Da da, dosta ljudi prijavljuje dve razlicite autonomije preko 4g i preko WIFI. Osetna je razlika. Mene iritira ceo koncept zakljucavanja VoLTE usluge na telefonima koji to podrzavaju jer eto verifikacija necega sto je standard.Sve u svemu mislim da je ovde najveći potrošač baterije stariji amoled panel i exynos 4g/5g modem.
Ti nisi merodavan, ne nosis ni masku sigurno. 😂Ne koristimo nikakvu
Mislim da mora sa UV, pošto je ekran baš zakrivljen.
Inače, baš sam nešto razmišljao da pređem na pixel 7/7pro , čitam malo gamarenu i review i reko daj da vidim šta kažu za tensor g1 i g2. G1 su onako, malo prozivali. I baš kao CPU throtluje jako, onda pogledam pixel 6a review i vidim da tamo se navodno ponaša mnogo bolje.
Pa sam iz dosade sibnuo CPU stress testlepo je Google vremenom ispeglao g1( makar koliko je moglo verovatno) , nema šta.
Sve u svemu mislim da je ovde najveći potrošač baterije stariji amoled panel i exynos 4g/5g modem.
Pogledajte prilog 374887
Ako se ispostavi da radi poxel 6a postaje kandidat za novi telefon 😊Nisam probao ali kažu da je moguće ovim metodom otključati volte. Pa, ko ima volje i slobodnog vremena neka proba. Ne treba nikakav root ili otključan bootloader.
https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md
Koristim firmin iphoneXR od kad sam pre par meseci razbio 5a (imao je spigen armor). Mrzim tastaturu na iosu, sistem je malo sporikav jer je telefon mator i debeo je pa je za rukovanje krš.Joj, ispratio sam tu sagu... 5a mi je bio želja, a onda sam počeo da čitam o incidentima sa ekranom na Redditu u to vreme. U životu nisam znao da ljudima toliko ispadaju telefoni dok nisam pročitao tu količinu upisa o nastradalim ekranima iz najbanalnijih padova. 😂 Stvarno je delovalo da je toliko fragilnog ekrana da ne prašta ni ako ga bi ga malo grublje spustio na sto.
Što se tiče 6a, stvarno je za univerzalnu preporuku. Neke nesavršenosti po toj ceni moraš da mu oprostiš, tipa te nedoslednosti u potrošnji zbog modema, ili sporije punjenje, koje evo ja još više usporavam jer prosto se telefon na 18W previše greje za moj ukus; to što nema 90Hz ne bih karakterisao nedostatkom jer je prebrz zahvaljujući sirovoj snazi...
Sad jedino ako ti se ne žuri sa novim telefonom, i samo te svrbi želja za pixelom, možda ne bi bilo loše sačekati 7a ako nije predugo čekanje. 😄
Jer kako stvari stoje Google će nastaviti sa agresivnom ponudom i cenom, tako da lako moguće i razlika u ceni ne pretrpi veći skok i bude u bližem rejonu 400€.
Nijen on baš prebrz zahvaljujući sirovon snazi, već zahvaljujući optimizaciji.Joj, ispratio sam tu sagu... 5a mi je bio želja, a onda sam počeo da čitam o incidentima sa ekranom na Redditu u to vreme. U životu nisam znao da ljudima toliko ispadaju telefoni dok nisam pročitao tu količinu upisa o nastradalim ekranima iz najbanalnijih padova. 😂 Stvarno je delovalo da je toliko fragilnog ekrana da ne prašta ni ako ga bi ga malo grublje spustio na sto.
Što se tiče 6a, stvarno je za univerzalnu preporuku. Neke nesavršenosti po toj ceni moraš da mu oprostiš, tipa te nedoslednosti u potrošnji zbog modema, ili sporije punjenje, koje evo ja još više usporavam jer prosto se telefon na 18W previše greje za moj ukus; to što nema 90Hz ne bih karakterisao nedostatkom jer je prebrz zahvaljujući sirovoj snazi...
Radi, P6Pro Yettel.Nisam probao ali kažu da je moguće ovim metodom otključati volte. Pa, ko ima volje i slobodnog vremena neka proba. Ne treba nikakav root ili otključan bootloader.
https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md
Da li shizuku aplikacija mora da ostane snimljena i aktivna da bi VoLTE ostao aktivan.
Eto jednog od razloga sto nesto nisam bas odlucan da li da uzmem bilo koji Pixel sa Tenzor1 cipomSa poslednjim feb updejtom kao da mi se poboljšao LTE signal, primetio sam da hvatam net i u liftu što se ranije nije nikada desilo. Ili je yettel pojačao mrežu ili je Google nešto slučajno fixovao![]()
Sa poslednjim feb updejtom kao da mi se poboljšao LTE signal, primetio sam da hvatam net i u liftu što se ranije nije nikada desilo. Ili je yettel pojačao mrežu ili je Google nešto slučajno fixovao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari