Razmišljao sam da li da kupim CC2 ili Ultra, i nekako zaključim da je jedina razlika u LAN portu i podršci za 4K. Pošto je razlika u ceni dva puta, odlučim se za CC2. Međutim, sad ukapirah i najvažniju stvar. Za razliku od CC2, Ultra ima podršku za h265. Hoću samo da upozorim ostale da pažljivo čitaju![]()
Jel zna neko rešenje za ovu situaciju?
Obično mi to ne pravi problem, samo pređem na sledeći link ali sad je samo jedan u FHD-u.
Pogledajte prilog 239900
Do sada sam mob/tablet povezivao sa tv-om koristeći već implementirane opcije screen mirroring (sony bravia) i smart view (droid). Ali, bilo je dosta seckanja i artefakata (video materijal, h264/265), posebno sa tableta. TV se konektovao na 2.4 GHz (drugacije i ne moze), a mob/tablet sam probao i na 2.4 i na 5GHz, ali je situacija bila slicna.
Sta ocekivati od CC u tom pogledu (video i eon)?
Kada se radi screen mirroring telefon mora da radi screen capture a potom encode video u real time sto je izazov za racunare a ne telefon
Kada koristis chromecast i npr youtube telefon ne radi mirroring vec salje link do sadrzaja (da banalizujem) chromecastu koji onda taj sadrzaj vuce sa neta i samo renderuje video.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može i da instalira allcast ili neku sličnu aplikaciju, pa samo u terrariumu na određenom linku izabere play with - allcast.Verovatno cc ne podržava taj format koji pokušavaš da pustiš.
Samo izaberi neki drugi link u terrariumu..
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari