Ne radi mi opcija copy paste preko pregledača google chrome,da li neko zna u čemu je problem ?
Nabavio CC2. Stvarno dobra stvarčica, pogotovo mi se svidelo strimovanje online filmova. Pročitaću temu sigurno ali ako nekog ne mrzi znači bi mi odgovori,
1. Video da telefona gledam preko Allcast? Ne može samo Google Home?
2. Da li koristiti nešto drugo osim Allcast? Nije mi do 5 dolara nego bih da svi u kući koristimo CC. E to je već skupo, a i drugi nemaju vezane kartice za g nalog.
3. Kako menjam (i da li ima neke svrhe menjati) region CC (piše kod zemlje u kojoj je kupljen)
4. Da li može da se koristi za strimovanje filma sa npr telefona bez internet konekcije (i dodatnog telefona koji mi pravi "prazan" hot spot? Da budem precizniji, da li može da se direktno strimuje video sa (npr) telefona?
5. Kako da povećam titl?
6. Jel gasite uređaj tj skidate ga sa napajanja?
7. I (meni) dosta bitno, koliko telefon troši bateriju dok strimujem YT npr? Probao sam da ugasim wifi na telefonu dok CC radi i video je i dalje išao na TV-u.
Da li podržava screen mirroring sa Windowsom 10?Chromecast... podržava screen mirroring sa Androidom out-of-the-box...
Ne, moraju biti na istom wifi
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Tako sam i mislio, hvala.
Da li podržava screen mirroring sa Windowsom 10?
Da li je svejedno u kojoj državi u inostranstvu se kupuje Chromecast?
Ne mislim na utičnicu za struju nego na funkcionisanje.
Ja računam da je ipak, daj šta daš.Nisam primetio, mada nisam ni koristio ima 10ak dana.
Ta druga opcija je sigurno ako hoćeš da platiš više, ne manje
Da je stavio cenu nekoliko dolara, kupio bih bez razmišljanja, ali, brate mili, 2000 da platim aplikaciju, a CC sam platio 4k.. Ma idi begaj..
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Šta bi?Ja ću probati sa npr 5 dolara pa šta bude.. Kad dođem kući
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta bi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari