Probao sa Macbook, ne vide se, ukljucio sam sve sto treba, azurirao sve ali iz nekog razloga ne radiDa li ste probali i da li nekome radi quick share na airdrop i obrnuto? Meni ne, ne pojavljuje se iPhone ni pixel jedan drugom
Baš mi je pre neki dan trebalo da na brzaka prebacim nešto sa iPhone-a na svoj Pixel 9 i prvi put pomislih kako je šteta što nemam desetku. Kad ono...Probao sa Macbook, ne vide se, ukljucio sam sve sto treba, azurirao sve ali iz nekog razloga ne radi
Na A1 VoLTE radi odlicno i vise ga ne pregazi update sistema.
Na A1 5G radi odlicno ako si u Grckoj, Bugarskoj i tako dalje 😀 Nema 5G na pixelima bez root-a u Srbiji.
Koji interes ima A1 da kontaktira Google, kad nema u ponudi Pixel telefone? Zbog nas 78 Pixel korisnika u Srbiji što smo kupili telefon na crno, van geografske pokrivenosti?Od skora kruzi prica da je a1 "kontaktirao" google radi ubacivanja tj omogucavanja 5g na uredjaje u Srbiji pa cemo da vidimo sta ce od toga biti.
Zato što da bi došli pixeli zvanično kod njih moraju prvo da ih sertifikuju za naše (A1) mreže.Koji interes ima A1 da kontaktira Google, kad nema u ponudi Pixel telefone? Zbog nas 78 Pixel korisnika u Srbiji što smo kupili telefon na crno, van geografske pokrivenosti?
Ali to ne znači da kada dobiju sertifikaciju će samo oni imati 5g i podršku Google-a, ja verujem da to znači da će naši svi operateri imati istu. Bitno je da dođu u našu zemlju, ostalo ide, nadam se, samo od sebe..I toga se, pored svih ostalih operatera, setio samo A1? Pa oni su bar kartel i sve što rade, rade u dogovoru.
Onda bi budući Pixel 11 (ako ne i 10) mogao da bude zvanično u prodaji u Srbiji?Proverena je info da dolaze ovaj mesec da testiraju i šta već da rade, ali sam isto tako čuo da im obično treba 4-6 meseci od početka testiranja do puštanja usluge.
Pa dostupan je valjda i u Crnoj Gori?Nema ga u Hrvatskoj, koja je u EU, dok u Sloveniji se može uzeti Pixel kod operatera, A1 i ostalih.. tako da ta priča kako će Amerika doći prvo u Srbiju, malo neverovatno..
Ima ih u Hrvatskoj kod operatera. I ja sam bio ubeđen da nisu dostupni, ali ipak jesu.Nema ga u Hrvatskoj, koja je u EU, dok u Sloveniji se može uzeti Pixel kod operatera, A1 i ostalih.. tako da ta priča kako će Amerika doći prvo u Srbiju, malo neverovatno..
A1 u Hrvatskoj ima nikakvu Pixel ponudu. 3 komada, od toga jedan 10 ProIma ih u Hrvatskoj kod operatera. I ja sam bio ubeđen da nisu dostupni, ali ipak jesu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari