Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Da li ste probali i da li nekome radi quick share na airdrop i obrnuto? Meni ne, ne pojavljuje se iPhone ni pixel jedan drugom

Lomim se između OnePlus 15 i Pixel 10 Pro XL /512GB, kako ste rešili problem sa punjačem? Na ebay može da se uzme original Google punjač, 30W za 12£, free shipping za Srbiju, ali je to malo uz obzir da je XL @45W

Ja koristim apple magsafe punjac, sve radi top za sada, mada msm da su i rekli u prezentaciji da su potpuno kompatibilni.

Ja samo anker kablove i punjače koristim, a njih sad imaš i zvanično u Srbiji, a provereno su kvalitetni (radnja u Galeriji ili sajt).

Dobro se drži pixel na 4g 🙂
Šteta što Google nikako ne može da sredi standby drain na svojim telefonima

Probao sa Macbook, ne vide se, ukljucio sam sve sto treba, azurirao sve ali iz nekog razloga ne radi
Baš mi je pre neki dan trebalo da na brzaka prebacim nešto sa iPhone-a na svoj Pixel 9 i prvi put pomislih kako je šteta što nemam desetku. Kad ono...

Svrbi me nesto da predjem sa 16 Pro Max na 10XL. iPhone mi je na 18.7.2. Smara me što je IOS 26 toliko loš, Apple inteligencija isto kaska ozbiljno. Još par nekih stvari mi nedostaje sa Androida. Pitanje je da li A1 radi 5G, da li treba neka gimnastika sa Shizukom i sl. Prethodni pixel mi je bio 8 Pro. Tu me je nerviralo što prilikom uspostave poziva kada pozivam se fino čekalo dok ne krene da poziva. Jel to šljaka sve sada na A1?

Na A1 VoLTE radi odlicno i vise ga ne pregazi update sistema.
Na A1 5G radi odlicno ako si u Grckoj, Bugarskoj i tako dalje 😀 Nema 5G na pixelima bez root-a u Srbiji.

Proverena je info da dolaze ovaj mesec da testiraju i šta već da rade, ali sam isto tako čuo da im obično treba 4-6 meseci od početka testiranja do puštanja usluge.

Od skora kruzi prica da je a1 "kontaktirao" google radi ubacivanja tj omogucavanja 5g na uredjaje u Srbiji pa cemo da vidimo sta ce od toga biti.
Koji interes ima A1 da kontaktira Google, kad nema u ponudi Pixel telefone? Zbog nas 78 Pixel korisnika u Srbiji što smo kupili telefon na crno, van geografske pokrivenosti?

Koji interes ima A1 da kontaktira Google, kad nema u ponudi Pixel telefone? Zbog nas 78 Pixel korisnika u Srbiji što smo kupili telefon na crno, van geografske pokrivenosti?
Zato što da bi došli pixeli zvanično kod njih moraju prvo da ih sertifikuju za naše (A1) mreže.
Kažem ti, proveren info iz A1 tima koji se bavi time.

I toga se, pored svih ostalih operatera, setio samo A1? Pa oni su bar kartel i sve što rade, rade u dogovoru.

I toga se, pored svih ostalih operatera, setio samo A1? Pa oni su bar kartel i sve što rade, rade u dogovoru.
Ali to ne znači da kada dobiju sertifikaciju će samo oni imati 5g i podršku Google-a, ja verujem da to znači da će naši svi operateri imati istu. Bitno je da dođu u našu zemlju, ostalo ide, nadam se, samo od sebe..

Nema ga u Hrvatskoj, koja je u EU, dok u Sloveniji se može uzeti Pixel kod operatera, A1 i ostalih.. tako da ta priča kako će Amerika doći prvo u Srbiju, malo neverovatno..

Nema ga u Hrvatskoj, koja je u EU, dok u Sloveniji se može uzeti Pixel kod operatera, A1 i ostalih.. tako da ta priča kako će Amerika doći prvo u Srbiju, malo neverovatno..
Ima ih u Hrvatskoj kod operatera. I ja sam bio ubeđen da nisu dostupni, ali ipak jesu.

I u CG je, u Bosni se isto pojavio da možeš da ga kupiš zvanično ima ga i u Hrv, što ne bi i u Srb.
Ne znam što tako imate pesimjstično / napadno mišljenje da ga neće biti?

Dovoljan je i jedan da imaju podršku kakvu treba da imaju što se tiče rada na mreži.

Mislim da će morati sertifikovati 5G u Srbiji bez obzira da li krenuli sa prodajom ili ne. Kada neko iz trenutno podržanih zemalja uđe u Srbiju kao roaming korisnik, logično je da ima 5G na svom Pixelu.

Nazad
Vrh Dno