WladiMeer81
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2018
- Poena
- 80
Gde pratite predstojece apdejte za P6Pro ?
Da li je neko instalirao sd maid pro i uspesno dozvolio sve potrebne dozvole ?
Poslednja dozvola da cisti kes iz aplikacija...ne mogu da provalim gde da kliknem u accecobility...
Ja sam od svega toga doživeo da neće na tap, ali ostalo što si naveo nije se ispoljavalo."Long term review" (po jutjuberskim standardima, 2 meseca je longterm 😄)
Jedini 'bagovi' koje ovaj telefon ima su vezani za proximity senzor verovatno, sto se ogleda u tome da svako treće četvrto vadjene iz dzepa bude ugasen ekran (ne vidi se AOD) i ne reaguje tapkanje po ekranu vec mora power button da se stisne.. Dodje on sebi i sam posle neki, 4, 5, 6 sekundi.
Takodje i nekad se zbuni i ostane upaljen lock screen pun minut (trebalo bi da se gasi posle nekoliko sekundi kad ne diras), i nekad umesto nameštenih 30sek za gašenje ekrana, potraje isto ceo minut..
E da, i dva puta se onako solidno zakucao, u smislu kucam nešto i kasni tekst par sekundi, multitasking bude bas mlitav, oba puta samo sam ubio sve aplikacije i sve se vratilo na normalu..
To su stvari koje sam primetio, sve ostalo sjajno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari