Poslato!Avijon je napisao(la):
Nije tacno, sad sam bio na Gmail i jos uvek je beta, ne moze bez Invite-a! Imam i ja jos (***. 3 nalogaljtruba je napisao(la):ali pozivnice vise nisu potrebne![]()
Izvor: Mikro vestiGoogle olakšava pristup Gmailu
Kompanija Google saopštila je da će olakšati pristup svojoj usluzi besplatne elektronske pošte Gmail, tako što će omogućiti otvaranje naloga posetiocima Web lokacije Google.com.
Radi se značajnom unapređenju, budući da je dosada za otvaranje naloga za korišćenje e-pošte bio potreban poziv od registrovanog korisnika ili kompanije Google.
U probnom periodu Google će omogućiti svakom dvadesetom posetiocu svoje Web prezentacije da otvori nalog za e-poštu. Zavisno od interesovanja, Google će omogućiti registraciju većem broju korisnika.
Usluga Gmail je još uvek u beta fazi, mada analitičari predviđaju da će uskoro biti objavljena njena konačna verzija i omogućen pristup svim korisnicima Interneta. Google je pokrenuo uslugu Gmail u aprilu 2004. godine, a ona je naišla na dobar prijem kod korisnika pre svega zbog značajnog većeg kapaciteta sandučeta za čuvanje poruka nego što je to slučaj kod drugih davalaca Internet usluga.
Gmail nudi prostor za čuvanje 500.000 e-poruka, koje mogu da se organizuju kao diskusione grupe i pretražuju Googleovim alatima za pretragu. (G.B.)
Ostavi mi mail adresu na PM!Diablo je napisao(la):Evo meni treba.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari