Šta je novo?

::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje!

@Diabolique@

Neverovatno ali ajde da ti objasnim posto tesko kapiras!

Samo prvi deo ovaj gde pise :

"Malo me samo ovi na SP 1M razocarase,mislim na vec poznatiju grupicu OC-era jer sam ih otkinuo sa rezom " je cisto peckanje ili ti najblazi oblik provokacije i napisano je sa namerom i taj koji cita ce se vrlo brzo prepoznati ili se vec prepoznao!Ostalo je istina svidjalo se tebi ili ne mene bas nesto briga!
Ti mene i ne mozes da naucis kako da se ponasam,mogu ja samo tebe a i to je bio cist sarkazam a ne pitanje (opet slabo kapiras) .
Za kraj,malo se uozbilji i ne ponasaj se kao dete!Ne znam,mozda i jesi neki klinac,ja te ne poznajem:p

Da bi zavrsili ovu polemiku jer mi je vec postalo jako dosadno ajde malo da iskuliramo ok?Popi' pice na moj racun,ja castim;)

@jale00@

Ma zasto bi mi bilo krivo.Ja sam dosao da se provedem i da mi bude lepo,ako padne nesto sto da ne.Ocigledno da drugi ne razmisljaju tako pa zato i zelim da im tu misteriju razjasnim jer vidim da nesto smeta.
Nisam ja ni uzeo plocu vec grafulju.Napajanje nisam hteo jer je 850w,da je bio 1050w nebi razmisljao ni sekund!

Poslednja izmena:
PCBeast ti bi trebao da promenis nickname u untouchable :)

Sobzirom da ti je svaki komentar tipa .... to me ama uopste ne dodiruje .... :D

Poslednja izmena:
PCBeast je napisao(la):
Ko je imao nesto protiv mogao je sve i svakom da kaze u lice.Najgore je to sto je vecina vas jaka samo na recima i imaju hrabrosti samo na forumu! (Pozdrav za Animan-a,zna on zasto ;))Ja nemam nikakvih problema nista javno a niti privatno da kazem,uradim,iza svega cu da stanem!
Kad me sad vec poznajesh kao takvog, prihvati savet od mene: Problem je u tvom stilu pisanja ni u chem drugom. Nekako je bezobrazno napisati da si nekog otkinuo, pogotovo ako je tom nekom Misko,Dekara,staxm,monteboy,Perica,Nikolas61 i drugi chestitali na kvalifikacionom 32m rezultatu :). Ako je tvoja namera bila da nas sve sportski isprozivash i podignesh takmicharski duh onda ok, ali to morash da uradish suptilnije. Pitaj Pericu i Nikolu kako sam ja to radio na samom takmichenju :D. Za mene lichno nema vece satisfakcije. Ali da budem jasniji, ne mislim da si bezobrazan, ali da tako zvuchish-zvuchish. Zashto animaN&Co (Kako su nas nazvali na iventu. Ja preferiram pun naziv ;)) nisu zeleli da osvoje Sp1m je neka druga pricha...Uglavnom sve shto smo osvojili smo dali mladim narashtajima (ikao smo i sami mladi i potrebna nam je finansiska pomoc uvek).
To masa ljudi koja se prepire sa tobom ovde znam i oseca, zato im je i zasmetao tvoj ton. jale00 je posle takmichenja seo josh 10 min za mashinu, i pitaj ga koliki je rez napravio a prvi put se susrece sa i7 i svim njenim parametrima...
Poredak nije realan ali mi je drago shto nije i shto je bash takav, a nadam se da ne moram da objashnjavam zashto :)

Iskreno animaN
:wave:

Poslednja izmena:
Jel neumesno da pitam koji je nick choveka koji je bio prvi u spi1M ?
Skroz prijatan i tih i nenametljiv momak.

Od srca sam mu chestitao na pobedi [ ali poshto sam nocj pre takmichenja zalio kolichinom absith-a i dodatnih stimulacija lol ] nisam mogao da ostanem do kraja a i crkoh gladan, da prozborim koju sa njim i ako sam ceo dan "leteo po SKC-u" razmenjivajucji iskustva sa ostalim takmicharima.

@Diabolique@

Neverovatno ali ajde da ti objasnim posto tesko kapiras!
..(opet slabo kapiras) .
Izvinjavam se što slabo kapiram. Nisu svi tako pametni.

Za kraj,malo se uozbilji i ne ponasaj se kao dete!Ne znam,mozda i jesi neki klinac,ja te ne poznajem:p

Priznajem da sam se u ovoj temi ponašao stvarno detinjasto. Nisam poslušao onu staru.

Ne raspravljaj se...
Prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda pobediti na iskustvo.

@animaN@ Objasnih vec gore,zasto bi se ponavljao da sam to namerno napisao i jeste bezobrazno,slazem se ali sa razlogom i veoma na mestu a ja znam da je tako!

Tvoj gest prema meni je bio sasvim ok iako ti je trebalo dugo vremena mada ja to iskreno nisam ni ocekivao ali svaka cast.

P.S.Sorry,nikad nisam znao da budem suptilan ali naucicu;)

Sportski duh,nego sta;)

@Diabolique@ Valjda ces shvatiti da sam ja totalno flegma i da nisam zlonameran.

Poslednja izmena:
@jale00@

Ma zasto bi mi bilo krivo.Ja sam dosao da se provedem i da mi bude lepo,ako padne nesto sto da ne.Ocigledno da drugi ne razmisljaju tako pa zato i zelim da im tu misteriju razjasnim jer vidim da nesto smeta.
Nisam ja ni uzeo plocu vec grafulju.Napajanje nisam hteo jer je 850w,da je bio 1050w nebi razmisljao ni sekund!

Izvini za plocu zaboravio sam da si drugi birao.:D Bas je sr??e sto nisu dali od 1050w a toliko su ih imali.
Nego kad rece da padne nesto, palo je mnogima pa cak i meni.

Nemoj pogresno da me shvatis ali vise ljudi nije odusevljeno tvojim komentarima sto ne znaci da su ljubomorni. Npr. Diabolique ima bolju nagradu od tebe pa se ni u jednom trenutku nije poneo tako da spusta druge.:smoke:

Izvini za plocu zaboravio sam da si drugi birao.:D Bas je sr??e sto nisu dali od 1050w a toliko su ih imali.
Nego kad rece da padne nesto, palo je mnogima pa cak i meni.

Nemoj pogresno da me shvatis ali vise ljudi nije odusevljeno tvojim komentarima sto ne znaci da su ljubomorni. Npr. Diabolique ima bolju nagradu od tebe pa se ni u jednom trenutku nije poneo tako da spusta druge.:smoke:

Bem vam misa svima vama uvredljivima:D
Pa objasnih gore vec..Sve lepo pise.
Inace ja svakako nemam dlake na jeziku i nikad se ne foliram vec sve kazem u lice!

Sad cu jos da se setim ko je Diabolique;)

Kad me sad vec poznajesh kao takvog, prihvati savet od mene: Problem je u tvom stilu pisanja ni u chem drugom. Nekako je bezobrazno napisati da si nekog otkinuo, pogotovo ako je tom nekom Misko,Dekara,staxm,monteboy,Perica,Nikolas61 i drugi chestitali na kvalifikacionom 32m rezultatu :). Ako je tvoja namera bila da nas sve sportski isprozivash i podignesh takmicharski duh onda ok, ali to morash da uradish suptilnije. Pitaj Pericu i Nikolu kako sam ja to radio na samom takmichenju :D. Za mene lichno nema vece satisfakcije. Ali da budem jasniji, ne mislim da si bezobrazan, ali da tako zvuchish-zvuchish. Zashto animaN&Co (Kako su nas nazvali na iventu. Ja preferiram pun naziv ;)) nisu zeleli da osvoje Sp1m je neka druga pricha...Uglavnom sve shto smo osvojili smo dali mladim narashtajima (ikao smo i sami mladi i potrebna nam je finansiska pomoc uvek).
To masa ljudi koja se prepire sa tobom ovde znam i oseca, zato im je i zasmetao tvoj ton. jale00 je posle takmichenja seo josh 10 min za mashinu, i pitaj ga koliki je rez napravio a prvi put se susrece sa i7 i svim njenim parametrima...
Poredak nije realan ali mi je drago shto nije i shto je bash takav, a nadam se da ne moram da objashnjavam zashto :)

