Lako, da li ti je laksa manipulacija mobilnim telefonom ili airmouse-om? Na stolicu mi stoje obe stvari (fon i airmouse), brze, osetno brze cu (npr) naci i pustiti odredjeni film na Terrariumu ili video na YT na telefonu nego na Android boxu (a pogotovo napraviti YT listu). Ovo iz dva razloga, 1. sama manipulacija na telefonu je brza nego uz pomoc airmouse (pogotovo jos ako i odabrani video trazi human verifikaciju) i 2. radis na telefonu koji je verovatno (citaj: sigurno) osetno brzi nego Android box. Kada nadjes konkretan video, pritiskom na cast taster slika je u sekundi na TVu. Drasticno brza procedura nego preko boxa.
Ukoliko sajt koji koristis za online gledanje filmova ne podrzava CC, imas samo korak vise da serujes stranicu iz browsera ka Web video cast(er) app, sto uzima jos koju dodatnu sekundu, opet zanemarivo malo vremena (probao sam 4 verovatno lokalno najkoriscenija sajta za online gledanje i svi rade bez greske).
Pustanje videa sa PC, opet brze nego Android box.

(telefon posmatraj samo kao napredni daljinac)
Napisao sam na drugoj temi, CC sam uzeo zbog gledanja TV programa preko EON app u sobi u kojoj nemam digitalni SBB receiver (a tu nemam ni Android box). Nisam imao pojma o ostalim mogucnostima (osim YT). Veliko prijatno iznenadjenje. Kazem, Android box sam koristio za gledanje filmova i serija, online ili prethodni torrent download. Sada, kada online radi bez greske (za razliku od pre par godina) nema potrebe za downloadom i to sam prestao da radim (zbog gledanja). Skidam samo ako hocu da sacuvam. Ako ostaje samo online video, a moja upotreba je 100% takva, CC je bez mane.