Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Ja koliko znam HBO go i Netflix možeš koristiti samo ukoliko imaš premium nalog, što se tiče DEZZERa njega možeš bez ali imaš neke reklame između pesama

Sent from my moto x4 using Tapatalk
Ako ti ne smeta skidanje pesama onda DeezLoader pa posle puštaš kako hoćeš :)

Uzeo sam CC Ultra. Kako je već ovde pominjano, određeni servisi koji se distribuiraju sa mobilnih uređaja (YT, EON i sl.) rade bez greške.

Međutim, kada je o PC varijanti reč i prebacivanju lokalnog sadržaja, tu stvari nisu tako blistave. Uprkos dobroj WiFi vezi, ima zastajkivanja i cepkanja. Od rešenja za tu namenu, najbolje se pokazao Videostream i to kao Chrome ekstenzija, dok kao instalirana aplikacija konstatno (i sporo) radi buffering. Iole ozbiljnije daljinsko upravljanje gledanjem je takođe problem, jer nisam našao neka dobra rešenja (za razliku od opcije kabl-pot player-bežični miš-krevet :) )

Pored toga, isprobao sam i nekoliko drugih aplikacija-AllCast, Local Cast i Web Video Cast. U principu, sve one rade posao, ali da bi pokazale pun kapacitet potrebno ih je platiti (npr. ne mogu da idu epizode jedna za drugom u free verziji, prisutne su samo osnovne kontrole za reprodukciju itd.).

Za PC varijantu - jesi probao AirFlow?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nije tema ali da napomenem da WDTV sa Bubble upnp radi bez greske kroz mrezu, mislim i na HD sadrzaj u kombinaciji sa universal media server.
Bubble sam nasao bez reklama tako da jedna muka manje.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

^^
Ovo, za daljinsko upravljanje... Instaliraš videostream na telefon, povežeš ga sa videostream na PC i sasvim pristojno preko telefona upravljas onim što si pustio preko PC.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Za PC varijantu - jesi probao AirFlow?

Jesam. AirFlow nudi samo 20 minuta puštanja videa, a onda si zatrpan reklamama, ako ga ne kupiš. Osim toga, ne nudi mi ništa više od Videostreama.

^^
Ovo, za daljinsko upravljanje... Instaliraš videostream na telefon, povežeš ga sa videostream na PC i sasvim pristojno preko telefona upravljas onim što si pustio preko PC.

Veliko je pitanje šta podrazumevaš pod pristojnim > play/pause opciju? Pravljenje inicijalne konekcije sa PC-a, a onda uključivanje mobilnog da bih imao na raspolaganju jednu komandu za reprodukciju? Onda mi se više isplati da sadržaj prebacim na memoriju fona pa da reprodukujem :)

O tome da nekim "daljinskim" mogu da minimalizujem sadržaj koji gledam, pogledam u browseru sa PC nešto što me zanima, odgovorim na viber poruku, pa se vratim na ono što sam gledao - može samo da se sanja. Da znam, CC svakako po defaultu nije namenjen za to, ali meni takav uređaj treba.

Poslednja izmena:
O tome da nekim "daljinskim" mogu da minimalizujem sadržaj koji gledam, pogledam u browseru sa PC nešto što me zanima, odgovorim na viber poruku, pa se vratim na ono što sam gledao - može samo da se sanja. Da znam, CC svakako po defaultu nije namenjen za to, ali meni takav uređaj treba.
Ovo ne razumem šta tražiš, kakav tip uredjaja? Pustiš video na CC i možeš u browseru za PC raditi šta hoćeš, možeš odgovoriti na viber, realno možeš sve raditi, ne kontam.

Mogu, ako sedim za desktop računarom i pratim monitor i TV istovremeno. U najkraćem - treba mi kloniran display, bežično.

^ Znam, to sam konstatovao par postova iznad. Ono što ne znam je šta bi moglo da služi za to.

Koje programe koristite za serije i filmove. Meni terrarium tv nesto koci u zadnje vreme... Nznm dali je do linkova...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Skini poslednju verziju, bilo je problema.

Koja je poslednja? Što misliš bi uopšte imao staru verziju kad je radio auto update (dok ga autor nije napustio)?

Sad u ovoj zadnjoj verziji radi dosta bolje.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
1.8.6 ?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Dobro je, počeo je ponovo da ga radi.
Kao, nije mu se isplatilo zbog reklama.
Napravio je "modovanu" verziju za Firestick, bez reklama i svi uzeli da ga furaju. Onda se naljutio i batalio ga. Evo ga sad, ipak se vratio al šalje notifikaciju da ako koristite modovanu verziju nema auto apdejta.

Ja sam uvek za to da se novčano podrži čovek koji se trudi i napravi super aplikaciju.. Makar simbolično.. I tako svako i eto mu zarade za trud.. Koji nije mali...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To videh i ja, šta mu znači to 'modovanu' verziju?
Koja je to modovana verzija?

Elem, sad je bolje nego ranije, ne iskaču reklame kad god pustim nešto..

ja sam ubacio na moj Android..AdGuard i nema reklama....

Terrarium stvarno očajno radi od ovog apdejta, secka non stop

Meni nije jasna druga stvar, Terrarium app, ista verzija, na dva uredjaja imam zadnju epizodu serije (vec nekoliko dana), na druga dva nemam!?
;ouuj;ljkljl;.jpglkjhlhk.jpg

Poslednja izmena:
Do skora mi CC audio radio odlično,slušam Spotify preko njega.Poslednjih nekoliko dana ne mogu da se nakčim na CC,danas uradio ko zna koliko restarta.Poveže se i onda poruka da telefon i CC moraju biti na istoj wi fi mreži,stalno su na istoj.Ne znam više šta da radim?

Meni je isto pre par dana zezao, popravio se sam od sebe. 3 access pointa ne vidi, samo jednog starog vidi na koji nije mogao da se nakaci. Factory reset resio problem (mada i dalje vidi samo tog jednog, ali bar radi).

Ne znam koliko sam ga puta resetovao,stalno izbacuje obaveštenje da telefon i uredjaj moraju biti na istom wi fi.A oduvek su bili,imam odličan wi fi i brzinu interneta oko 50mbit.Da se nije pokvario,ne znam kako da proverim?

Jesi menjao šifru neta, podešavanja WiFi mreže i slično?

Ja nisam,moram da proverim sa sinom jer je ruter u njegovoj sobi.Mada mislim da nije,uredno vidi CC video koji je utaknut u tv.

meni radi od kad ga imam..bez bilo kakvih problema....a to je min 2-3 god....

I meni je radio do pre par dana,sada ni da mrdne.A baš sam se navikao na njega.

Ima li načina da na Terrarium tv dobijem naše titlove kad castam?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno