Odavno su oni na listi, ima dva mjesecaIako ih još uvek nema na zvaničnoj listi, AIK banka emituje sponzorisanu objavu
Pogledajte prilog 449705
![]()
Google Pay™ | AikBank
aikbanka.rs
Odavno su oni na listi, ima dva mjesecaIako ih još uvek nema na zvaničnoj listi, AIK banka emituje sponzorisanu objavu
Pogledajte prilog 449705
![]()
Google Pay™ | AikBank
aikbanka.rs
Jasno. Gledao sam prevedenu stranicu računajući da se tabela ažurira nezavisno od jezika na kom se vrši prikaz.Odavno su oni na listi, ima dva mjeseca
Ne prislanja se dvaput, ja stavim prst na senzor i sve prolazi u jednom prolazuNi meni se ta dodatna sigurnost ne dopada. Da bar imamo mogucnost da kazemo da N transakcija do X iznosa budu bez verifikacije. Ovako, kupim sitnicu i 2x prislanjam telefon (ako usput ne
Inače do sada mi nije bila jasna svrha ovog načina plaćanja jer ne vidim u čemu je razlika između prislanjanja telefona ili kartuce na pos terminal.
Covjek objasno, kratko i jasno!Ako se Android telefon otkljuca pomocu Face Unlock, onda se nalazi u stanju "nizeg nivoa sigurnosti" u odnosu ako se otkljuca pomocu PIN-a ili otiska prsta. Wallet je sada namesten da ne prihvata taj nizi nivo sigurnosti i trazi dodatnu potvrdu. Vise o tome https://source.android.com/docs/security/features/biometric/measure Za Wallet je potreban Class 3.
Dodatna potvrda se NE trazi ukoliko ste telefon otkljucali PIN-om ili otiskom ILI ukoliko imate telefon za koga Google smatra da mu je Face Unlock dovoljno bezbedan (Pixel 8, pa nadalje)
- ne moras da nosis karticu sa sobom
- telefon ako izgubis, za razliku od kartice je nalazacu potpuno beskoristan.
- ne moze kasirka ili neko ko gleda nadzorne kamere na prodajnom mestu da ti ukrade broj kartice ako placas telefonom/satom
- mozes da registrujes karticu na vise telefona/satova ako zelis sa nekim da delis "karticu". Nije preporucivo, ali moze.
Tako je. Moze ovako, a moze i kada je vec otkljucan da se otvori Wallet aplikacija, pa ako pri vrhu stoji poruka "verify that it's you" znaci da ce traziti dodatno ako se prisloni tada. Moze se i odatle "dodatno otkljucati"Ako mi slucajno otkljuca na Face, samo ga zakljucam pa ponovo otkljucam na otisak, prije nego prislonim
Izvinjavam se na možda glupom pitanju ali kakve veze ima broj telefona?Može li se u Intesi G Wallet vezati za drugi broj fona, ne za onaj na kome je matična app, tj. onaj koji je prijavljen u sistemu?
Nakon dodavanja kartice u G novčanik, ista se morala aktivirati pozivanjem OTP banke. Agent me tom prilikom pitao da li želim da aktivacija ide na broju koji je prijavljen u sistem ili nekom drugom. Čak su me pitali i koji je fon u pitanju i serijski broj istogIzvinjavam se na možda glupom pitanju ali kakve veze ima broj telefona?
Prijavio sam karticu u G wallet, morao zvati banku da mi to omoguće, nakon toga kartica dodata. Nikakav broj telefona mi nije tražio niti stizala neka poruka. Već sam pisao u temi da mi ne radi kad prislonim na pos terminal pa možda je nešto do toga, imam dve fizičke kartice u telefonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari