zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
Evo moze *******i da razresi misteriju posto mu ja neverujem da je odradio spi32m na tim frikvencijama neka lepo snimi video na 4530 (4 aktivna jezgra) hladjenje voda i postavi ga ovde![]()
U vezi takmicenja: Svi smo do zadnjeg momenta jurili sto bolji rez u vantage testu, ja sam narocito bio uporan da izguram cpu preko 4200mhz zato sto mije Misko rekao da su softverski modovali karte tako da je jedina logika bila da na misice izguram cpu scor. Nije mi palo na pameta da nekog pitam kako da modujem kartu a imo sam koga, ako mogu uradicu to svojim znanjem ako ne necu ga ni raditi. Cisto da znas ja sam ove ploce procesore memorije mogao da imama kuci da se sa njima igram do mile volje ali nisam to radio, da kojim slucajem jesam nebi agonije oko postizanja velikog kloka toliko dugo trajala i sve bi se ovo zavrsilo mnogo drugacije (procesor je ES i dosta se drugacije ponasa nego ovaj moj primerak). Ja imam posao koji moram da radim i od koga zivim, nemam vremena da jurim od vendora do vendora i da skupljam taj hardvern na jednoj gomili i pripremam se za takmicenje, nisam ni hteo tako nesto da radim. Nemam ni vodeno vec sam sve to dobio od dragana na jedno popodne, isto tako covek je sve to doneo na takmicenju. Ja sam svoj posao tamo obavio a kada se budem nafilovao znanjem tada ce jedini cilj biti pobeda, do tada momcima koji su pobedili svaka cast
Evo slika kako se doslo do Vantage reza od 24559, hladan soba dobro vodeno, blok je stvarno fantastican, samo mu treba malo jaca pumpa ali kida kako drzi temperature.

Ako nadjem vremena a probacu jos veceras da pojurim jos koji M32 na velikim klokovima koliko mi to vazdusno hladjenje bude odozvoljavalo, ali nemam tako dobru kamerecu da snimim to i da mogu jasno da se vide brojevi. Imam snimak M32 8.13sec ali samo se nazire koji bi rez mogao da bude suvise je mutno ali ako hoces postavicu to, dule gledao i ne moze da oceni koji je rezultat na snimku.
Nego da te pitam nesto, koliko bi u najboljem slucaju ovaj rez od 8.13 koji sam napravio mogao da se spusti ako bi koristio sve moguce tvikove i vin za tu namenu? posto sam ja ovo radio pod vistom na suvo da tako kazem.