Evo i ja da postujem malko posle dugo vremena u ovoj sobi
Sve pohvale za gigabyte koji je omogucio da se ovako nesto organizuje, s obzirom gde zivimo i kako drma recesija, ovo je cak i prevazislo moja ocekivanja!!! Jos jednom sve pohvale za prvi oc event u Srbiji.
Interuje me performance number Miskovog spi32m runa kao i latenzije memorije
Da se ne mucis dzabe, samo sam udario diagnostic boot up pogasio taskbar i startovao spi, nije mi uopste bilo to primarno jer je sve bilo u rezu vantaza.
Znanje ja dominiralo nad silom i meni je drago zbog toga
Naj iskrenije mi je drago, ako nista drugo momci iza sebe imaju dugogodisnji oc staz da mi pobeda cak i da sam je ostvario u tako neravnopravnim uslovima nebi nista znacila. Nekom drugom prilikoma ako budem ulozio vise truda od 5-6h koliko sam ukupno ulozio na pobedu u svojoj grupi necu se tako lako dati
Ali sili je malo falilo da pobedi znanje, dokle god imam silu znanje se moze steci ako to budem zeleo, posleo ovog dogadjaja mogu da kazem da sam pozeleo a dali cu imati vremena za to, videcemo.
*******i sve pohvale za ono sto si pokazao! Kad si presao 3300 u prvom runu vantaza nije mi bilo svejedno

ovde su stvarno nijanse bile u pitanju i mozda da si dobio proc koji sam ja imao ti bi bio prvi. Znas i sam da smo se dekara, staxm i ja 2 godile profesionalno bavili oc-em i biti ovako tesno uz nas dokazuje da si odlicno obavio posao tamo, jos jednom svaka cast cheers
Kako objasnjavas da si u kvalifikacijama za Ventage imao CPU frikvenciju od 4250MHz isto na vodi a u finalu samo 4.0GHz isto na i7 940 ?
razliciti procesori = totalno razlicit maximalni klok. dekara i staxm nisu ni blizu mogli da pojure frekvenciju cpu-a koju smo vukashin ja uhvatili za 32M, identicno smo setovali biose na identicnim plocama uz identicno hladjenje (true+tt 2.8k rpm fan).
proceori cenim da su bili slicni .... misko , dekara po 3.9 *******i na ledenoj vodi 4.0 ghz
Ni blizu, mi smo stavili 3.9 jer to svaki hoce da prodje, nismo hteli da trazimo maximum jer je sve na grafici cija ode 5-10 dalje taj je prvi. Da napomenem i graficke su bile kao klonirane, u jednom trenutku vozimo paralelno deks i staxm i mi sa druge strane isti klokovi iste voltaze sve isto i na 780 i jednom i drugom kartice zabadaju u vantazu na 1min i 35 sec lupam pri tom zabadaju sa na totalno identican nacin, zaglavio se na nekom frejmu koji se razmutio, gledajuci u monitore kao da je dual view bio ukljucen
naravno montoja prava stvar bi bila da se na nekom sledecem oc eventu pojurimo sa tobom :smoke:, to bi bila prava trka :-devil-:, nadam se da ce se to jednog dana ostvariti :wave:
pozdrav svima, a najveci pozdrav ide za
Nikolu i
Pericu, jedine moje fanove

, a svaka cast i na ln2 run-u! :beer: