Šta je novo?

Gmail nalog

stizalo je ispod 40
a bio je mp3 - sa delit.net :)

da ali prima rar ;)
pa mozes taj exe da rarujes :eyebrows:

naravno, ali mogli su bar prvi put da me upozore, da ne uploadujem dzabe par mega u zipu :)

Ljudi, ajde molim vas, ako imate jos neki Invite dajte i meni jedan na [email protected] , da uzmem moj nick dok je jos slobodan! Hvala! POZ!

Ljudi, rekao sa da imam 120 :) E , povecajte na 170, desilo se nesto cudno :)

Prilozi

• GMail.JPG
    GMail.JPG
    187.3 KB · Pregleda: 109
faxcool je napisao(la):
Kako si to uspeo majke ti? Ja imao samo 4 kada sam ga otvorio. :wall:

Ne znam ... Kada sam se ulogovao pisalo je 6 i onda sam poslao 1 mail i sad eto.. 50 komada :)

i ja sam dobio 50 komada.... :bug:

E ajde sto ima 50 , manje-vise, nego se stalno obnavljaju ! :) Poslao sam danas 7 komada i evo opet sam se ulogovao danas i opet stoji 50 :)

Jer zna neko kako da primam mailove sa Gmaila u The Bat!.

U Account Properties pod stavkom Transport upiši:
SMTP server: smtp.gmail.com
Connection: Secure to dedicated port (TLS)
Port: 465

Mail server: pop.gmail.com
Protocol: POP3
Connection: Secure to dedicated port(TLS)
Port: 995

faxcool je napisao(la):

faxcool, koja je to verzija opere gde radi gmail, ja sam pokusavao sa nekoliko zadnjih verzija ali nikako mi nije uspevalo cak i kad promenim user agent u "opera" kao sto su savetovali ljudi sa opera foruma.

A ovo sa pozivnicama ne mislim da je greska, ja od prekljuce imam na 2 gmail naloga po 50 komada a cujem i da su mnogi dobili toliko. Verovatno oni koji su dosad poslali dosta pozivnica dobijaju mnogo novih.

I ja dobio 50 komada! Ako nekom treba, neka se javi na PM!

Zašto ne napravite jedan sticky gde će da postuju oni koji imaju invite da se ovde ne skreće sa teme.

Licno prognoziram da nikada Gmail nece ni izaci iz ovog principa deljenja accounta, njima odgovara, svako moze da dobije account, a ipak koliko-toliko drze broj usera na nivou koji oni zele, a svako ko zna da ode na net ce znati da nabavi account.

@shadow: nije mi stiglo ni na PM ni na mail

Ajde neka mi neko pusti gmail invite na PM ili na mail
[email protected]

ehhhh....ja zaboravio na ''bulk''.....sigurno ti je tamo. To se uvek desava kada se posalje na yahoo i na hotmail. Suparnici su, sta ces....
Poz.

Nije stiglo..
A nije ni u bulk-u...

Vrh Dno