Šta je novo?

Gmail nalog

evo imam i ja 6 komada....javljajte se :)

Jel' znate kako se "prave" te reklame? Skenira se sva incoming pošta i onda se prema njoj prikazuju te google reklame. Sad, postoje dve mogućnosti za mišljenje: ili "jao, moja privatnost" ili "ma, mogu da mi pu..". Inače cena tih reklama je drastično opala, a pored toga su pre mesec i po dana prodavali akcije (ne znam tačno koliko, ali nije nezanemarljivo) pa se nadam da nema većih poremećaja, tj. da će nam google ostati isti, jer je sada veliki deo search biznisa u vlasništvu komp. Overture (pa, sa M$om su).

alexanndar je napisao(la):
Ribe kaparisane za Ser Zileta...
Hvala!!
cheers

ps:upoznacu te sa drugaricom...
anita022.gif

odgovara ;)

soulfly je napisao(la):
Skenira se sva incoming pošta i onda se prema njoj prikazuju te google reklame. Sad, postoje dve mogućnosti za mišljenje: ili "jao, moja privatnost" ili "ma, mogu da mi pu.."

moze jednostavno da vidi odakle potice konekcija bez zalazenja u privatnost i da ti na taj nacin ubacuje reklame, meni licno stoje neke letujte u hrvatskoj, nesto za sarajevo i jos jedna iz hr.

Meni je ostalo još 4, ako nekom treba, dajte mailove na PM...

Za one kojima se ne otvara prozor za invitacije:

Posto se u stvari otvara pop-up prozor mozda vam vas firewall ili browser ili pop-up killer ne dozvoljavaju da ih otvorite. Ovo je dosta malo verovatno iz prostog razloga sto meni radi i otvara i pored firewall i pored FFoxa. Probajte da disablujete ubice pop-up-a a ako i dalje nece onda: Ipak je GMAIL BETA.

ma napisao sam ono sto sam napisao zbog likova koji imaju 2 posta od kojih je jedan "aj nek neko MENI poslaje poziv" i to me jako iritira. Priznajem da sam malo preterao al pratim ovaj topik zbog vesti/novosti, a mail mi je bukvalno vec spamovan sa takvim postovima "ocu i ja, dajte meni...". Takodje sam rekao da se odnosi na one sa modemima , a ne sa 512k flat :D (srecnici) i ovaj Ser_zile, bre ceo wireless nod zauzeo pa nije ni cudo sto mu treba. Ako vam ne treba 1gb mailbox (za spam koji ce poceti kad tad) onda ima zilion drugih provajdera sa pop3 podrskom. A ovi sto se pale, njima mail najmanje treba, treba im gmail sada da bi se folirali (ne mislim na vas koji ovde normalno diskutuju vec na one koje ne znate ko su).
E sad neko ce reci "pa onda nemoj da posecujes ovaj topik" . Ocu da ga posecujem jer me zanima sta ce biti sa Gmailom, a naziv topika je i dalje "Gmail nalog" , a ne "ko oce gmail nalog nek postuje ovde"

@Ser_Zile: moj mail imas u profilu, al stvarno mi pored 3 mail adrese koje koristim regularno ne treba i cetvrta, trebace mi kad vidim da najvljivani anti-spam filteri rade da zamenim jednu od ove 3. takodje me interesuje d ali ce biti forwardinga itd. i zato i pratim topik da vidim jel ima novina/izmena/dodataka itd. Hvala u svakom slucaju :wave: PS. kad cemo na pivo :)

gx-x je napisao(la):
@Ser_Zile: moj mail imas u profilu, al stvarno mi pored 3 mail adrese koje koristim regularno ne treba i cetvrta, trebace mi kad vidim da najvljivani anti-spam filteri rade da zamenim jednu od ove 3. takodje me interesuje d ali ce biti forwardinga itd. i zato i pratim topik da vidim jel ima novina/izmena/dodataka itd. Hvala u svakom slucaju :wave: PS. kad cemo na pivo :)

kad ti bude trebao nalog ti me cimni, sto se tice piva bice :bottle: , a hocu i da dodjem da vidim to vodeno hladjenje.

ajd vidimo se...

p.s.meni nije trebao veci mailbox od 10MB do sada ali je poenta da mi ovaj gmail jako dobro odradjuje posao i sto je najbitnije nema spama kao na sezamu.

veeelika mana mu je sto ne moz' da cekira druge POP3 naloge, kao mail.ru npr.

Aj da ne gnjavim mnogo. Imam dva invite-a, javite se zainteresovani da ucinim kao sto su meni ucinili. :)

Imam 3 pozivnice kome treba nek se javi
Ime:
Prezime:
email:

Ljudi, ja skoro dobio pozivnicu, otvorio mail i nigde da nadjem mogucnost da ja pozovem nekoga. Da li postoji neki vremenski period posle koga ce i to moci??

pa zavisi kakve si srece :)
ja sam na jednom nalogu tek posle par nedelja dobio prve pozivnice, a na drugom sam ih dobio cim sam ga aktivirao :D

Evo dobio sam invitacije, imam 5 slobodnih.
Ko hoce nek javi na pm.

Miki, poslao sam ti invite.

Ja imam jos 3-4 komada, javite se !

Ja sam se registrovao, thanx to npetar ;)

e Milan82bh jel ti to u potpisu citat iz quest-a iz Diablo igrice? :)

Kako to koristite gmail-ov 1GB kao server za kachenje fajlova. Nek mi neko objasni (ko je ovo vec uradio) kako da uploadujem fajlove? I kako ako nekom dam link ka attachmentu moze da izbrishe malo texta iz Adress bara i da mi udje u Indbox itd.?

Da li neko ima slobodan invite da mi posalje na nikola at alexandria.cc
Unapred hvala...

Ako nekome jos uvek treba, imam 4 pozivnice.

Alexandre, poslao sam ti pozivnicu :wave:

shtaps je napisao(la):
Jeeee Gmail...
A ti Adrijane da si stavio jos dva dolara mogao si da uzmes ads free acc na bar hiljadu mesta. Ili si pomislio da ces to povratiti na e-bayu? :)

Jeste i na to sam mislio, i od prvih poziva koje sam dobio, sam otvorio sebi jos naloga, i posle sam na ebayu prodao 15 naloga za po 7 dolara i inkasirao oko 100 dolara a plus jos imam nekoliko gmail naloga i nekoliko pozivnica. Mislim da nije nista lose sto sam na tome zaradio, ja sam samo student ovde i te pare su bas dobro dosle.

Inace gmail je jako brz, tu drzim sve fajlove i sve vazne a velike mailove forvardujem tamo sa hotmaila koji moram da koristim zbog messengera i mojih prijatelja.

Nekad se desi da preko messengera tu u skoli nece da predje fajl (domaci, ili zadatak neki, ili muzika) onda mi to lepo puste na gmail i nema problema.

Ajde pozdrav svima.

E da, i sto se tice ebaya, vise ne ide biznis :type: posto je cena sad vec oko pola dolara po nalogu a ni to vise niko nece da plati. :banana: posto svi imaju.

Ako neko ne zna sta ce sa jednim invite-om, neka ga posalje meni, na [email protected]. :) Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno