Ajmo ovako, Pixel mozda jeste lider za kameru sa standardnim objektivom(26-28mm), ali sada ce jos malo kraj 2020. godine...na telefonima postoje jos neke kamere...ultra wide je bas popularna, kao i 2-3x zum...pixel to nema...iskreno, ja sam uvek za to da se uzme neki telefon koji ima dobre sve 3 kamere i da se instalira gcam koji ce izvuci maksimum iz njih...takodje, ne svidja mi se kako gcam procesuje fotografije sa predje kamere, kao da rokne clarity ili hdr efekat i onda lice izgleda preostreno i ruzno...naravno, ne treba da bude ni previse mekano, ali mnogo puta su mi fabricke aplikacije za kameru bolje sto se tice prednje kamere. 🙂
Ja koristim Redmi Note 8 Pro i mislim da je on sposobniji za fotografiju u odnosu na Pixela, bas zato sto ima vise objektiva koji mogu da se iskoriste...okej, mozda fotografija sa glavnog senzora nece imati taj nivo detalja ili sta vec, ali u svakom trenutku mogu da iskoristim ultra wide kameru i da isfotkam neku gradjevinu, neki pejzaz, itd, dok na pixelu to ne mogu... 🙂