Šta je novo?

Gmail nalog

Ljudi, koliko god poslao Invite-a, uvek mi se vrati na 50!!! Tako da ko hoce, nek se javi ovde ili na PM, obavezno ostavite mail!

ja sam pre vise od dva sata poslao mailove na dva moja gmail naloga sa razlicitih adresa i jos uvek nisu stigli na gmail. nesto im se ubagovalo...

nisam siguran da se gmail invitation moze slati na gmail adrese.

ne pricam o slanju invitationa nego o slanju obicnih mailova. nocas nisam mogao da posaljem sa yahoo niti sa mog mail servera na gmail. na kraju su stigli ali sa ogromnim zakasnjenjem.

inace, invitationi mogu da se salju sa gmaila na gmail provereno ;)

SPAM: Zar je moguce ? Izgleda da ovaj forum postaje zanimljiv i devojkama? Pogotovo posto ih Maxa nalozio :d

Pa ajde,kad je bas toliko komercijalno,sto da ne :-devil-:

[email protected]

Hvala,Poz

E,***.......
Hvala vam sto ste mi poslali,ali sad imam jedan drugi problem:HOTMAIL!
Znam da ovo nije tema thread-a,ali bih vas zamolio za pomoc.
Naime,juce sam skinuo neki AntiSpyware program,startovao ga,kao,pronasao je par virusa,i ja sam ih ocistio.Elem,od tada,NE MOGU da otvorim Internet Explorer(Kao ikonicu),i Kazaa-u,ali kada kliknem ime nekog sajtaon mi odmah otvori explorer,i ja tako idem na koju hocu stranicu...ALI!Kada odem na hotmail.com,tamo mogu sve da radim,samo ne mogu da proverim mail.Kada kliknem na mail,krene da ucitava,i onda mi odjednom izbaci da je zavrsio ucitavanje,ali mi uopste ne otvori mailove,a ni ne mogu nista da uradim..Takodje,MOGU da ukljucim MSN,i da ga koristim,i on mi prijavljuje da imam 13 neprocitanih poruka,ali,i kada tamok kliknem da ih procitam,opet mi zbaci da je ucitavanje zavrseno,ali ne ucita...U cemu je problem?
I jos nesto,od kada sam skinuo gorepomenuti program,kada startujem Windows,izbaci mi sledecu poruku(Vidi sliku,Windows mi je na Nemackom,ali pretpostavljam da cete se snaci).
Molim za pomoc
Poz

Prilozi

• DLL.JPG
    DLL.JPG
    12.9 KB · Pregleda: 93
Dobro je, jos uvek ima zainteresovanih! Gmail je najbolji! Ko hoce, na PM!

Want some GMail invites?

Znam da je bilo već nebrojano puta, i garant svi već imaju i po 2-3 Gmail adrese, ali evo opet...

Imam ih preko pedeset pa da mi ne stoje uzalud :)

Znači ako nekome treba nek mi šalje e-mail na [email protected]

ili nek postuje ovde (moze i PM)

ljtruba je napisao(la):
ali pozivnice vise nisu potrebne :)
Nije tacno, sad sam bio na Gmail i jos uvek je beta, ne moze bez Invite-a! Imam i ja jos (***. 3 naloga :D ), neka se javi na PM! :banana:

pa da - jos uvek trebaju invite-ovi...

inace po meni najveca prednost GMail-a je POP forwarding... cak i ako mi izgubim mail u lokalu, imacu ga na GMail serveru...
(cujem Verat je brisao neke naloge ;)

I da zamolio bih svakog zainteresovanog da mi ostavi e-mail adresu ovde, ili na da mi direktno navede u Private Message-u... da ne vijam koja mu je jos uvek validna...

BTW jel zna neko kad ce GMail u Final Version?

Da POP3 forwarding je zakon, sad sam bas skidao mail i slao sa Nokie 7610 i radi savrseno! Outlook takodje!
GMAIL RULES!

Ako treba nekome nek se javi na PM, jer i ja imam oko 50 invite-ova...
Pozdrav!

Ja mislim da GMail ttreba u veoma skorom roku da izadje iz beta faze... *** skoro godinu dana!!!!!

Cuti, za Betu, dobro radi! Ko hoce nek se javi.

Google olakšava pristup Gmailu

Kompanija Google saopštila je da će olakšati pristup svojoj usluzi besplatne elektronske pošte Gmail, tako što će omogućiti otvaranje naloga posetiocima Web lokacije Google.com.

Radi se značajnom unapređenju, budući da je dosada za otvaranje naloga za korišćenje e-pošte bio potreban poziv od registrovanog korisnika ili kompanije Google.

U probnom periodu Google će omogućiti svakom dvadesetom posetiocu svoje Web prezentacije da otvori nalog za e-poštu. Zavisno od interesovanja, Google će omogućiti registraciju većem broju korisnika.

Usluga Gmail je još uvek u beta fazi, mada analitičari predviđaju da će uskoro biti objavljena njena konačna verzija i omogućen pristup svim korisnicima Interneta. Google je pokrenuo uslugu Gmail u aprilu 2004. godine, a ona je naišla na dobar prijem kod korisnika pre svega zbog značajnog većeg kapaciteta sandučeta za čuvanje poruka nego što je to slučaj kod drugih davalaca Internet usluga.

Gmail nudi prostor za čuvanje 500.000 e-poruka, koje mogu da se organizuju kao diskusione grupe i pretražuju Googleovim alatima za pretragu. (G.B.)
Izvor: Mikro vesti

Poslednja izmena:
Invite-ove sam svima poslao, ako nekom treba mozda dva tri nek navede :)

BTW ako se ne varam, ako imate YAHOO mail, sva pisma sa GMail-a ce vam zavrsiti u SPAM folderu. Isto vazi i za INVITE-ove. Pa proverite tamo, ako ih nigde ne vidite ;)

ako nekome treba, neka posalje mail na nenad @ nswireless . org i dobice pozivnicu... I ja imam oko 50 komada.

Evo i meni bi trebao. Kome da se javim?

@bruyoni - salji meni PM!

Ladno invite-ovi se pune ako neko pristane na pozivnicu! (provala godine by ME)

Nazad
Vrh Dno