Ja bih uvek pre isao na mi 9t pro...dobijes bolju bateriju, jaci procesor, kvalitetniju izradu, siroku kameru, 2x zum...sa instaliranim gcam-om, kamere na 9t pro su odlicne, plus imas odlicnu siroku i zum kameru...![]()
Ja bih uvek pre isao na mi 9t pro...dobijes bolju bateriju, jaci procesor, kvalitetniju izradu, siroku kameru, 2x zum...sa instaliranim gcam-om, kamere na 9t pro su odlicne, plus imas odlicnu siroku i zum kameru...![]()
Rec je o mi9t pro, ne o mi9t.
Klot android dosadan , da pixel telefoni nemaju odlicnu kameru, niko ih ne bi kupovao.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Klot android, vrhunski dozivljaj.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Bogami odlično radi, konačno ima dole liniju za lakši prelazak iz aplikacije u aplikaciju. A i control center bolje odrađen nego na iOS-u, veća funkcionalnost.A MIUI sto je iskopirao iOS 1/1 na dvanestici to nista, a? :d
Bogami odlično radi, konačno ima dole liniju za lakši prelazak iz aplikacije u aplikaciju. A i control center bolje odrađen nego na iOS-u, veća funkcionalnost.
Dokle god mogu da personalizujem Android kako mi odgovara nemam zamerki. Kad ne budem to hteo lako ću da pređem na iOS.
Vi stock androidaši ste neka sekta, šta?
Eto ne mogu da koristim aktivno stock Android jer nema gomilu stvari na koje sam navikao. Npr Google phone i messages aplikacije su mi odvratne, jedva funkcionalne, prazne. Nema floating Windows, nema dovoljno gestova za brze prečice, ne mogu sve aplikacije u multiwindow, brdo meni nepotrebnih Gugl aplikacija, nikakva personalizacija itd itd.
I sad zbog toga što nekome ne odgovara klot Android odmah kreću prozivke? Koji mentalitet...
Vi stock androidaši ste neka sekta, šta?
I sad zbog toga što nekome ne odgovara klot Android odmah kreću prozivke? Koji mentalitet...
Eto ne mogu da koristim aktivno stock Android jer nema gomilu stvari na koje sam navikao. Npr Google phone i messages aplikacije su mi odvratne, jedva funkcionalne, prazne. Nema floating Windows, nema dovoljno gestova za brze prečice, ne mogu sve aplikacije u multiwindow, brdo meni nepotrebnih Gugl aplikacija, nikakva personalizacija itd itd.
+1000Ja bih uvek pre isao na mi 9t pro...dobijes bolju bateriju, jaci procesor, kvalitetniju izradu, siroku kameru, 2x zum...sa instaliranim gcam-om, kamere na 9t pro su odlicne, plus imas odlicnu siroku i zum kameru...![]()
+ odličan MIUI, treba i to uzeti u obzir pri izboru. Dobro si to primetio.ali miui.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari