Space
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.04.2006
- Poena
- 440
Stari veruj mi da bi davno bilo rezova na minus a bice ih sledeci vikend ali
sam imao malo peha sa plocom. Neznam da li si procitao ali su mi dva Phenom'a II i to ona bolja crkla na J&W extreme ploci.... Tako da sam ti bio hendikepiran sto se OC'a tice mada sam odavno obecao LN2 sesiju na zelenom. Sad sam na DFI'u i ploca radi prelepo imam i lep primerak koji se bolje klokuje od ovog koji mi je bio preostao ocekuj vec sledeci vikend rezove .... Bar dva WR'a za AMD
Culi pitanja jesam li uz Srbiju ili ne ? Ti se salis , ili ?
He, he, he to je moj čovek
Ništa spremaj se onda biće i markova, celu stvar pre pokretanja i slanja sašljem ti na SXT mail, ako može neka konsultavija, jer sad bi sve zavisilo od nas, tj. kako mi zajedno odlučimo biće tako. Verujem da će biti zanimljivo, he, he, he. Valjda će i mlade generacije (a i stare) malo da se zainteresuju za ovaj "sport". GIGABYTE je ovim eventom zaglicao mnogima maštu, hehehe evo sad se setih čoveka sa TV-a snimio kad sam prao ruke u tečnom azotu, bilo je ono NEEEEE esi lud
:wave:
P.S
Tek večeras mi stiže proc, pa ću sa voltmodovanom 260 NV kartom sa takmičenja pokušati da probijem preko 1000MHz za GPU da iskoristim tečni azot koji je ostao (inače karta je luda radi na -80 bez problema
Poslednja izmena: