Ovde bi mi lagani izbor bio 9 Pro naspram regularnog 10Nisam mislio na cenu, nego na mašinu generalno. Ali kad smo kod cena, ovo mi je recimo zanimljivo
Ovde bi mi lagani izbor bio 9 Pro naspram regularnog 10Nisam mislio na cenu, nego na mašinu generalno. Ali kad smo kod cena, ovo mi je recimo zanimljivo
Moje subjektivno mišljenje je da Pixele vredi uzimati isključivo u preorderu (kao što sam objasnio moju kupivinu u par postova iznad)Sad verovatno ne bih uzeo ništa, čekao bih proleće da se normalizuju cene. xD
Ček, nemoj zezati da u Irskoj nema nikakav bonus za preorder?Kod Iraca toga nema, tako da nije svuda isto. Zato ce od mene dobiti budzu Marjanovu.
Sasvim moguce ali takodje imaj u vidu da je to veoma verovatno temperatura baterija posto je ocitava neki random softver - bata sto je merio spolja je dobijao svega -0,1 -0,2 max sto znaci +3-5c u odnosu na ostale uredjaje u testu (iphone, samsung, xiaomi, oneplus)Manje se greje g5 od g4 u ovom klipu
Definitivno manje, bar kod njega u ovom testu, ali nekako sam samo iz sebi znanih razloga ocekivao vise, odnosno jos manje grejanje, tj. vecu efikasnost. :/Manje se greje g5 od g4 u ovom klipu. Koliko sam ispratio skoro stalno ima 2,3c manje nego što ima p9.
Na 10 XL to bi trebalo da bude još bolje.
Za razliku od PixelaAli nekako se bas hladim
Manje se greje g5 od g4 u ovom klipu. Koliko sam ispratio skoro stalno ima 2,3c manje nego što ima p9.
Na 10 XL to bi trebalo da bude još bolje.
Definitivno manje, bar kod njega u ovom testu, ali nekako sam samo iz sebi znanih razloga ocekivao vise, odnosno jos manje grejanje, tj. vecu efikasnost. :/
Puno bolja i detaljnija, bolji fokus, i opcija sireg ugla..Čekam da mi stigne 10 pro ,prvi put na pixelu ,najviše me sistem i kamera privlači .Imao xiaomi 12 pro tri godine i iako telefon radi i dalje kao sat baterija je vidno oslabila ,nepostojanje esim ,zastareli usb c port i selfi kamera koja je očajna ipak govore da je vreme za osveženje .
Zna li neko kakva je prednja kamera na 10 pro ?
Evo ti za primer, samo sam napravio po selfi sa oba telefonaČekam da mi stigne 10 pro ,prvi put na pixelu ,najviše me sistem i kamera privlači .Imao xiaomi 12 pro tri godine i iako telefon radi i dalje kao sat baterija je vidno oslabila ,nepostojanje esim ,zastareli usb c port i selfi kamera koja je očajna ipak govore da je vreme za osveženje .
Zna li neko kakva je prednja kamera na 10 pro ?
Koja je slika sa kojim modelom slikana ? Vidi se razlika , desna slika je vidljivo tamnija .Evo ti za primer, samo sam napravio po selfi sa oba telefona
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari