Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Svojevremeno su Kirin procesore uvek pljuvali kako su slabiji od konkurencije itd a vlasnici telefona presrecni jer su imali super trajanje baterije itd. Ja se nadam da ce pixeli da postignu nesto slicno sa ovim procesorom.

Inace sam na Samsungu godinama i osim sadasnjeg s23 uglavnom je bio exinos koji je njesra ali opet svaki telefon sljaka nema mu se sta zameriti i sad sa snapdragonom na s23 ne vidim nista spec u mom use case-u da je wow bolje, telefon se isto ugreje pri nekim taskovima koji nisu gaming a nije nista brzi nego prethodnici.

Stoji mi kuci s10 stari i dalje radi i nista mu ne fali sem naravno sto je baterija na izdisaju.

Po toj logici ocekujem da ako p10 ima pristojan cpu da ce telefon biti bombona.
A i interesuje me da uporedim kvalitet fotografija sa burazerovim vivom. Prosto mi neverovatno da kinezi toliko šure sa kamerama.

Pa cenim u bateriji.. i možda zbog manjeg grejanja TSMC chipa da će moći više da drži max brajtnes leti na jakom suncu.( Sada je to par minuta kao kod svakog flagship modela )
Ta druga stavka je meni postala jedna od bitnijih kod telefona.. znam da se neću usrećiti ni za x200 ali p10 bi možda mogao to da izmeni :)

Trenutno svi proizvođači guraju pikove u osvetljenju i performansama kao revolucionarne korake. Ne samo na telefonu, već i u ostalim uređajima, iako na telefonu to ima donekle smisla jer su većina procesa kratki, svakako bih više voleo održive performanse, daj mi 30% niže performanse al' nek traje baterija. Na laptopu npr. više smeta, džabe mi boost na 4.5 GHz ako ne može da ga drži duže od 5 sekunde. Ne verujem da će Pixel išta tu da promeni, ali se nadam kao i vi, Pro model mi je uvek na listi potencijalne kupovine.

Ali na telefonu (satu) je zaista korisno, ne moraš ni tamne cvidže da sklanjaš sa očiju, a ekran savršeno čitljiv na direktnom letnjem suncu. Jedino što ga i sunce dodatno zagreva pored osvetljenja, tako da tu ne očekujem neki prevelik iskorak dok ne pronađu neko rešenje...

Pixel 10:
  • 128GB: 900€
  • 256GB: 1000€

Pixel 10 Pro:
  • 128GB: 1100€
  • 256GB: 1200€
  • 512GB: 1330€
  • 1TB: 1590€

Pixel 10 Pro XL:
  • 256GB: 1300€
  • 512GB: 1430€
  • 1TB: 1690€

Pixel 10 Pro Fold:
  • 256GB: 1900€
  • 512GB: 2030€
  • 1TB: 2290€

Pixel Buds 2a: 150€

The entire Google Pixel 10 lineup’s European prices have leaked, showing no price hikes vs last year.
As per this leak, the Pixel Buds 2a may increase in price, as the previous generation Pixel Buds A came in at 100€.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno