Ni sad nije ništa jeftinijija sam moj p9pro kod ns dilera početkom februara platio 800e.
Ima ih po 650e novi, korisceni po 500e, bar kod Iraca.Ni sad nije ništa jeftiniji
S25 Ultra 256gb trenutno ima za oko 800-830eur nov. Iskreno odlična kupovina. Toliko bi max trebalo da je P10 Pro XL jer je realno Samsung kompletniji uređaj.Sve ja razumem, ali ko ne zeli iPhone, recimo da s24U ili S25U u tom cenovnom rangu nude daleko bolji i kompletniji telefon od Pixela(kome kamera nije glavni i jedini razlog kupvine nekog moba). Narocito u Srbiji.
Pričam za Srbiju. Po Evropi znam da je bolja situacijaIma ih po 650e novi, korisceni po 500e, bar kod Iraca.
Svaki Android gubi cenu dosta brzo, posebno Pixeli.
Bukvalno čitam prvo kako danima ljudi kukaju na probleme i dečje bolesti koje se privlače već kroz generacije pixela i razmišljam zašto bi to neko sebi radio za isti ili čak veći novac od s25ultra. Ne kažem da su savršeni bukvalno pred izlazak svake nove generacije ubiju na pola bateriju predhodnih generacija, ali to je neka druga tema. Slažem se u podpinosti da je realna cena oko 800e, a kada stave top hardware onda mogu da traže 1000+ e. Zato je i polovni primerci slabo drže cenu.S25 Ultra 256gb trenutno ima za oko 800-830eur nov. Iskreno odlična kupovina. Toliko bi max trebalo da je P10 Pro XL jer je realno Samsung kompletniji uređaj.
Pričam za Srbiju. Po Evropi znam da je bolja situacija
Nov? Sad gledam oglase, 700-790eur je polovan 😮Ја сам пре 15 дана узео 9 хл 256 за 700е...
Ja bih uvek pre uzeo Pixel ali kažem da je objektivno S25U kompletniji uređaj. Zato je sa Pixelom zapravo cena najveći problem.Bukvalno čitam prvo kako danima ljudi kukaju na probleme i dečje bolesti koje se privlače već kroz generacije pixela i razmišljam zašto bi to neko sebi radio za isti ili čak veći novac od s25ultra.
+1Ma može Samsung imati šta god, ja sam rekao sebi davno, nikada nisam, niti ću, imati Samsung. Iz dosta razloga a prvi je da mi se prosto ne sviđa niti mi se ikad sviđao ui njihov i kakve slike pravi. Rekao sam sebi da ga neću uzeti nikad i tako će i ostati osim ako me ne iznenadi baaaaaš nešto previše, što se verujem neće desiti pored živog Pixela.
Posle HTC-a i OP-a, Pixel mi je baš legao i meni je savršen, opet kažem meni, ne znam za druge. Uzeću 10 pro xl, jer je vreme da pređem sa 7 pro,
Ne vredi, neće mi ga duša. Još iz vremena TouchWiz dok su svi furali Samsung ja sam imao Xperia-e dok nisam kupio Nexus 4. Kasnije imao Windows Phone i 2 puta probao iOS ali što se mene tiče Nexus/Pixel mi je iznad svega.Ako niste dugo koristili Samsung, stvarno vredi probati OneUI sad..
Nažalost. Sa jedne strane mislim da je previše da godinu dana od predstavljanja polovan košta 700+ eur, a sa druge strane dobro je da drži cenu radi dalje prodaje. Mada u DE evo već ima 10 Pro 256gb za 850eur@vulex8 naravno da ne moze biti nov za te novce, bar ne u Srbiji. Eventualno ako mu je bas rodjak neki ili prijatelj prodao za ispod cene, ovako da se ode i kupi, tesko!
Bukvalno neće mi ga duša hahhaNe vredi, neće mi ga duša. Još iz vremena TouchWiz dok su svi furali Samsung ja sam imao Xperia-e dok nisam kupio Nexus 4. Kasnije imao Windows Phone i 2 puta probao iOS ali što se mene tiče Nexus/Pixel mi je iznad svega.
Nažalost. Sa jedne strane mislim da je previše da godinu dana od predstavljanja polovan košta 700+ eur, a sa druge strane dobro je da drži cenu radi dalje prodaje. Mada u DE evo već ima 10 Pro 256gb za 850eur
Niko nije poredio. Ja sam rekao da još od tad nismo u ljubavi Samsung i jaOneUI i TouchWiz nisu za poređenje
Par puta sam napisao da je objektivno S25u kompletniji uređaj od P9/10 Pro, ali meni ga neće duša.Самсунг тренутно ради озбиљан посао са андроидом,
Ne samo kamere, već i bateriju a i performanse uređaja. S21U kome nije rađen factory nema šanse da radi fluidno danas posle par godina, dok P6Pro predstavljen iste godine radi kao prvog dana ukoliko mu je bar 10% memorije slobodno. Pričam na osnovu par uređaja poznanika, nisam posedovao Samsung pa da mogu da tvrdimједино што НАМЕРНО урушавају перформансе камера
Korisno je ali za njih, imali su gomilu problema sa baterijama na raznim modelima Pixela i ovo im je pokušaj da stvar drže pod kontrolom.Da li je i koliko diskutabilan taj menadžment baterije koji Google upošljava nakon 200 ciklusa pa nadalje? U smislu da li je stvarno korisno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari