Šta je novo?

Google Nexus 9 (2014)

I ja mislim da je vreme umesto 8 postaviti 9 :)

Sve je ovo lepo,ali cini se od nexus 6( nexus x) nema nista. Nijedna slika uredjaja nije izasla 30 dana pred predstavljanje ? Vazi..

Poslednja izmena:
bzqifyccuaarysa.png

Sigurno, zato što Apple ima copyright na 4:3 odnos ekrana.

Kažu da će moći da se kupi od 16.10 i da neće biti specijalne prezentacije

Poenta je da google apsolutno nije podrzavao 4:3 odnos ekrana i da su tvrdili da je 7" mnogo bolji izbor za tablet i za njihov OS pa sad izbacuju 9" 4:3 model.
Nemam nista protiv, meni za tablet 4:3 nikako ne odgovara samo mi nisu jasni ovi potezi iz krajnosti u krajnost.

Poslednja izmena:
Poenta je da google apsolutno nije podrzavao 4:3 odnos ekrana i da su tvrdili da je 7" mnogo bolji izbor za tablet i za njihov OS pa sad izbacuju 9" 4:3 model.
Nemam nista protim, meni za tablet 4:3 nikako ne odgovara samo mi nisu jasni ovi potezi iz krajnosti u krajnost.

Tako je i Apple tvrdio da niko neće kupiti veliki telefon. Da nikome ne treba 7 inča tablet. Opet kažem ne razumem poentu svega toga što pišeš. Ajde sa nekim drugim ali sa appleom koji je pogazio sve što su propovedali pre tri godine je smešno.

Kažu da će moći da se kupi od 16.10 i da neće biti specijalne prezentacije
I ovako neće biti nešto popularan, ne razumem ovu veličinu tableta, ako bude 9 inča.

Poslednja izmena:
HTC-made Nexus 9 on October 15th

Da se vidi više to čudo:)

Poslednja izmena:
Evo ga i petnaesti :D

Gde i kada gledati predstavljanje ovog uredjaja?

Odoh u bankrot (kada bude došao u prodaju u Srbiju) ako ne sačuvam hladnu glavu :)
Realno nemam nikakve potrebe (za ovako moćnim hardverom) a i 8.9 inča mi je mnogo budući da koristim tablet i van kuće.. ali kakva je ovo zver od tableta.
Nadam se da će se ispostaviti da ima neke krupne falinke te mogu reći "kiselo groždje" i sačuvati keš..

Kada ga naprave da je jednako kvalitetan kao iPad, on kosta vise... kao kod laptopa najvise klase. Oni koji su u rangu sa MacBook Pro kostaju isto ili vise. Toliko o mitu da je Apple skup a ostali jeftini.

Sunce ti, ovi baš rešili da me opelješe N9 i Player kupujem čim stignu :)

Jel ima negde cene - zvanično?

Vidim da je N5 ostao kao telefon, a N7 više ne pominju.

Poslednja izmena:
Mene nisu ubedili zašto mi treba Player kad je tu Chromecast za mnogo manje para? Opet će biti ona Nexus Q situacija. Što se tableta tiče, ok je skroz, samo me brine ovo podizanje cena, nekako ne priliči Nexusu da bude skup uređaj...

Trebali su da ga nazovu Nexus Prime :)

Nexus Q je bio Made in USA, a na Gamepad-u stoji ASUS znak. Ne mora da znači da će opet biti jako skup.

Ako bude oko 100€ to je sasvim u skladu sa boljim Android TV uređajima tipa Minix-a i sl. A samo prisustvo Gamepad-a nagoveštava da će imati mnogo više ulogu za igrice i sl. CC je čisto bio za stream.

Vrh Dno