Jesam ja jedini kome se ne sviđa Ultra HDR?Evo ti za primer, samo sam napravio po selfi sa oba telefona
![]()
Solidno ali i ne izgleda nesto vauEvo ti za primer, samo sam napravio po selfi sa oba telefona
![]()
Na kom onda telefonu selfi izgleda vau?Solidno ali i ne izgleda nesto vau
Zato i kažem.9ProXL selfie izuva 16ProMax. Za klasu razlika u kvalitetu i sirini.
Samo kazem da mi ne izgleda vau.Na kom onda telefonu selfi izgleda vau?
Meni je odmah zapao za oko bokeh koji mi je bolji na 8 pro, nekako je bolja granica između lica i pozadine. Ali što reče kolega iznad, da ne vidimo ovako jedno do drugog teško da bi videli razliku. Odlična selfi kamera (kome je bitna), a i lep muškarac na fotografiji, da ne hvalimo samo telefonEvo ti za primer, samo sam napravio po selfi sa oba telefona
Znamo da je portret problem na poslednjih nekoliko generacija Pixela, videćemo na 10 da li je bolje, neki kažu da jeste.Samo kazem da mi ne izgleda vau.
Ne izgleda vau zato sto je portret mod previse 'eh' i nekako su mi boje cudne, posebno uz ovo jako izostravanje.
Pixel i inace ima cudan awb tako da me ne cudi, ali ne znam dok ne vidim vise uzoraka.
Ocekujem malko vise od IMX858.
Naravno da nije...primetno je samo ako kopiraš veću količinu podataka sa (posebno na) telefon.
Edit: ne znam jel bilo već
...mada po onim što sam kod dave2d što sam video u poređenju sa iphonom, za sada je video ništa posebno.
Nisam 🤪.A jel si video 9 pro od prošle godine?
Ozbiljno?i ko je u A1 nema šta da traži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari