Šta je novo?

::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje!

Imali smo 2 posude za LN2 cirka oko 35-40 litara,malo, ali za pocetak vise nego dovoljno.
Nego stize li ta memorija? :D

35 litara je dovoljno za jedan tim .....
Ali malo veoma malo za spektakularni OC event

Posto je litar azota ?

118din litar trebalo bi ili ti nekih 1.27e po litru

Poslednja izmena:
118din litar trebalo bi ili ti nekih 1.27e po litru

ovdje u svabiji je znatno skuplji zavisi gdje negdje 5€ negdje cak i 7€

Ja imam mog snadbjevaca koji je znatno jeftiniji tako da me ispane 25 litara 37€ ili ti 1.48€ po litru :D
Samo hej ovo je nemacki kvalitet :D :D :D :)

Poslednja izmena:
Space ajde lebati posto ima ljudi koji ne gledaju samo finalcu cifru rezultata postavi slike rezultata u vecim rezolucijama e cu oslijepljet pokusavajuci da vidim detalje.
Interuje me performance number Miskovog spi32m runa kao i latenzije memorije

postavi thumbnails da ne zauzimaju mnogo prostora na stranici

Poslednja izmena:
evega

Prilozi

• 12859.jpg
    12859.jpg
    339.4 KB · Pregleda: 40
  • spi4.jpg
    spi4.jpg
    384.8 KB · Pregleda: 27
  • 32m859.jpg
    32m859.jpg
    321.3 KB · Pregleda: 28
  • 12788.jpg
    12788.jpg
    337.4 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Zaista predivno iskustvo, i da budem iskren, nisam ocekivao da ce biti ovako fino organizovano. Zahvaljujem se jos jednom Gigabyte, jer su se stvarno potrudili da ovo ispadne kako treba! Nadam se da ce i u buducnosti postojati ovakve manifestacije i da ce u Srbiji zaziveti neke stvari koje su u Evropi i svetu normalna stvar. Mada najvise od svega mi se dopalo druzenje i atmosfera koja je vladala u SKC-u
:wave:

space a devojke nista slika... moram ja da stavljam :)

2.jpg

i jos jedna manje bitna slika

3.jpg

illidan , znam muro da si ti samo zbog cupi tamo bio .....
A neka si vala ....!

Svi smo pobedili !!!

Ja sam toliko zadovoljan i srecjan da prosto ne znam shta da napishem. Ogromno zhivotno iskustvo i mogu vam recji da ovo napajanje nishta ne valja : )))))))))))

Svima chestitke od srca, meni je ovaj dan proleteo u dosta veseloj atmosferi, druzhenju svashta neshto sam nauchio i naravno upoznao veliku vecjinu ljudi.

Chestitke josh jednom za WR i za finaliste, momci mozhe Montoja da pricha shta ocje vi ste za mene svetska klasa :D

Vidimo se :wave:

Svi smo pobedili !!!

Ja sam toliko zadovoljan i srecjan da prosto ne znam shta da napishem. Ogromno zhivotno iskustvo i mogu vam recji da ovo napajanje nishta ne valja : )))))))))))

Svima chestitke od srca, meni je ovaj dan proleteo u dosta veseloj atmosferi, druzhenju svashta neshto sam nauchio i naravno upoznao veliku vecjinu ljudi.

Chestitke josh jednom za WR i za finaliste, momci mozhe Montoja da pricha shta ocje vi ste za mene svetska klasa :D

Vidimo se :wave:

Nisam ni porekao da su staxm,dekara , misko i co svetska klasa ..... :)
Da nisam zaboravio nekoga ? :D

U jesam vukashine i ti si svetska klasa !

Veliki pozdrav za sve takmicare i posetioce, bilo je svakako uspesno i nesto nevidjeno do sada na nasim prostorima. Uz neke sitne propuste moram da pohvalim organizatora koji je napravio nekoliko manjih takmicenja sa jako lepim nagradama, tako da onaj ko nije bio ima za cim da zali, a svako ko je bio imao je sansu da uz malo truda a bogami i znanja osvoji vredne nagrade. Ostaje zal sto smo enermax napajanjima morali da vratimo...:(, naravni svi sem Okija ;).

Bilo bi lepo da svi koji su slikali okace slike,pa da se vidi da se nisu samo rezovi jurili vec jos nesto!:D

Provod je bio extra, super druzenje pre svega i naravno atmosfera na nivou.... Sto rece jutros neko, kakav dan za overclock. :d Ja imam gomilu fotki, ali me glava toliko boli da cu ih sutra okachiti, previshe mi je bilo lepo danas, moram platiti danak tome jednim dubokim snom. :D
Drago mi je sto sam vas sve upoznao, veliki pozdrav od mene, nadam se da ce ovakih desavanja biti sve vishe. :)

Evo za sada jedna shampionska. :)

DSCF1548.jpg

:wave:

Lepo , Lepo za pocetak !

Glavno da je krenulo , hoce li biti nesto u stampi povodom ovoga recimo u Digitalu ili svetu kompjutera ?

spi32m ---- bez pojena , ha ha ha ha :D
Sta je jagodinac ni ladna reka Belica nije pomogla :)

morao sam jace je bilo od mene !

Znanje ja dominiralo nad silom i meni je drago zbog toga:) Naj iskrenije mi je drago, ako nista drugo momci iza sebe imaju dugogodisnji oc staz da mi pobeda cak i da sam je ostvario u tako neravnopravnim uslovima nebi nista znacila. Nekom drugom prilikoma ako budem ulozio vise truda od 5-6h koliko sam ukupno ulozio na pobedu u svojoj grupi necu se tako lako dati:)

Ali sili je malo falilo da pobedi znanje, dokle god imam silu znanje se moze steci ako to budem zeleo, posleo ovog dogadjaja mogu da kazem da sam pozeleo a dali cu imati vremena za to, videcemo.

Ja sam prosto odusevljen celim ovim dogadjajem, Gigabyt je napravio sjajan potez uz pomoc SX-teama i Benchmark sajta, zanci odlican posao.

Pozdrav svima koji su danas bili na ovom fantasticnom dogadjaju a oni koji nisu zasta imaju za cim da zale:wave:

Znanje ja dominiralo nad silom i meni je drago zbog toga:) Naj iskrenije mi je drago, ako nista drugo momci iza sebe imaju dugogodisnji oc staz da mi pobeda cak i da sam je ostvario u tako neravnopravnim uslovima nebi nista znacila. Nekom drugom prilikoma ako budem ulozio vise truda od 5-6h koliko sam ukupno ulozio na pobedu u svojoj grupi necu se tako lako dati:)

Ali sili je malo falilo da pobedi znanje, dokle god imam silu znanje se moze steci ako to budem zeleo, posleo ovog dogadjaja mogu da kazem da sam pozeleo a dali cu imati vremena za to, videcemo.

Ja sam prosto odusevljen celim ovim dogadjajem, Gigabyt je napravio sjajan potez uz pomoc SX-teama i Benchmark sajta, zanci odlican posao.

Pozdrav svima koji su danas bili na ovom fantasticnom dogadjaju a oni koji nisu zasta imaju za cim da zale:wave:

Moglo je lako biti da ti dobijes i u finalu jer si imao prednost pri hladjenju cenim nekih dobrih 100MHz u taktu na CPU'u i 50MHz na GPU vrati se par stranica ranije pa vidi sta sam napisao.

Tvoji protivnivnici su pored veceg znanja i iskustva imali srece sto im je Volterra Regulator bio na GTX260OC kartici (noviji 55nm modeli nemaju taj chip) inace bi veoma veoma tesko uspeli sa tvojim hladjenjem da se nose nebi im ni bolji 32m pomogao jer se Vantage vise broji.

Drukse receno od starta si bio u prednosti ..... mozda sad razumijes bolje zbog cega sam ja kritikovao mogucnost donosenja licnog hladjenja.

Da sam kojim slucajem odredjivao pravila svako bi imao isti sistem hladjenja.

Kako objasnjavas da si u kvalifikacijama za Ventage imao CPU frikvenciju od 4250MHz isto na vodi a u finalu samo 4.0GHz isto na i7 940 ?

Poslednja izmena:
Lepo , Lepo za pocetak !

Glavno da je krenulo , hoce li biti nesto u stampi povodom ovoga recimo u Digitalu ili svetu kompjutera ?

Trebalo bi da se pojavi nesto u Digitalu i Svetu, jer ovo je nesto sto bi trebalo da nadje mesto u kompjuterskim novinama! Par puta je bilo kamera sa oznakama,ali nisam uspeo da razaznam od buljenja u hostese,ovaj monitor:D Mada je i *******i par puta neprirodno skakutao ispred nas pa nam je i on skretao paznju:d

Poslednja izmena:
Trebalo bi da se pojavi nesto u Digitalu i Svetu, jer ovo je nesto sto bi trebalo da nadje mesto u kompjuterskim novinama! Par puta je bilo kamera sa oznakama,ali nisam uspeo da razaznam od buljenja u hostese,ovaj monitor:D Mada je i *******i par puta neprirodno skakutao ispred nas pa nam je i on skretao paznju:d

neprirodno skakutao :) :D to je taktika bila da vas ometa :)

sledeci vikend ide mala sesija na denebu ....
uhvatih jedan lep primerak :

Vrh Dno