Ugasiće aplikaciju banke.I ja bas juce dodao taj Gpay u BiH. Ne kontam prednost ili razliku u odnosu na aplikaciju Banke, da mi je nesto bolje?
Oni to kao da još uvek kriju. Mislim na NLB Sarajevo i NLB Banja Luka.Sta ce objavljivati. Ovde vecina i ne zna sta je to. 🙃
Ne vidim razlog da ih zovem jer će mi primarna kartica biti uvek Mastercard prepaid.Pa jesi zvao Intesu da proveriš sa njima šta se dešava?
Pa pise da kontaktiras banku.Ne vidim razlog da ih zovem jer će mi primarna kartica biti uvek Mastercard prepaid.
Znači da ih iako pozovem?Imam 1+, I 3 Intesine kartice u Wallet-u, Google nalog na Srbiji.
Čini mi se da je ovo do Intese - iz nekog razloga, Intesa ne vrši Gpay potvrdu pri pokušaju ubacivanja kartice u novčanik.
Možda je problem u tome što ti je kartica povezana i s turskim profilom plaćanja, a u Turskoj nije dostupan Google Pay (tap to pay).Društvo imam problem sa podešavanjem Gpay na Oneplus sa Andorid 11 (ako to uopšte ima veze)
Imam ubačenu Visa Electron Intesa koja radi za plaćanje servisa i apps na Play, ali ne mogu da podesim da radi plaćanje sa NFC
Dobijam ovu grešku
Probao sam i Mastercard prepaid kartice na iPhone radi iz prve dodao već više kartica.
Na svoj Gmail nalogu sam gledao profile za plaćanje i uopšte mi ne Srbija profilu nema opcije add new card, dok Na payment profilu TUR i ARG ima da se doda kartica.
Ne znam kako ovo da rešim sem novog Gmail naloga, a to mi se ne radi jer već imam 2,3.
Obrisao sam tu Visa Electron sa TUR payment nalogaMožda je problem u tome što ti je kartica povezana i s turskim profilom plaćanja, a u Turskoj nije dostupan Google Pay (tap to pay).
A kakve su to Mastercard prepaid prvi put cujem za njihEvo na iPhone wallet app rade obe Mastercard prepaid
Kupiš na bytetopup za koliko $ hoćeš i kad je potrošiš ćao zdravo kupiš novuA kakve su to Mastercard prepaid prvi put cujem za njih![]()
Piše da se treba potpisati i neki ugovor/sporazum? Na kom principu funkcioniše?Kupiš na bytetopup za koliko $ hoćeš i kad je potrošiš ćao zdravo kupiš novu
Treba mi za Xbox Store za ARG pa sam našao to
Uzeo za 200$ dve kartice sve ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari