Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Danas sam hteo telefonom da platim račun od 120.000 dinara Visa Business debitnom karticom koju sam ubacio u Wallet, ali sam dobio poruku da je plaćanje odbijeno. Prošlo je kada sam fizički platio karticom.

Gde se menja taj limit, u Walletu ili moram da cimam banku radi povećanja limita za plaćanja kroz Gpay? Intesa je u pitanju.
U opšte me ne čudi, već sam pisao da za krupne iznose ne ide glatko.
Čak i unos Pina ide nespretno

Šta li se kod mene desilo, poslednje uspešno plaćanje sam imao 14.12. a zadnjih nekoliko dana neće ni da čuje. U podešavanjima je sve kako treba, jedino što sam u međuvremenu uradio, obrisao sam iz Gpay Lidlovu lojaliti karticu, kao da ga je od tad nešto poremetilo.

Šta li se kod mene desilo, poslednje uspešno plaćanje sam imao 14.12. a zadnjih nekoliko dana neće ni da čuje. U podešavanjima je sve kako treba, jedino što sam u međuvremenu uradio, obrisao sam iz Gpay Lidlovu lojaliti karticu, kao da ga je od tad nešto poremetilo.
Probaj svakako da obrises karticu iz aplikacije pa prodji kroz proces registracije ponovo.

Probao i to ali neće. Mislim, prođem ceo proces, i registrujem karticu, ali kada trebam da izvršim plaćanje opet neće. Trebalo bi da je sve dobro podešeno. Za sada ga neka, neka se malo hladi, ionako uvek imam karticu kod sebe.

Prilozi

• Screenshot_20221224-151418.png
    Screenshot_20221224-151418.png
    80.6 KB · Pregleda: 42
Ako te ne mrzi probaj preko adb-a da proveris koliko imas korisnickih naloga... Vidim da Gpay pravi probleme ako ima dva user naloga... Tako je bilo i kod mene na 1+. pa sam onda morao jedan nalog da brisem da bi prolazilo placaje preko NFC-a...

komanda je

adb shell pm list users

Baš tako, dva naloga su bila. Obrisao sam jedan pa ću da probam ovih dana da li radi.

Mislim da je to resenje. Javi kada proveris.

Mislim da je to resenje. Javi kada proveris.
Neće. Danas probao u Maxiju. Samo brzo kratko zavibrira nekoliko puta i toliko, ništa se ne pojavljuje na ekranu. Mada kad malo bolje razmislim, meni se to dešava zadnjih 10-12 dana, a ovaj drugi Google nalog imam sigurno više od mesec ipo dana, tako da sam plaćao i sa njim i prolazilo je. Sad sam ga uklonio ali džaba, ne radi Gpay.

Probaj u drugoj prodavnici, mislim da i meni cesto pravi problem u Maxi-ju., dok na drugim mestima , recimo u Aromi radi...

Svakako hoću. Baš mi nije jasno šta se desilo jer do jednog momenta je stvarno dobro radilo.

Da li postoji neki racun koji podržava G pay, a da je besplatno održavanje?

Ja znam za OTP Fluo račun za mlade.

I Unicredit standard paket za studente i učenike

Dobio danas e-mail od Unicredit banke u vezi Mastercard cashback-a od 1000 dinara ako se kupuje preko Google Pay-a. Ako sam dobro razumeo, treba da kupiš nešto (iznos nebitan) i oni ti daju 1000 dinara?

I ja sam dobio benefit, ali da gledam TV besplatno ,na telefonu .. ,.kakvi majmun* , baš me zanima kako ih nije blam.

Poslednja izmena od urednika:
Znamo li koji su limiti za GPay? Danas nisam uspeo da platim 110k, odbijeno, nešto je za limit izbacilo na terminalu.
Prošlo kad sam fizički prislonio karticu i ukucao PIN.
Visa kartica u Intesi

vec smo pisali o problemima sa vecim sumama ali niko ne zna limite

Mislim samo ovi Samsungovi watch uredaji.

Од Нове године сам поново почео да плаћам телефоном уместо картицом. Приметио сам да ми у извештају пише да је плаћено виртуелном картицом.
Да ли тако треба?

Плаћао сам раније пар пута виртуелном картицом направљеним у Интеза апликацији јер сам пластку негде загубио а морао сам хитно нешто да платим преко нета.

Sam GP pravi virtuelnu karticu zbog bezbednosti podataka to i pise u aplikaciji sve.

Nije istina, koliko piše na fiskalnom računu, toliko se skida sa računa. Kao da se koristi standardna kartica.

Ovo ne važi za nas, ovo je za države gde Google radi kao platna institucija i ima svoj račun. Kod nas to ne postoji.

Nazad
Vrh Dno