Šta je novo?

::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje!

Stari veruj mi da bi davno bilo rezova na minus a bice ih sledeci vikend ali
sam imao malo peha sa plocom. Neznam da li si procitao ali su mi dva Phenom'a II i to ona bolja crkla na J&W extreme ploci.... Tako da sam ti bio hendikepiran sto se OC'a tice mada sam odavno obecao LN2 sesiju na zelenom. Sad sam na DFI'u i ploca radi prelepo imam i lep primerak koji se bolje klokuje od ovog koji mi je bio preostao ocekuj vec sledeci vikend rezove .... Bar dva WR'a za AMD :D

Culi pitanja jesam li uz Srbiju ili ne ? Ti se salis , ili ?

He, he, he to je moj čovek :D
Ništa spremaj se onda biće i markova, celu stvar pre pokretanja i slanja sašljem ti na SXT mail, ako može neka konsultavija, jer sad bi sve zavisilo od nas, tj. kako mi zajedno odlučimo biće tako. Verujem da će biti zanimljivo, he, he, he. Valjda će i mlade generacije (a i stare) malo da se zainteresuju za ovaj "sport". GIGABYTE je ovim eventom zaglicao mnogima maštu, hehehe evo sad se setih čoveka sa TV-a snimio kad sam prao ruke u tečnom azotu, bilo je ono NEEEEE esi lud :D. No dobro javljam ti prvom prilikom kako i šta i onda idemo da se "busamo" sa ostatkom EX YU :D
:wave:

P.S
Tek večeras mi stiže proc, pa ću sa voltmodovanom 260 NV kartom sa takmičenja pokušati da probijem preko 1000MHz za GPU da iskoristim tečni azot koji je ostao (inače karta je luda radi na -80 bez problema :) )

Poslednja izmena:
He, he, he to je moj čovek :D
Ništa spremaj se onda biće i markova, celu stvar pre pokretanja i slanja sašljem ti na SXT mail, ako može neka konsultavija, jer sad bi sve zavisilo od nas, tj. kako mi zajedno odlučimo biće tako. Verujem da će biti zanimljivo, he, he, he. Valjda će i mlade generacije (a i stare) malo da se zainteresuju za ovaj "sport". GIGABYTE je ovim eventom zaglicao mnogima maštu, hehehe evo sad se setih čoveka sa TV-a snimio kad sam prao ruke u tečnom azotu, bilo je ono NEEEEE esi lud :D. No dobro javljam ti prvom prilikom kako i šta i onda idemo da se "busamo" sa ostatkom EX YU :D

P.S
Tek večeras mi stiže proc, pa ću sa voltmodovanom 260 NV kartom sa takmičenja pokušati da probijem preko 1000MHz za GPU da iskoristim tečni azot koji je ostao (inače karta je luda radi na -80 bez problema :) )

Javi dogovorit ce mo se , sto se 3dmarkove tice opremu imam za trku .... i jedan 295gtx se moze nabaviti nije problem .... za spi32m mi se aktuelni stepping i7edmice ne kupuje videcemo kako ce se D0 pokazati sto naravno ne znaci da ukoliko za spi32m zaskripi da nisam tu. posaljite *******ov i7 i postavicu vam 32m od koga se hrvati i slovenci nece oporaviti sledecih 6 meseci :D Mada cenim da ste i sami sposobni u toj disciplini da ih dokusurite :)

U svakom slucaju ideja je odlicna ....

Poslednja izmena:
Moje pisanje zna cesto da zaboli sto cu uvek sam direktan i kazem ono sto mislim....
Odluci se u koji kos da te stavim dok ima vremena :)

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1760283&postcount=294

"Bol" koju ti nanosis mene ce tesko da dotakne;)

Nego ovde na ovom linku se nesto mnogo sareni,pa rekoh kad vec prosipas filozofiju za ciji tim ces da me svrstas da te pripupitam isto to?U kom si ti kosu?

http://www.hwbot.org/searchResults....nCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=&minTotalPoints=

"Bol" koju ti nanosis mene ce tesko da dotakne;)

Nego ovde na ovom linku se nesto mnogo sareni,pa rekoh kad vec prosipas filozofiju za ciji tim ces da me svrstas da te pripupitam isto to?U kom si ti kosu?

http://www.hwbot.org/searchResults....nCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=&minTotalPoints=

OCS , overclockers serbia su sajtovi koji odavno ne postoje. Takodje za Benchmark sam postavio zadnji rez u vremenu kad za mene verovatno nisi ni znao :D
Kod mene je jasno da bencujem za Awardfabrik i iskljucivo za njih zadnjih tri godine.

Tvoj prvi rezultat za SXT si postavio uoci ovih kvalifikacija zato sam te lepo pitao odluci se za koga nastupas :)

Organizacija je bila na nivou takmicari takodje jedino umetnik je zalutao "neces se ti leba najesti od crtanja".Prepucavanja su opravdana na forumu jer neki likovi uopste ne poznaju bios X58 ploca plus puskice sa tacnim setovanjima sto dovodi do zakljucka da su racunare pozajmili od nekih prodavaca hardwera cime se dovodi u sumnju njihovi rezultati pri kvalifikacijama.Momci koji su pobedili vama svaka cast uspeli ste da osvojite prvo mesto a da pritom niste ni hardvarski modovali grafiku.Odusevio me lik @Oki cim je seo za racunar i napravio prve rezultate znao sam da ce pobediti medjutim tu pobedu treba da podeli sa @Dekarom jer i on ima uticaja na zavrsna setovanja.Sto se tice nagrada nisu lose medjutim bez premca je napajanje Enermax i ona Intel ploca X58.Sve u svemu bilo je lepo i da se ponovi i sledece godine uz normalno vise ljudi.Jos jednom cestitke prvoplasiranom timu.:type:

Kad iznosis neke za tebe cinjenice slobodno se opozovi i na user name usera koji se takmicio.Nista se tamo nije krilo niti je bilo nedozvoljeno.Ima jedna stara izreka : Ko nema u glavi ima u nogama.Svako je mogao sebi da postavi bios i da to zabelezi kako traganjem na netu tako i sa konsultacijama sa kolegama koji su u to bili vise upoznati.Puskice?Ti si jos ostao izgleda u osnovnoj skoli;)
Svaka cast onima koji su imali HW za takmicenje u celovitosti ali taj broj je jako mali,tacnije daj Boze da je 1 user imao sve na broju!Svi su se na neki nacin po malo snasli i to nije nikakva tajna tako da nagadjanja o namestanju razultata je smesno.Svako setovanje je radjeno svojim umecem i znanjem i samo tako se krajnji rezultat i dobio!99.9% usera ne poznaje bios a na Nehalem platformi je skoro svaki bios zavisno od vendora veoma razlicit i treba se snaci!(Svaka cast Almighty koji zaista nije imao nikakavog dodira niti je bio upucen u bios a odlicno se snasao,ne znam dal je bio prvi ali sam njega zapazio ) Bilo je takmicara koji su za Super PI 1M koristili vec poznate tweak-ove koji nisu bili dozvoljeni pa ni to nije mnogo bog zna sta pomoglo ali ja opet tu ne vidim nista strasno.Neki su volt modovali karte za Vantage pa i tu ne vidim nista strasno ,ljudi se snasli,spremili,imali sve na papiru i sta sad.Skidam kapu za snalazljivost i vestinu!
Intel X58 ploca?Gde je bila?Ja je nisam nigde video???Nesto mi je promaklo mozda?
Sta su klasicna srpska posla..Umesto da svi budete zadovoljni i da shvatite ovo takmicenje kao vid druzenja i lepe atmosfere vi trazite mane i dlaku u jajetu da bi imali oko cega da polemisete!Ovo se odnosi na sve koji imaju takav stav i pokusavaju da peckaju bez razloga.

OCS , overclockers serbia su sajtovi koji odavno ne postoje. Takodje za Benchmark sam postavio zadnji rez u vremenu kad za mene verovatno nisi ni znao :D
Kod mene je jasno da bencujem za Awardfabrik i iskljucivo za njih zadnjih tri godine.

Tvoj prvi rezultat za SXT si postavio uoci ovih kvalifikacija zato sam te lepo pitao odluci se za koga nastupas :)

Pa sta ima da se odlucuje.Ako sam postavio onda se zna zar ne?;)
Kazes benchujes izkljucivo za Awardfabrik poslednje tri godine?Pa nesto si se Montoya uspavao,malo poena imas na hwbot listi za tako velik period.

Kad iznosis neke za tebe cinjenice slobodno se opozovi i na user name usera koji se takmicio.Nista se tamo nije krilo niti je bilo nedozvoljeno.Ima jedna stara izreka : Ko nema u glavi ima u nogama.Svako je mogao sebi da postavi bios i da to zabelezi kako traganjem na netu tako i sa konsultacijama sa kolegama koji su u to bili vise upoznati.Puskice?Ti si jos ostao izgleda u osnovnoj skoli;)
Svaka cast onima koji su imali HW za takmicenje u celovitosti ali taj broj je jako mali,tacnije daj Boze da je 1 user imao sve na broju!Svi su se na neki nacin po malo snasli i to nije nikakva tajna tako da nagadjanja o namestanju razultata je smesno.Svako setovanje je radjeno svojim umecem i znanjem i samo tako se krajnji rezultat i dobio!99.9% usera ne poznaje bios a na Nehalem platformi je skoro svaki bios zavisno od vendora veoma razlicit i treba se snaci!(Svaka cast Almighty koji zaista nije imao nikakavog dodira niti je bio upucen u bios a odlicno se snasao,ne znam dal je bio prvi ali sam njega zapazio ) Bilo je takmicara koji su za Super PI 1M koristili vec poznate tweak-ove koji nisu bili dozvoljeni pa ni to nije mnogo bog zna sta pomoglo ali ja opet tu ne vidim nista strasno.Neki su volt modovali karte za Vantage pa i tu ne vidim nista strasno ,ljudi se snasli,spremili,imali sve na papiru i sta sad.Skidam kapu za snalazljivost i vestinu!
Intel X58 ploca?Gde je bila?Ja je nisam nigde video???Nesto mi je promaklo mozda?
Sta su klasicna srpska posla..Umesto da svi budete zadovoljni i da shvatite ovo takmicenje kao vid druzenja i lepe atmosfere vi trazite mane i dlaku u jajetu da bi imali oko cega da polemisete!Ovo se odnosi na sve koji imaju takav stav i pokusavaju da peckaju bez razloga.

Kitio si se tudjim perjem zato nemoj sad da se vadis :) :D

Pa sta ima da se odlucuje.Ako sam postavio onda se zna zar ne?;)
Kazes benchujes izkljucivo za Awardfabrik poslednje tri godine?Pa nesto si se Montoya uspavao,malo poena imas na hwbot listi za tako velik period.

Vidis nekima je jedan rez dovoljan da budu uvazeni od svih a nekima ni 70 sesija nisu dovoljne. Kvalitet kontra kvantitet .... razumeces jednog dana ...... :)
P.S nikad se nisam kitio tudjim perjem .... :)

Poslednja izmena:
@ Monte - nadam se da cesh ovim postom napokon ucutkati coveka, smorio je za medalju :)

U svakom slucaju low kick , skidam kapu zbog toga ;)

Moracu malo Nidza da poceram na 3dmark05 :) priblizio sam se njegovom rezu na 4000 pojena razlike sa dobrih 1200MHz manje na CPU :)

Culi pitanja jesam li uz Srbiju ili ne ? Ti se salis , ili ?

Pa ,taj rez je toliko star na 05 da sam ga vec i zaboravio_Opet krecemo,xexe.Daj molim te,jel su krenula ta 3 kita od memorije prema meni,pravim rezove na memoriji koja radi 1200 i kusur sto je..........(Culi DDR3 ,a radi na 1200-1300)

Moram ja da nabavim ponovo 4870X2,pa ces biti jos dalje :D...Igrao sam se sa svojom kartom na vazduhu,( 260GTX),bez da je poteram i dodam malo napona preko rivetunera ili EVGA GPU Voltage Tuner-a 1.0 i rezultati su mi potpuno iznenadjujuci. :zgran: Sta smo ja i Perica probali nemam pojma.:D:D:D

Poslednja izmena:
Ja sam prvi put seo za nehalem, bio sam mozda 6-7 po redu, namestio sam jednom podesavanja u biosu kojih ima mali milion, uleteo u win i krenuo. Napravio sam najbolji rez sa 9.887 sa sve memorijom na 8-7-7-20, i to samo iz razloga sto sam mislio da je 7-7-7-20 preoshtro, a sve to iz razloga sto je onaj screen start windows normaly blokirao iz razloga sto je iskljucena USB tastatura u biosu. Niko nije imao predstavu da je u biosu bio upaljen i fan control, sve dok beast nije seo za komp. Drzao sam se na prvom mestu nekih 1.30h minuta i jedina stvar koju sam primetio je to da QPI link su svi cepali na 6.xxGhz, dok sam ga ja stavio na slow - citavih 88mhz i imao sam bolji skor od svih sa 8-7-7-20 latencijama. Nisam znao ni za real time priority, ni za skrivanje prozora. Da sam sve to iskoristio sa latencijama na 7, mislim da bih otisao ispred svih. :)
Ovako sam zavrsio kao 5-ti, ali i to nije bitno, osecaj je do jaja, pogotovu kad mi je covek rekao prvi si. odusevljenje, kao i sam izlazak na binu po nagrade, fantastichno zaista.
Shiki, Dule i Djole su me bodrili, da nije bilo njih kud bih. :D :wave:
@PCbeast

Iskreno, ne znam da li je bilo ko mogao doneti papirice sa SS-ovima na takmicenje, ja da sam se pripremao (mene su naterali da se prijavim), ne sumnjam da bih otisao medju prva tri, ipak je imalo ljudi koji su znali sta rade, naprimer ti. ;) NHF

Sve u svemu, cestitke za skor, najbolji (neke je i sreca pratila) su prosli, meni je sve ostalo u tako lepom secanju, i dalje sam pod utiscima. :wave:

Ja sam prvi put seo za nehalem, bio sam mozda 6-7 po redu, namestio sam jednom podesavanja u biosu kojih ima mali milion, uleteo u win i krenuo. Napravio sam najbolji rez sa 9.887 sa sve memorijom na 8-7-7-20, i to samo iz razloga sto sam mislio da je 7-7-7-20 preoshtro, a sve to iz razloga sto je onaj screen start windows normaly blokirao iz razloga sto je iskljucena USB tastatura u biosu. Niko nije imao predstavu da je u biosu bio upaljen i fan control, sve dok beast nije seo za komp. Drzao sam se na prvom mestu nekih 1.30h minuta i jedina stvar koju sam primetio je to da QPI link su svi cepali na 6.xxGhz, dok sam ga ja stavio na slow - citavih 88mhz i imao sam bolji skor od svih sa 8-7-7-20 latencijama. Nisam znao ni za real time priority, ni za skrivanje prozora. Da sam sve to iskoristio sa latencijama na 7, mislim da bih otisao ispred svih. :)
Ovako sam zavrsio kao 5-ti, ali i to nije bitno, osecaj je do jaja, pogotovu kad mi je covek rekao prvi si. odusevljenje, kao i sam izlazak na binu po nagrade, fantastichno zaista.
@PCbeast

Iskreno, ne znam da li je bilo ko mogao doneti papirice sa SS-ovima na takmicenje, ja da sam se pripremao (mene su naterali da se prijavim), ne sumnjam da bih otisao medju prva tri, ipak je imalo ljudi koji su znali sta rade, naprimer ti. ;) NHF

Sve u svemu, cestitke za skor, najbolji (neke je i sreca pratila) su prosli, meni je sve ostalo u tako lepom secanju, i dalje sam pod utiscima. :wave:

Vidi,to gledaj kao cisto postenje.Ja nisam nista krio a niti sam se prirpemao_Odstampao sam pre nego sto cu doci cisto da imam uvid kao podsetnik.To si isto mogao da kazes i za takmicare koji su imali sve zivo odstampano za voltmod karte pa se niko nije bunio i ne znam zasto bi!Mogao sam ceo bios da naucim na pamet i da glumim velikog overclockera i da sabijem sa rezultatom.Cak nisam ni turbo mod ukljucio u biosu jer sam zaboravio,skor bi bio jos veci!Prvi put kad je FSB zabo tad sam i ustao sa masine i nisam hteo vise uopste bilo sta da probam!A ja sam bio drugi,momak koji je bio posle mene je napravio jos malo bolji skor jer je dosta toga popamtio gledajuci kako sam ja setovao pa opet ne vidim nikakav problem!Prijateljski sam mu pruzio ruku i cestitao,svi zadovoljni.
Ne razumem zasto bi se osecala tenzija ili sta vec,kako god?
Dogadjaj je bio fantastican i ja se nadam da ce u buduce biti cesce ovakvih stvari pa da se svi zajedno druzimo i podelimo iskustva.To je citava poenta ovakvog jednog dogadjaja!Jos jednom pohvale organizatoru!

@PCbeast

Pa upravo je on doneo papirice sa "spremnim" setovanjima ;) i optuzbe idu na njegov racun. A i izjava decko je iza njega popamtio mnogo je tragi komicna, nadobudna ili kako vec ocesh :)

Ko kad bi Dekara rekao e Mishko je gledao kod mene u mashinu i video setovanja i poshto je pametan uzeo je samo ih malo korigovao i postigao bolji rez, pa mislim stvarno, no nishta drugo od doticnog nisam ni ocekivao...

A za bodrenje, pa ko bi drgi nego mi :)

P.S. Dodjesh mi i Pizzu i pare za corbu :d

Ma i cevape ce da motamo u pizzu, da mrsimo ko ljudi, za chorbu ne dam, napravicu ti nes caffe. :p
Ae benjavaj kad stignesh. :) :wave:

@Rossi@ Nemoj da k@kis molim te.

Odgovori ovakvog karaktera me ne doticu ni najmanje pa makar se ceo bench svalio.
Ko je imao nesto protiv mogao je sve i svakom da kaze u lice.Najgore je to sto je vecina vas jaka samo na recima i imaju hrabrosti samo na forumu! (Pozdrav za Animan-a,zna on zasto;) )Ja nemam nikakvih problema nista javno a niti privatno da kazem,uradim,iza svega cu da stanem!Malo manje favorizujte ljude,ponasajte se u sportskom duhu i smanjite tu dozu ljubomore.Eto samo toliko!
Ako neko ima da jos nesto doda povodom ovog negodovanja oko ove gluposti nek mi se licno obrati na p.m. da nebi pisali svakakve budalastine i da se ovaj thread nebi pretvorio u prepucavanje!
P.S.Eh to paprice,sigurno je ono presudilo za ono drugo mesto:d

Poslednja izmena:
Svaka cast onima koji su imali HW za takmicenje u celovitosti ali taj broj je jako mali,tacnije daj Boze da je 1 user imao sve na broju!Svi su se na neki nacin po malo snasli
Opet izmišljaš! :wall:
Ortak i ja smo imali dve kompletne mašine za bench, a nismo se snalazili.

Bilo je takmicara koji su za Super PI 1M koristili vec poznate tweak-ove koji nisu bili dozvoljeni pa ni to nije mnogo bog zna sta pomoglo.
Hoćeš da kažeš da si mnogo jak? Hoćeš da kažeš da si svojim znanjem pobedio sve te varalice? :wall:
Neki su volt modovali karte za Vantage pa i tu ne vidim nista strasno ,ljudi se snasli,spremili,imali sve na papiru i sta sad.
Ti hoćeš da uporedš tebe sa njima? :wall: Veoma jadno.
Sve i da si imao taj papir, garantujem da ne bi znao da iskoristiš.
Ta ploča je bila nagrada za najbrže sklapanje računara.

Ma da mi te mrzimo zato što si najbolji. :wall:
Kako niko nije pomenuo u negativnom kontekstu Miška, Vukašina, Dekaru, Staxm-a, Okija, Dominatora, Micrija... Kako njima niko ne traži dlaku u jajetu, niko osim tebe. Kako njih niko ne pecka?
...

@Diabolique@ Malo manje sarkazma molim i ne pocenjuj one koje ne poznajes!

Rezime :
Evo cisto na neznanje i na varanje osvojih nagradu.Zao mi je sto se ostali nisu snasli na isti nacin pa i oni uzeli isto tako,meni bi svakako bilo drago.P.S.Daj Boze da sam jednom oko bacio na papir a plus sam jos pitao prethodno da li smem da to koristim (toliko o postenju)
Kakvo peckanje,ja i ovo sto odgovaram pisem jer mi je dosadno.Jel ti mislis da mene ovo nesto uopste dotice?:zgran:Ma ljudi,samo vi uzivajte i srecno na sledecem takmicenju,mozda cete proci malo bolje ako budete manje obracali paznju na druge;)

Poslednja izmena:
Ajde malo da se opustimo, zakljucili smo da je svima bilo vrh i to je to. :)

Evo, pogledajte kako ta gay populacija odskache od ostalih, njima je sve shareno. :D

iMac.jpg

@Diabolique@ Malo manje sarkazma molim i ne pocenjuj one koje ne poznajes!

Rezime :
Evo cisto na neznanje i na varanje osvojih nagradu.Zao mi je sto se ostali nisu snasli na isti nacin pa i oni uzeli isto tako,meni bi svakako bilo drago.P.S.Daj Boze da sam jednom oko bacio na papir a plus sam jos pitao prethodno da li smem da to koristim (toliko o postenju)
Kakvo peckanje,ja i ovo sto odgovaram pisem jer mi je dosadno.Jel ti mislis da mene ovo nesto uopste dotice?:zgran:Ma ljudi,samo vi uzivajte i srecno na sledecem takmicenju,mozda cete proci malo bolje ako budete manje obracali paznju na druge;)

Verujem da ti niko ne napada to što si osvojio. Ovde se napada tvoj stav koji prosipaš po forumu.

Verujem da ti niko ne napada to što si osvojio. Ovde se napada tvoj stav koji prosipaš po forumu.

Kakav li je to stav osim istine koju sam izneo_Ocigledno bi vise odgovaralo da pisem tj govorim lazi i da podvijem rep kao k@lamunja pa da vam svima onako redom ladim j@jc@ jer ste toliko veliki a ja sam mali.Ajde molim te nauci me kako to ja treba da se ponasam ?!
Sto se tice nagrade,znas kako mi je tek do toga stalo.Tako nesto u svako doba mogu da kupim,ni najmanji problem mi ne predstavlja.
Sve mi se cini da je u stvari najvise problem bas do toga.A kad smo vec kod toga iskreno nisam bre imao pojma ni da se daje nagrada za drugo mesto dok nisu prozvali svu trojicu na binu,toliko sam bio "upucen" u sve to!
Meni je drago da sam ucestvovao i da se desio ovako vazan dogadjaj za nasu zemlju,sve ostalo mi je totalno nebitno!

