Sto se Desire vs Nexus price tice, nemam pojma sto navodite softverska poboljsanja kao prednost kada svi vi znate da pre ili kasnije neko uradi port na XDA Developers sajtu i biva dostupno svudaDrugim recima, taj Sense UI i sve te dodatne aplikacije ce pre ili kasnije biti dostupne i na Nexusu.
Jes grdan ovaj HTC![]()
iPhone, sa ovim jednim dugmetom radi svašta i još bolje nego ovi koji imaju brdo dugmića !
A što bi ih fizički "napipavao" kad mogu i na N1 da pogledam gde se nalazi pa da stisnem... Koliko znam sijaju u mraku ?! A u ostalom sve je stvar navike... čak i da ne sijaju, posle određenog vremena tačno znaš gde se koji nalazi (po osećaju)...Kad se navikneš na dugmiće i njihov fizički položaj na telefonu, postaje vrlo lako vršiti te osnovne funkcije koje oni nude čak i bez gledanja u telefon ili u mraku (naravno ako se dugmići mogu fizički napipati kao što ne mogu da nexusu)
I nije u pitanju samo google nalepnica... Jednostavno, ovaj mi je lepši a sa druge strane onaj drugi (desire) nema toliko toga da ponudi da bi se jednostavno odrekao N1 zarad ovog...
Zato što je Google nalepnica važnija od gluposti poput optičkog trackballa, Sense UI sa pratećim HTC aplikacijama, više RAMa, boljim video zapisom, poboljšanjima u browseru itd.
Bez ironije, brand loyalty.
Isti ti koji striktno hoće Nexus uprkos činjenici da je desire bolji, zanemarujući cene, će te ubeđivati - odnosno sebe - da su poboljšanja na Desire-u njima nepotrebna, zanemarljiva, iako Nexus nema nikakvih prednosti nad HTC-ovim modelom osim Google nalepnice. Reći će da im je Sense UI ružan i ne treba im, iako se on može isključiti, a posle nekog vremena će pokušavati da ga stave na svoj Nexus u vidu kuvanih romova![]()
da jeste, ali je to stvar navike.
Da se displej prlja, prlja se. ALi se mnogo i lakse cisti od na primer ekrana Iphonea... Uostalom tu je i futrola koja je delimicno za to i predvidjena. Moja zamerka je da i na zadnjoj strani ostaju otisci na gumenim delovima. Ti otisci malo teze se brisu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari