Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Primetio sam slučajno jednu funkciju koju su dodali najnovijim apdejtom a koju niko nije pomenuo ni u jednoj recenziji. Kad okinete 2-3 ss-a brzo, na drugom i trećem se ne vidi onaj ss preview koji se nalazi u donjem levom uglu ekrana. Meni baš korisna opcija, do sad sam ih ručno sklanjao da bih napravio drugi ss.
Takođe primetio sam i da fali jedna funkcija koju sam koristio ne toliko često, ali je završavala ogroman posao, a to je battery share 🙁 baš bezveze što su je ukinuli čim je izašao 11 bez tek funkcije

Primetio sam slučajno jednu funkciju koju su dodali najnovijim apdejtom a koju niko nije pomenuo ni u jednoj recenziji. Kad okinete 2-3 ss-a brzo, na drugom i trećem se ne vidi onaj ss preview koji se nalazi u donjem levom uglu ekrana. Meni baš korisna opcija, do sad sam ih ručno sklanjao da bih napravio drugi ss.
Takođe primetio sam i da fali jedna funkcija koju sam koristio ne toliko često, ali je završavala ogroman posao, a to je battery share 🙁 baš bezveze što su je ukinuli čim je izašao 11 bez tek funkcije
Ovo prvo si dobro primetio, top stvar, to ima na ajfonu odavno i onda sam se pitao kad će uvesti ovde, jako korisno a i logično da je tako, šta će mi ss preview u drugom ss-u haha

A to za battery nisam skontao? Misliš ovaj reverse charging što su izbacili sa 10 serijom?

Ovo prvo si dobro primetio, top stvar, to ima na ajfonu odavno i onda sam se pitao kad će uvesti ovde, jako korisno a i logično da je tako, šta će mi ss preview u drugom ss-u haha
Da, top baš. Što kažeš tako je jedino i logično

A to za battery nisam skontao? Misliš ovaj reverse charging što su izbacili sa 10 serijom?
Auuu hahaha
Mislio sam da je to ukinuto sa serijom 11 i da su namerno softverski ukinuli to i na starijim modelima.
Sad tek vidim da je to ukinuto još sa izlazkom serije 10 zbog magneta. Dopunjavao sam drugima telefone u kritičnim situacijama i bio sam ubeđen da sam to radio Pixelom 10, ali onda sam sigurno sedmicom jer često nosim oba 😅

Haha ne ne, ukinuto sa 10 serijom.

Znam da sam skontao totalno slucajno tek kada sam presao na 10, jer sam na 7 seriji imao. Sto bi ukidali softverski kad vec ima hardver unutra hahah

Doduse za 3+ godine sto sam imao 7 pro, koristio sam fazon max 5 puta, tako da mi nije zafalilo

• Like
Reagovanja: Gox
Pa ukinuto je zbog magneta pozadi ? Bukvalno fizički nije više moguc reverse charge

Ja nisam ni znao da je ukinuto dok drugar nije bio na 3% baterije. 😅
Ja sav važan: „Daj telefon, sad će Pixel to da sredi.“ 😎
Okrenem ga, prislonim… ništa.

Još ja njemu objašnjavam da „čekaj, mora malo da se namesti“ dok je Pixel 10 u fazonu: brate, nemam ja to. 😂😂

Tako da mogu da potvrdim iz prve ruke> reverse charging ti uopšte ne nedostaje, sve dok ne dođe onda kad zatreba 😀

Za tri godine na 7 pro, kada sam pokušao da koristim kad je zatrebao, pregrevao se prebrzo fon i gasio reverse jako brzo, 20-30% mooožda može da izgura, i to je mnogo, i disable se sam od sebe jer se pregreje fon..

Nazad
Vrh Dno