Ako sam dobro pratio na času, jedina razlika je to što Desire ima HTC Sense UI, a N1 nema, kao i malo više RAM-a kod Desire-a.
A pored toga, meni je Desire mnogo ljepši.![]()
nije lose ali kao da fale LightMape ili nesto slicno...
i ja razmisljam da stavim FroYo na Desire, jeste da mi se svidja Sense UIJuce sam instalirao Froyo na Nexusa. Prvo sto sam primetio je cinjenica da je su sve stvari nekako vise smooth. Takodje je primetno ubrzanje, ok mozda ne 4 puta ali ubrzanje svakako postoji. Cak je brze i od custom Eclair ROM-a koji sam koristio a koji je u odnosu na stock verziju bio munja. I za sve one koji se tripuju da je seckanje ikonica prilikom scroll-a najvaznijna stvar na svetu, jedna novost - cak i da je toga bilo ranije, sada ga definitivno vise nema.
Primetno je i duze trajanje baterije. Settings panel se malo izmenio, neke stvari su izmestene ili se dugacije zovu. Market je ostao isti, GMail je malko drugaciji. Generalno aplikacije su ostale iste, vizuelno sve je dosta slicno, jedni je brizna rada mnogo veca.
Proboa sam flash. Zanimalo me je kako radi i to na Benchmarku koji obiluje SWF banerima. I na moje iznenadjenje (odavno nisam video flash na telefonu, thanks to iPhone) ovo radi jako lepo. Nema nekog preteranog seckanja kod zumiranja, ima malo problema sa skrolovanjem ali mi se cini da je to vise problem do samog dizajna Bencha nego do flasha (flash baneri ispadaju malo sa svog mesta). Svejedno, flash je potpuno funkcionalan i mnogo je lepo videti kompletnu stranicu sa svim animacijama (na stranu kakve su) umesto gomile upitnika![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari