Za sada još uvek A1Ajd sad. Jel Globaltel radi preko Telekoma ili jos uvek preko A1? (kod mene u firmi samo mts rules)
Teorijski Telekom bi morao da zadrži uslove ugovora pod kojima su korisnici zaključili ugovor, dakle ja bih želeo da mi se zadrži paket pod istim uslovima, kao u ugovornoj obavezi sa Globatelom.Teoretski, nemaš pravo na raskid ugovora samo zato što je Telekom Srbija a.d. pravno nasledio Globaltel d.o.o.
Ali naravno da imaš pravo na raskid ako se uslovi promene, što je u ovom slučaju tačno.
U principu ne vidim razlog i za raskid ako bi ti dali i bolje uslove. VIse svega za iste pare ili isto sve za manje paraTeorijski Telekom bi morao da zadrži uslove ugovora pod kojima su korisnici zaključili ugovor, dakle ja bih želeo da mi se zadrži paket pod istim uslovima, kao u ugovornoj obavezi sa Globatelom.
Slažem se ako ponude iste uslove, ali u telefonskom pozivu su ponudili druge uslove i skuplji paket.Pa realno sto da imaju mnvo na sopstvenoj mreži? Imaju yettel vec za lažnu konkurenciju. Koji ce im globaltel...
U principu ne vidim razlog i za raskid ako bi ti dali i bolje uslove. VIse svega za iste pare ili isto sve za manje para
A sad bas nesto razmisljam sto bi imali MVNO pored sopstvene mreze. Jednostavno sve prebacis na mts i ostavis tu numeraciju u principu...
@owim
Sto sada mesas pripejd u pricu o postpejdu ?
Pripejd opcije mogu da menjaju u svakom trenutku - ne postoji ugovor.
Freepaid / Uzbudljivi prepaid dok traju - traju.
Ako znatno promene ili ukinu ponudu - idemo dalje ,
trazimo ako postoji bolje / povoljnije...
O boze Omorika 25 . 2299 din oni nisu normalniPoz!
Što se postpaida tiče, da ukinut je i oni zovu korisnike i ti možeš da pređeš na mts postpaid tarife ili da pređeš na freepaid i raskineš ugovor bez problema.
Rekli su mi da imaju puno korisnika na freepaidu i da zbog toga ne bi trebalo ništa tu da se menja tako da kad bude nešto zvanično onda mogu da diskutujem a sad dok je nezvanično i dok se još ništa ne zna, badava nagađati.
Ponudilisu mi omoriku 25 nisam hteo.
Reko ja Čim pređu na mts sve će da *****u stoka je do mts lopovi neviđeni
MTS goli kura... Lopovi...
Jos nijesam poludjeo.
Jeste. Istekao je.
No, neophodno mi je da se saobraćaj odvija preko mts infrastrukture jer u firmi gde radim samo mts rules unutar pogona...
Ništa čudno. Iznad firme gde sam radio je Yettel bazna stanica, a ostali operatori su par kilometara udaljeni pa je signal slab ili nepostojeći.Samo mts ima signal na tom mestu?
Za to ćeš morati još da pričekaš. Globaltel koristi A1 infrastrukturu idalje.Jeste. Istekao je.
No, neophodno mi je da se saobraćaj odvija preko mts infrastrukture jer u firmi gde radim samo mts rules unutar pogona...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari