Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

meni je iz nekog razloga gpay payment profile suspended...
sad moram sa googlom da se napinjem oko reaktivacije... nisam nikad koristio gpay... Prvi put probao da dodam visu inspire pre 15 dana, ali nije prosla verifikacija jer mi bila iskljucena online placanja za karticu...
I sad kad sam hteo ponovo, ne moze :)

Jel vam se desilo da je prestao skroz da radi Google Pay? Neće da prodje ni na mestima gde je uvek prolazilo, ništa bukvalno neće ništa. Da li da obrišem karticu i dodam opet? Ili da brisem komplet app?

Pitao sam već na drugoj temi, ali da probam i ovde. Odbija mi karticu kada pokušam da je dodam u aplikaciju, da li neko zna šta bi mogao da bude problem? Mts banka je u pitanju, korisnička podrška nije bila od koristi.

Prilozi

• Screenshot_2023-02-14-08-38-02-705_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2023-02-14-08-38-02-705_com.google.android.gms.jpg
    32.4 KB · Pregleda: 36
Proveri jel ti GPay podrazumevano beskontaktno plaćanje. A za čip - stavi platnu karticu ispod telefona

Jel vam se desilo da je prestao skroz da radi Google Pay? Neće da prodje ni na mestima gde je uvek prolazilo, ništa bukvalno neće ništa. Da li da obrišem karticu i dodam opet? Ili da brisem komplet app?
Meni se ovo desilo. Radilo je nekih 3 meseca, i onda odjednom pocelo da odbija svaku transakciju. Pre neki dan sam obrisao karticu i ponovo dodao i sada radi.

Pitao sam već na drugoj temi, ali da probam i ovde. Odbija mi karticu kada pokušam da je dodam u aplikaciju, da li neko zna šta bi mogao da bude problem? Mts banka je u pitanju, korisnička podrška nije bila od koristi.
Isto MTS banka. Proveri kanale potrosnje. Morao sam da ukljucim internet kao kanal potrosnje prilikom dodavanja kartice. Kada sam je dodao, onda sam iskljucio internet kao kanal potrosnje.

Treba da probam, ali sam se setio da sam menjao držač u kolima, pa sada imam ispod maske magnet. Verovatno uzrok što ne može da prodje.

Erste Banka tokom prvomajskih praznika prelazi na novi sistem, te po prethodnim porukama verovatno posle toga i Gpay

Prvomajskih praznika koje godine?! :D
Salim se malo, bilo je jace od mene. :) Konacno i oni da prijedju na taj famozni novi sistem...

Nlb/ komercijalna koliko vidim ovo jos nije implementirala ili ? Posto sam danas pokusao da dodam Visu i nisam uspeo

Ne, niti planiraju. Oni potenciraju da koriste njihovo rešenje.

Meni se javlja problem u poslednje vreme, uopšte ne prihvata pos terminal gpay. Izbrisao karticu, dodao opet, isto. Ispiše grešku nepodrzana kartica. A sve radilo kako treba. Da nije do novog miui, koristim xiaomi.

To se i meni desavalo (intesa), ali je proradilo sutradan (huawei p30 lite)...

Greškom sam račun od 7.5k probao da platim satom i prošlo. Nakon toga probao i sa jednim računom od oko 5k, prošlo... To nije moglo u početku..

Meni se javlja problem u poslednje vreme, uopšte ne prihvata pos terminal gpay. Izbrisao karticu, dodao opet, isto. Ispiše grešku nepodrzana kartica. A sve radilo kako treba. Da nije do novog miui, koristim xiaomi.
Mislis 14?
Ja imam Xiaomi isto i radi bez greske.

Koliko ja znam, na Xiaomi-ju ko ima vise naloga ili koristi dual apps ima problem...

Ja imam vise naloga imam i dual apps i nemam nikakav problem po tom pitanju.
S druge strane, mozda neko i ima problema tih

Koji Android ? Verovatno 12?

Vrh Dno