Generalno pitanje:

Da li je vaznije ucestvovati,ostvariti nova poznanstva i iskustva ili se boriti za neku "prevlest" i stvarati jaz izmedju ljudi zbog nekih svojih licnih razloga?

Poslednja izmena:
Pa ,taj rez je toliko star na 05 da sam ga vec i zaboravio_Opet krecemo,xexe.Daj molim te,jel su krenula ta 3 kita od memorije prema meni,pravim rezove na memoriji koja radi 1200 i kusur sto je..........(Culi DDR3 ,a radi na 1200-1300)

Moram ja da nabavim ponovo 4870X2,pa ces biti jos dalje :D...Igrao sam se sa svojom kartom na vazduhu,( 260GTX),bez da je poteram i dodam malo napona preko rivetunera ili EVGA GPU Voltage Tuner-a 1.0 i rezultati su mi potpuno iznenadjujuci. :zgran: Sta smo ja i Perica probali nemam pojma.:D:D:D

He he he pa znaci ovaj moj ddr2 crucial od 35€ je bolji na 1200@CL5 no ta tvoja DDR3 memara :). Nidzo nemo se ljutis ali ni juce je nisam poslao a u petak nije isao bus , Dusan mi rece tek u Subotu ide sledeci put.... tako moraces jos malo da se strpis. A i dobro je tako da ja postavim rez malkice bolji pa imas sta da juris :)

Cek tebe rez i nije toliko los imas blizu 38000 na frikvenciji od blizu 6GHz na dual core'u sto nije za podcijenit jos su ti grafulje na air. Ja za vikend radim na LN2 sve.
Nemoras nabavljat 4870x2 ulozi novce u jednu 295GTX i napravi pot za istu to ti je pametnije. Ja cim odradim ovu ssesiju prodajem 4870x2 i pazarim 295GTX jer koliko sam nacuo veliko je pitanje da li ce AMD izbaciti 4890X2 + samo su podigli klokove kod obicne 4890 tako da ne ocekujem da ce moci da se nosi sa 295GTX

@PCbeast

svaka cast na tvojem iskrenom izvestaju , drago mi je da ovo cujem ima nade za srpski overclock !

Da li je vaznije ucestvovati,ostvariti nova poznanstva i iskustva ili se boriti za neku "prevlest" i stvarati jaz izmedju ljudi zbog nekih svojih licnih razloga?

Ovo pitanje bi trebalo sam sebi da postavis.

A i imam utisak da ti je krivo zbog necega cim se toliko projektujes.

Sto se tice osvojene ploce svaka ti cast mada mislim da je bolji izbor bio da si uzeo napajanje.

Kakav li je to stav osim istine koju sam izneo.

Npr. ovakav.

Malo me samo ovi na SP 1M razocarase,mislim na vec poznatiju grupicu OC-era jer sam ih otkinuo sa rezom ali sam ipak bio drugi jer sam jednostavno smatrao da ne treba da idem dalje jer sam mislio da sam poslednji u grupi i jednostavno sam ustao i otisao.Momak koji je gledao moja setovanja je dosta stvarcica popamtio,svaka cast na inteligenciji i skapirao je kako da setuje bios i dobio jos bolji rezultat!

Ajde molim te nauci me kako to ja treba da se ponasam ?!

Ja trebam da te učim kako trebaš da se ponašaš?

Generalno pitanje:

Prevlast, jaz. :wall:
Razotkrio si me u nameri da zavadim ljude na benču, pa da postanem vrhovni vođa. :wall:

Vrh Dno