monteboy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.07.2004
- Poena
- 410
Stari pročitaj malo bolje post koji si qvotovao, reče da ćemo proveriti, tj. image nije više problem, hardovi kao rezerva će postojati, dobio sam potvrdu danas i mislim da je to lepa vest, zar ne?Isto tako zašto stari pišeš ovo, šta sad ja da radim hardvera ima koliko ima, ponoviću čemu pisanije oko toga, tipa "zašto nema više". Ima to što ima i kraj priče. Zasebna mašina imaće čoveka pored nje koji će da beleži rezultate. Svi tvikovi kao što je realtemp, skrivanje prozora i suvi oveklok preko BIOS-a su dozvoljeni, čemu sad polemisati o tome oko twikova koji iziskuju druge mašine, kad ih nema. Ponoviću to je što je i 99% ljudi je i više nego zadovoljno, jer ovako nešto nismo imali prilku da vidimo kod nas.
Dobro, eto vidis kako moze
Nego ruku na srce bili bilo imidza i drugih diskova da nismo poceli postavljati pitanja ?
Za spi1M nebi trebao drugi racunar kad bi se particija vratila putem imidza u prvobitno stanje Marko ali ajde ne zelim da se mesam vise mozda sam i previse perfektionista i zahtevan za Balkanske prilike.
Vracanje particije u default stanje te vremenski kosta sa Acronis True Image manje od dva minuta. A takmicari bi imali svu slobodu pri radu i nebi bili ograniceni na Vuna-OC
Puno uspjeha sjutra ......
Poslednja izmena: