mora power button da se stisne.. Dodje on sebi i sam posle neki, 4, 5, 6 sekundi.
Takodje i nekad se zbuni i ostane upaljen lock screen pun minut (trebalo bi da se gasi posle nekoliko sekundi kad ne diras), i nekad umesto nameštenih 30sek za gašenje ekrana, potraje isto ceo minut..

E da, i dva puta se onako solidno zakucao, u smislu kucam nešto i kasni tekst par sekundi, multitasking bude bas mlitav, oba puta samo sam ubio sve aplikacije i sve se vratilo na normalu..

To su stvari koje sam primetio, sve ostalo sjajno..
Ja sam od svega toga doživeo da neće na tap, ali ostalo što si naveo nije se ispoljavalo.

Ne znam da li je ovo greška, ali piše da dec updejt ima 500mb..

Prilozi

• Screenshot_20221206-020340.png
    Screenshot_20221206-020340.png
    195.5 KB · Pregleda: 24
Što greška? Svašta stane u tih 512mb... Evo ga i kod mene isti, upravo ga primenjuje. Traje kao da ažuriram na novu verziju Androida!

Mislim da su malo promešali updejt sa p7pro :) kada ga završis i prvi put startujes mob pokazuje ti da si dobio faetures za p7pro što naravno nije istina. :)

Meni još vrti, pa to nism još video

Možda sam se istripovao ali za sada mi ne baguje tap i raise to wake posle ovog updejta.
Ali rano je reći da li su stvarno ispeglali taj bug posle 15 meseci :)

Sta u vezi tap to wake ti je bagovalo? (rise to wake ne koristim).

Nazad
Vrh Dno