Iskreno animaN
Svaka ti je na mestu, tesko je sa njim komunicirati a da ne dobijes zelju da ga umlatis:D prosto ti sam da neki razlog a da toga nije ni svestan:p

Samo vas gledam... uostalom, kao i na samom event-u :smoke:

Svaka ti je na mestu, tesko je sa njim komunicirati a da ne dobijes zelju da ga umlatis:D prosto ti sam da neki razlog a da toga nije ni svestan:p

Kapiram ja to vrlo dobro, da ne kapiram ne bih mu pruzio ruku na iventu nikad ;). Ipak, mora da bude uvek svestan da to nekog moze da iznervira i izritira.

Iskulirajte malo.
Najbitnije je da smo se svi lepo proveli, druzili, upoznali nove face i po neshto novo videli i nauchili.
A to shto nekome smeta za pushkice, druga pomagala i ako je neko gledao od onog drugog, onda neka zameri organizatoru shto nisu svi radili pod istim uslovima i na nepoznatoj konfiguraciji bez publike.
Ja mislim da je akcenat bio na druzenju i zezanju (i po mom mishljenju su u tome i uspeli), a manje na takmichenju (pricham o spi1m).
Evo ja sam josh uvek pod pozitivnim ustiskom kao i FantomX, i mogu samo da kazem da se nadam da ce biti josh ovakvih iventova u skorijoj buducnosti i da cemo se opet okupiti, u josh vecem broju, i da ce biti josh bolje.

@demios@ Jos jedan glas razuma ;)

Taman da se javi jos neko pa da me skinu konacno sa lomace:D:D:D

Salu na stranu,ja sam jos uvek pod utiskom,zaista je bilo fenomenalno.
Ko nije dosao ne zna sta je propustio.

U pravu su ljudi... neki su se zaista po prvi put susreli sa biosem i7-ice... pa tu ni puskice nisu pomagale... :d

Evo, prvi pogled na bios:

"Je li, Stanoje, sta mu dodje ovo BCLCK?
- Ne znam, Djole, stvarno... nego, idi vidi da nisam u WC-u"

31306048.jpg

A ni drugi pogled nije bio bolji...

"Q-P-I... WTF?!!?"

P1030951.JPG

^^^^
LOL
ali pazi kad je na obe slike napravio zbunjenu facu :D :D :D

Nisam ja kriv, kad je decko blago zbunjen... sta da kazem, i meni je bios *******, ali ga ja bar nisam gledao :D

A ti da cutis, Mac-ovac, tebe cu tek da nagazim, sa onim uzaludnim slikanjem sa plocom u rukama... :p

Ma on je samo gledao u bios a mislima su mu bile promoterke:)
One sto se nedaju lako;)

Steta je sto su na eventu bili stari driveri, sa novim driverima bi se dobili veci skorovi u vantage-u, vec na ~720/1450/1150 se postizu isti skorovi kao na starim driverima na ~770/1540/1250, mozda bi se i OC margina pomerila.

Steta je sto su na eventu bili stari driveri, sa novim driverima bi se dobili veci skorovi u vantage-u, vec na ~720/1450/1150 se postizu isti skorovi kao na starim driverima na ~770/1540/1250, mozda bi se i OC margina pomerila.

Juče sma se malo igrao sa volmodom i karta je propevala :)
Naravno novi drajveri su kumovali, ali nisam vidiš probao one što je miško za online takmičenej probao...
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=833097 :) (ima još rezova, ali okačiću u toku dana temu)

Poslednja izmena:
Pa na OC eventu je takodje koriscen voltmod, samo software-ski.

znaci to ste vukli po onim silnim papirima ? :)
Znaci tek su sa 2.24verzijom omogucili da se sve lapo radi iz rive ono desnik klik na grafikon pa setup i to

mislim da je na takmičenju bila 2.22 verzija i sa njom se bez problema menja Vgpu

Poslednja izmena:
Vrh Dno