Šta je novo?

Google Nexus 10

Samo jedno pitanje, postoje li neke naznake kada bi ovo moglo da stigne kod nas ? Šteta što ga ne pravi asus, mislim da bi već stigao xD Vidim da ga već ima u UK, francuskoj, Španiji i Nemačkoj... Neće valjda da izostave mene xD Ono što mi je najbitnije, koje su šanse da stigne pre nove godine ? :D

Jednake verovatnoci da ti za 5 min u dvoriste sleti Boing 747.. Sa divnom zenskom posadom.. :D

Pa ja bas nesto ne verujem da ce stici.. Evo najavljuju na sva usta nexus 7 3G, ukoliko uleti ovaj cool.. ali do NG no go.. :)

znam na šta si mislio, nego meni bila zanimljiva koincidencija, to NG je isto kao No Go, a i Nova Godina u isto vreme :D ja se šalim :) simpa mi jer je isto :D

znam na šta si mislio, nego meni bila zanimljiva koincidencija, to NG je isto kao No Go, a i Nova Godina u isto vreme :D ja se šalim :) simpa mi jer je isto :D

pa sto jes jes.. :) Verovatno bi mnogi shvatili, nego ja sam sebe izludjujem sto retko kad procitam sta sam napisao.. :smackbum: :)

Inace proc koji je u nexusu, koliko je sposoban da se nosi, sa npr nekim iz ovih novijih uredjaja, npr ovi Asusi ili Note.. tako to..Nisam puno citao na netu, a i mrzi me da budem iskren, ispadaju mi oci ovih dana od citanja pa me mrzi da i to listam.. Ako je neko obracao paznju . . . :)

tu su negde svi, ovja nex10 je nova generacija, i kul je... njegov glavni adut je ekran, kao što je glavni adut svake žene polni organ, tj. mozak :D

Nije mi samo jasno što jednostavno nisu ostavili isti hw kao u n7 samo stavili veći ekran. Čemu npr dvoglavi procesor kada svi sad tovare četvoroglavi? Jel zbog cene? Pa i nije im nešto cena ekstra spram n7.

nosi se... prilično :D dobar je jako... ukratko :D

Dovoljno je reći da je bolji od bilo čega što postoji na tržištu u ovom trenutku (računajući i S4 pro) sem A6X u ipad4, a A6X zaboravite, njega će dostići neki sledeći chipset negde u ovo vreme sledeće godine :D

Nije mi samo jasno što jednostavno nisu ostavili isti hw kao u n7 samo stavili veći ekran. Čemu npr dvoglavi procesor kada svi sad tovare četvoroglavi? Jel zbog cene? Pa i nije im nešto cena ekstra spram n7.
e pa ta dvoglava aždaja u n10 je bolja bre od one četvoroglave u n7 :D
Dovoljno je reći da je bolji od bilo čega što postoji na tržištu u ovom trenutku (računajući i S4 pro) sem A6X u ipad4, a A6X zaboravite, njega će dostići neki sledeći chipset negde u ovo vreme sledeće godine :D
neće baš sledeće godine u ovo vreme, pre će vrv...

I dalje ljudi ne kapiraju da četiri jezgra ne mora uvek biti brže od dva jezgra.

Ni ja ne kontam ljude na bencu koji stalno forsiraju ima cetiri jezgra sto odma znaci da je brze i bolje. To je kao ono sabiranje jezgara i sta ti ja znam sta je jos bilo u modi. Valjda ste skontali da su ti quadovi bili cist gimmick.

Poslednja izmena:
Kad sam pitao to nisam isao tom logikom, jer znam da to nije bitno, i znam da je vrv bolji od onog u nexusu 7, ali me interesovalo poredjenje npr kad je Note 10.1 u pitanju, jer je njegov hw dosta bio hvaljen, pa sam hteo da povucem neku paralelu izmedju ova dva modela..

Kad sam pitao to nisam isao tom logikom, jer znam da to nije bitno, i znam da je vrv bolji od onog u nexusu 7, ali me interesovalo poredjenje npr kad je Note 10.1 u pitanju, jer je njegov hw dosta bio hvaljen, pa sam hteo da povucem neku paralelu izmedju ova dva modela..

Dual core Exynos 5250 iz nexus10 je za klasu bolji od Quad core Exynos 4212 iz Note 10.1, S3 i Note 2. To ti tvrdi vlasnik Note 10.1...Ok? :D

Koliko vidim i napolju ga nešto nema, kao ni Nexus 4 telefona. Izgleda da je jedini Asus bio spreman za odgovarajuću potražnju za Nexus 7, Samsung i LG su malo podbacili na tom polju.

Koliko ja znam, nema ga ni u jednoj radnji, van Play prodavnice. Zasto, pojma nemam, ali ni najveci americki trgovinski lanci (Staples, Gamestop, Walmart, OfficeMax, Best Buy...) ga nemaju na lageru. Gotovo svi oni imaju N7.
Sa druge strane, mislim da za N10 nije toliko velika potraznja, i vreme isporuke je najmanje (samo nedelju dana).
Proslog petka su se ljudi lomili da kupe razne gluposti zbog onog njihovog Black friday, da su ga ovi lanci imali na stanju verovatno bi Google prodao solidne kolicine istog.

Ima ga po nekim oglasima, ali su ludacke cene msm 450-500e.. Realno mnoogo maraka..

Mogu samo reci da su to najbolje potrosene pare ikad... Nisam siguran da postoji nesto bolje trenutno...

Nazad
Vrh Dno